Отговори
# 615
Шевал Сам качила няколко сторита, на сета на Таро е. Има една снимка и с оная, тц, тц.

Добре, че е  мама.... Не е силен актьор, гледала съм го в много филми... Йок, той освен леко луд..друго не може да играе и винаги сериалите завършват бързо.

# 616
Финала на серията щял да е силен и ще има фрагман за новата серия

Хади бакалъм, да видим какво са ни приготвили Grinning

# 617
  • София
От много време не е имало фраг след серията, затова е било това лудо снимане няколко дни. Те и днес снимат в имението.
Дано с тези фрагове и снимки не им падне много рейтингът във втора категория, ако е над 3,5 трябва да черпят.

# 618
Ако не изкарат силни серии следващата и последващата седмица, пиши ги умрели, особено в АВ.
Миналата седмица ни прецакаха с фрага, не пуснаха.

# 619
Добър вечер и честит Чапкънов ден момичета Kissing Heart
Айде да видим какво са ни подготвили за тази вечер.Силен финал и фраг за следващия епизод еми звучи обещаващо дано и да ни изненадат приятно на финала  Flowers Four Leaf Clover
Очаквам я Сейран да вземе да ги нареди всичките обаче така че Ферит да не пострада ,защото не вярвам че ще му е  чак толкова обидена ,че да го унизи публично.
Ей така трябва да сме на финала  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover

https://x.com/butterfly_Turk/status/1738232770017538177?s=20

# 620
  • Ямбол
Това дали е вярно?Или някой фен се е разиграл с фотошопа пак 😱🤷

# 621
Можеха и на Таро майка му да вкарат, в ролята на Нюкет 😂 шест години има опит с интриги 😂 щеше да ми е интересно.

# 622
Това дали е вярно?Или някой фен се е разиграл с фотошопа пак 😱🤷

Не, Фотошоп е

# 623
# 624
Мисля, че Феро нарочно каза на баща си да се разведе с майка му и той ще се разведе със Сейран, за да го принуди да се разведе, но не вярвам Ферит да го направи.

# 625
Много добре почна ,евала👏!!!

# 626
Разкажете накратко , че нямам възможност да гледам.Споделяйте впечатления!🙏🏻

# 627
Не знам за финала ама началото удари.....

# 628
А дано това интервю даде старт на лечението им. Сейран каза, че насила,  с бой е омъжена от баща си.

# 629
  • Яко в Матрицата...
Пак ме изненадаха Joy Ще чуем цялото интервю май.

Сейран започна с това, всички си мислят, че живее в приказка, но баща ѝ с бой я е заставил да се омъжи.

Изгониха Кязъм... Joy Ама и този лансман на много яко място са го снимали Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт