Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 525
  • 815
  •   1
Отговори
# 105
Много ви благодаря за отговорите. Разбира се при всеки е различно и ще се доверя на лекарката на 100%,сигурна съм, че знае какво прави. Но ми беше интересно чисто статистически 🤓.

# 106
Мерси, flowering, ти кога ще правиш тест? Стискам палци! 🤞🍀

Другия петък. Благодаря и аз! 🤗

# 107
Здравейте момичета, нареждам се и аз на опашката на чакащите. Моята инсеминация мина вчера на спукан фоликул. Споделих и за ниския прогестерон при биохимичната и тя ми изписа циклогест. След 14 дни тест

# 108
Здравейте момичета! Моята инсеминация по план трябва да е другата седмица. Искам да попитам за изследванията за хив, хепатит и сифилис на гладно ли трябва да са?
И да споделя, че от фемарата получавам топли вълни, но сигурно е нормално.
Още веднъж, успех на всички, нека този месец рязко вдигнем успеваемостта 🙂🍀

# 109
Успех, момичета! V_gs, Моника
За изследванията не мисля, че трябва да са на гладно, поне при нас не бяха и не са ни питали.

# 110
Момичета, днес ми е 8ми ден от инсеминацията на 2 спукани фоликула. Не се сдържах и си направих домашен тест. Според вас вечер ли е? Аз лично съм в шок от резултата 😲

# 111
Направо си е положителен! ☺ Стискам палци да продължава да се насища чертичката. 🤞

# 112
Направо си е положителен! ☺ Стискам палци да продължава да се насища чертичката. 🤞

Много ти благодаря! Дано наистина е положителен, някак не мога да го повярвам 🥺😍

# 113
Момичета, днес ми е 8ми ден от инсеминацията на 2 спукани фоликула. Не се сдържах и си направих домашен тест. Според вас вечер ли е? Аз лично съм в шок от резултата 😲

И според мен е положителен. Доста рано е 8ми ден, може да са близнаци. Стискам палци за хубаво развитие.

# 114
Положителен ее 🥳
Пусни си кръвен за най-сигурен резултат. Чувството е невероятно, близо 2 седмици не можеш да повярваш дали наистина се случва това 🥹. Дано всичко е наред, стискам палци❤
На всички, които чакате резултат ви желая 2 чертички 🌹

# 115
И на мен ми изглежда положителен AnnyHanny. Колко хубаво ❤

Стискам палци всичко да е наред и да имаш лека бременност и прекрасно здраво пухкаво бебче, а защо не и две!

# 116
AnnyHanny и за мен е положителен. 🍀
Може да пуснеш кръвен, за да няма чуденки. Не си слагала таймираща инжекция, нали?

# 117
Ако си имала таймираща инжекция , може да не се е изчистила , 8-ми ден е много рано.Ако си нямала пусни кръвен и след тоеа след 48 чада повтори.🍀

# 118
Ехааааа, изглежда си положителен. Стискам палци всичко  да е наред и да завърши със здраво и пухако бебче Green Heart

# 119
AnnyHanny и за мен е положителен. 🍀
Може да пуснеш кръвен, за да няма чуденки. Не си слагала таймираща инжекция, нали?

Имах таймираща инжекция, но тя се беше изчистила на 4ти ден още ( проверявах си я отново с тези тестове)
Дано наистина е положителен! 🤞

Общи условия

Активация на акаунт