Отговори
# 120
Една част от мен е доволна от падането на рейтинга , но другата съжалява екипа за вложения труд. Нашата интрига с една проста риба , не може да се сравнява с интригата в Шербета - млада жена и  пипонест старчок - влюбени. Комшиите искат сеир , особено ако е непопулярен. То всеки си  има любовница , ама  другото..... все още не се приема от много хора. Колкото и да ми го хвалят  Шербета , какъвто и рейтинг да има , като им видя двойката /Апо и Алев/ и ми се гади. Сигурно не съм чак толкова широко скроена.
Голям смях ще е , ако на следващите Пеперуди ги изберат за двойка  на годината.

# 121
Да направят конкурс за сценарий тогава,  фандомът е талантлив! 🤣🤣🤣

# 122
  • София
Чаках да имам 69 непрочетени коментара, за късмет Joy
Рейтингът е топ, жалко, че тотала не е още надолу, но има време. Да дават и другата седмица рибка един час. Да продължават така, супер са.
Охооо и социалния много е паднал. Супер!
Този коментар ми хареса, от преди малко е Simple Smile
https://twitter.com/huyde12/status/1735924760201015565

Преди да вляза тук докладвах профила на онур-жълтур за фалшиви новини. Сташа питаше:
https://www.instagram.com/onuruckarisoglu/

Гледам чакаха рейтингите пак, за да започнат да снимат. А дано слуховете са верни този път!

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 09:58 от MysteryG

# 123
  • Бургас
Толкова се ядосах снощи, че изгледах и Шербета.Joy....Ами заслужиха си високия рейтинг, въпреки досадните сцени последвали искания от Апо развод и комичната прелюбодейна двойка от която и на мен вече ми се гади Triumph Но ето, че тяхната формула проработи, а при нашите.....язък за младостта и таланта на Мерт и Афра. Заради една некадърна връзкарка - аут.
И въпреки силния текст, написан от Гюнгер, като за литературна творба,  всичко отново ми стоеше като кръпка до кръпка. Дори играта им не ми беше задоволителна....
Ха да видим лелята каква ще я нареди....или ще обикаляме и с нея от диванче на диванче до трети сезон...Безумие!

# 124
Една част от мен е доволна от падането на рейтинга , но другата съжалява екипа за вложения труд. Нашата интрига с една проста риба , не може да се сравнява с интригата в Шербета - млада жена и  пипонест старчок - влюбени. Комшиите искат сеир , особено ако е непопулярен. То всеки си  има любовница , ама  другото..... все още не се приема от много хора. Колкото и да ми го хвалят  Шербета , какъвто и рейтинг да има , като им видя двойката /Апо и Алев/ и ми се гади. Сигурно не съм чак толкова широко скроена.
Голям смях ще е , ако на следващите Пеперуди ги изберат за двойка  на годината.
То този дядо е като нашата риба, само се пули, има една физиономия за всичко  и не си я дава😂

# 125
По-голяма щеше да е интригата , ако бяха забъркали  Пело и Халис. Той и без това си е бил женкар , една повече или по-малко ..... не е толкова важно.

# 126
  • Яко в Матрицата...
Апо и Алев са ми страшно смешни като двойка. Никаква химия, за физика да не говорим. Той ѝ предлага брак, тя приема и го прегръща, а разстоянието между тях е цял километър. Но точно тази несъвместимост и интригата сега какво ще стане кара зрителите да гледат.

А при нас какво да гледат? Animal Fish и Феро бей, които колкото и да имат химия по между си, няма как да бъдат приети заради сценария.

# 127
И аз мисля, че не е само рибата причината за спада в рейтинга. Ако целта на този продуцент е да отврати зрителите от ставащото в конака, трябва да е наясно, че отвращението върви със смяна на канала.
ПП Между другото, поглеждам от време на време тая скандална двойка в Шербета и това, което ми прави впечатление е, че колкото и да са абсурдни, двамата изглеждат искрени.

# 128
Чудя се какво размотават толкова с Animal Fish
Явно искат да я направят ГГ. Дано след спада в рейтинга се замислят малко и дано я изхвърлят по-бързо от ялъто. Надявам се всичко, което направи и изговори Ферит да е тази игра, за която споменаване.

# 129
  • Яко в Матрицата...
И аз мисля, че не е само рибата причината за спада в рейтинга. Ако целта на този продуцент е да отврати зрителите от ставащото в конака, трябва да е наясно, че отвращението върви със смяна на канала.
ПП Между другото, поглеждам от време на време тая скандална двойка в Шербета и това, което ми прави впечатление е, че колкото и да са абсурдни, двамата изглеждат искрени.
И аз така виждам нещата, Кате Simple Smile
Скрит текст:
Апо така хубаво се усмихваше, така искрено се смееше... чак ми стана жал за него, че е пропилял живота си с някого, когото не е обичал.

# 130
Защо според вас Кязъм отвлече Сейран? Мен ми се въртят много гадни неща,но ще разберем може би в понеделник от фрага. Не знам дали му е изгодно Сейран да се разведе с Ферит ,нали вече Суна се намърда в имението. Може би ще изпозлва Сейран,за да накра Ферит да й даде развод или пък ще ги събере нарочно за да играе двойна игра срещу Халис.

# 131
То е ясно , че рибата е бита карта. Важното е , с какво  или кого биха я заменили. Ако е пак някоя бивша любов на Феро , не мерси ! Те толкова много линии не развиха   или ги претупаха набързо , че не виждам как ще измислят нещо интересно за зрителя.
Колко и да са искрени  Апо и Алев , са си направо гротеска за мен.

# 132
Аз вече не знам какво се случва с това дизи.. какво искат да постигнат???
Ферит защо каза пред всички, че ако баща му се разведе с майка му и той щял да се разведе със Сейран?
И рибата се смее отстрани, мисли си че фамилията й ще стане Корхан...
Защо изобщо го каза?? За да предпази майка си ли или?

Скрит текст:
Четох, че Ферит щял да намери Сейран в много лошо състояние щял да я заведе в болницата и щели да му кажат, че бебето е изгубено... 🤦‍♀️

Пак някакви шехерезади.. какво бебе? Тя ако Сейран е бременна няма ли да усети, да почуства??

# 133
  • Яко в Матрицата...
Може би пък Феро бей иска да поеме отговорност. Да се ожени за Animal Fish и да си гледа детето... И както иска от баща си да освободи майка му от задължението да му е съпруга, така и той да освободи Сейран.

Ако ги разведат, аз лично ще се изкефя максимално, но не знам как един развод ще се отрази на и без това падналия рейтинг.

# 134
  • София
Цяла сутрин няма кой да качи целия репортаж в туитър, та накрая накараха Акиф
https://twitter.com/akifyamann/status/1735947652359979150

Нито има Мерт как излиза от бара, нито това момиче, дето дори не е само там, защо го преследват.

Общи условия

Активация на акаунт