Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 578
  • 815
  •   1
Отговори
# 345
Вики, ти повтаря ли кръвния на дата определена от клиниката? Нали знаеш, че на домашните тестове не може да се разчита. А и симптомите ти са на бременност според мен.
Успех! 🍀🤞

Sway стискам палци за теста!

Момичета, според вас може ли Ц да закъснее, заради хормоните в таймиращата инжекция, т.к. да удължат ЛФ? Другите ми мисли клонят към неспукан Ф, но пък нямам никакви болки. Не приемам прогестерон, трябваше да ми дойде в събота, а вчера на обяд правих домашен тест и беше категорично -. Гърдите ме болят от 3,4 дни от 2 дни постоянно ми се повдига. Някоя имала ли е такива “преживявания”?

# 346
Пусни си кръвен за всеки случай, след това ще обмисляш другите варианти. Моят домашен тест също беше отрицателен, а кръвния положителен.Иначе доколкото бях чела за таймиращата инжекция, защото и аз я имах, тя влияе на тестовете в повечето случаи, поради бавното и изхвърляне от кръвта, но неспукан фоликул не би трябвало да е вариант при положение, че има таймираща инж. Успех 🍀

Sway стискам палци за теста!

Момичета, според вас може ли Ц да закъснее, заради хормоните в таймиращата инжекция, т.к. да удължат ЛФ? Другите ми мисли клонят към неспукан Ф, но пък нямам никакви болки. Не приемам прогестерон, трябваше да ми дойде в събота, а вчера на обяд правих домашен тест и беше категорично -. Гърдите ме болят от 3,4 дни от 2 дни постоянно ми се повдига. Някоя имала ли е такива “преживявания”?

# 347
Неспукан фоликул въпреки таймиращата е възможно по принцип. На мен два пъти ми се е случвало да ми бият таймираща, правят ми инсе на спукани фоликули и на следващия месец има задържан. До колкото разбрах от док, той не е от доминантните, които са се спукали при ову, ами някой от другите, който е решил, че ще продължи да расте 🤷♀

# 348
Не съм повтаряла кръвния, последно на 11ти ден беше отрицателен. И друг път ми се е гадило сутрин ден преди Ц, но вчера и онзи ден малко след всяко хранене ми ставаше лошо. В петък имах някакви спазми ниско долу, след това нищо, а при ЗФ съм имала зацапване и пробождания. Отделно гърдите ме боляха преди седмица, после спряха и от няколко дни пак ме болят, като снощи се подуха все едно ще ми идва. Според мен симптоми с отрицателен тест е доста нереално и мисля да се обадя в клиниката и ако до утре няма Ц да отида на преглед..
Благодаря ви за подкрепата💚

# 349
Сигма- и при мен симптомите бяха точно като преди цикъл, с нищо неразличими от обикновено освен може би една идея по-чувствителни гърди от обикновено.

V_gs на мен ми се е случвало цикъла да не ми идва и 10 дни след спиране на прогестерона и отрицателни тестове. Док ми каза, че в моя случай е нормално тъй като имам хормонален дисбаланс, но все пак всичко е строго индивидуално. Ако ще се чувстваш по-спокойна направи още един тест или направо на преглед, както го чувстваш.

# 350
Аз защото нямам симптоми преди цикъл и не съм отписала още опита Joy

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 11:14 от sway911029

# 351
Усещам си гърдите много по - чувствителни от 2 дни,  но е прекалено май и за едното и за другото . Миналия понеделник ми беше инсе и предполагам е от прогестерона , но е доста осезаемо
Кураж и късмет на всички Flowers Four Leaf Clover

# 352
  • София
Сигма, моите симптоми преди +теста бяха една необяснима жажда нощем още от трети ден на инсето. Пиех много вода.
Иначе седмица по-късно - следобедна умора и нервност. Отдавах го на пролетната умора, защото успешното ми инсе беше на 20 март и положителният кръвен тест - на 2 април. Точно на този ден, на високото ЧХГ имах симптоми все едно ще ми идва Ц- напрежение, неприятно чувство ниско в корема и нервност като пред цикъл. Когато след обеда видях ЧХГ 132, толкова се изненадах и не вярвах, още повече след отрицателен домашен тест предишния ден, че ми трябваше потвърждение 48 дни по-късно с удвоено ЧХГ, за да асимилирам новината и да се зарадвам истински!

# 353
Sigma и аз точно седмица след инсе имах чувствителни гърди и бях много нервна (сама не можех да се търпя). На такъв етап и аз мисля, че е от прогестерона. Дано към края на седмицата вече да са от друго симптомите 😊

# 354
Благодаря за отговорите , момичета Heart
Продължаваме смело напред , стискаме си палци и всички ще успеем Flowers Four Leaf Clover

# 355
Момичета, тези от вас които са с донорска инсеминация, при всяка процедура ли се избира донор, че не съм сигурна, а искам да си планирам времето при следващото и посещение в болницата.

# 356
Момичета, тези от вас които са с донорска инсеминация, при всяка процедура ли се избира донор, че не съм сигурна, а искам да си планирам времето при следващото и посещение в болницата.

Не, записваш час и след това отиваш да провериш дали все още работят с него.
Само да допълня за симптомите - не всички жени имат такива. Индивидуално е и за чакащите не се вглеждайте, защото само ще се неспокойни.
Едит:
Знам, че е рано. Но мисля, че трябва да ви се похваля и да ви вдъхна още малко кураж

За момичетата, който чакат намерете си хоби за тия две седмици, разхождайте се, правете това, което ви прави щастливи! Не се вглеждайте в себе си, не търсете симптоми. Аз нямам, нито гърди, нито настроения нито, нищо.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 18:12 от sway911029

# 357
Sway, тихо, тихо, честито и от мен. Повтори теста отново на 14 ден, но съм сигурна, че ще се е увеличила стойността. Дано да си ни на късмет. Стисткам палци за всички чакащи момичета.

# 358
При всяко инсе ми се е налагало да си избирам донор.Аз го правя в някой от дните когато съм на фоликуметрия.За последното инсе си избрах ден преди процедурата.Случвало ми се е да го избера и до процедурата вече да не е наличен.Успех 🙏

# 359
Леле Sway честито, момиче! 😍
Стискам палци всичко да е наред и до финала! Това коя процедура ти беше?

Общи условия

Активация на акаунт