Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 681
  • 815
  •   1
Отговори
# 195
Обещах да ви кажа- моята първа е неуспешна.
Сипвам виното довечера и продължаваме напред...
Благодаря ви за куража, момичета!
Съжалявам за резултата. Мисля, че и моята е неуспешна. Вчера 9ти ден след инсе си пуснах чхг и е 0.10.Знам, че е рано, но в месеца с биохимичната на 8ми ден ми беше 1.220.

# 196
Flowering прегръдки! Стискам палци следващата да е успешна! 💚

Моника, имплантацията може и да е на 9-10ти ден, докато не завърши, няма + тест. Стискам палци след няколко дни резултатът да е друг! 💚

На мен тепърва ми предстои да си чакам деня за теста, ще впрегна сили да издържа поне до 12ти ден😁

# 197
Надявам се, да е късна имплантация. Пусто чакане..много е трудно.

# 198
Флауър, не губи надежда. Ще се получат нещата. Първата явно рядко става. Сипи си вино и гледай напред.  Аз за моята първа бях сигурна, че е неуспешна.

И аз съм с такива наблюдения, даже си бях сънувала отрицателния тест. Не бях изненадана. Просто тайно си имах надежда до преди да видя чхг 0,100 😀
Колкото пъти се наложи толкова…ако ли не има и други варианти. Продължаваме напред! 💕

Едит:
На вас колко време след спирането на прогестерона ви дойде?

Моника, Вики, стискам палци за вас! 😌💕

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 16:10 от Flowering1808

# 199
Флауър, не губи надежда. Ще се получат нещата. Първата явно рядко става. Сипи си вино и гледай напред.  Аз за моята първа бях сигурна, че е неуспешна.

И аз съм с такива наблюдения, даже си бях сънувала отрицателния тест. Не бях изненадана. Просто тайно си имах надежда до преди да видя чхг 0,100 😀
Колкото пъти се наложи толкова…ако ли не има и други варианти. Продължаваме напред! 💕

Едит:
На вас колко време след спирането на прогестерона ви дойде?

Моника, Вики, стискам палци за вас! 😌💕
На втория ден като ме боля много корема и беше по-обилно от обичайното
Стискам палци на чакащите , на останалите кураж и ще се надявам да имаме късмет следващия път Simple Smile

# 200
На мен ми идва още докато слагам утрогестана, но моята лутеална е 11-12 дни, а доктора иска да слагам до 15ия ден и тогава да тествам.

# 201
На следващия ден ми дойде на мен. Страни болки в корема и по обилен цикъл от обикновено.

# 202
Ава, според мен това, което усещаш е от цистита. Винаги когато ме хваща съм била така, независимо от фазата на цикъла - от възпалението в пикочния мехур е. Ава, определено ти препоръчвам да си направиш курса и после прогилактиката. Толкова години се мъча с този цистит, за малко да ме откаже от секса ..
Аз този месец съм пас, едвам го изпих Клостилбегита, ужасно безсъние и горещи вълни, продълбиха няколко дена след като го спрях и накрая “перфектния” фоликул според док., но в десния яйчник, а там няма тръба, левия е проспал този месец. Направихме и хидротубацията - почти не болеше. Лявата тръба си е проходима, така, че продължаваме с инсеминациите само да го събудим левия яйчник и да произведе качествена яйцеклетка.
Флауър съжалявам, не е бил твоят месец, пожелавам ти да е следващия!

Успех на всички, които чакат двете чертички!

# 203
Здравейте! Предстои ми инсеминация в Надежда след 1 година и малко неуспешни опити. Имала съм една неуспешна бременност преди години ( с друг партньор) Успех на всички! 🍀

# 204
Здравейте отново момичета! Днес е 13 ден след инсеминацията и току що направих два теста. И вие ли виждате това, което и аз или си втълпявам че има две бледи черти и на двата?

Още не знам къде се намирам и не мога да повярвам. Струва ми се невъзможно, затова и не смея да споделя с никого дори със съпруга ми, докато не направя и кръвен тест утре (сега няма работеща лаборатория.. какъв късмет).

Силно се надявам да е истина и да не сънувам. Ще ви държа в течение, стискайте ми палци 🤞

# 205
Ама изобщо не са ви бледи чертите, чудесни са!
Честито!🍀

# 206
Боже. Много са си хубави чертичките. Тихичко честито!

# 207
Честито, Doria! Кой опит с инсеминация ти е това?

# 208
Doria, идеални са чертичките и сппоред мен тестовете са положителни. Честито и ти пожелван тлъсто ЧХГ от кръвния тест.

Да се отчета и аз - 14ти ден и теста е отрицателен. Според вас има ли смисъл да правя кръвен тест?

# 209
Believe, аз бих направила, като съм в процедура. Доктора не ми дава да спирам прогестерона преди отрицателен кръвен. Има всякакви истории за бременни жени с дни закъснение и отрицателни домашни тестове. За твое спокойствие си пусни.

Общи условия

Активация на акаунт