Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 698
  • 815
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, при мен и кръвния тест е отрицателен. Продължавам с пълна вяра напред, че третият път ще е успешен.

Пожелавам късмет и положителни тестове, на всички в очакване.
. Съжалявам за резултата, следващия път ще стане! Аз трябва да направя моя кръвен в сряда, надявам се да е различем от 0.10, както беше на 9ти ден.
ПП:Скрии си личните данни от снимката

# 226
Здравейте, момичета!
Първо - честито за положителните тестове, давате ни много надежда и кураж! 🥰 Следя ви постоянно! ❤️
Записвам се и аз - започнахме стимулация на 01.02.2024 (рожденния ден на ММ ☺️). Надявам се третия път да е с успешен финал 🙏
П.п. този път се чувствам много спокойна и щастлива, не се напрягам от прегледи, инжекции и т.н. Дано това се отрази добре и имаме нашето мечтано чудо. 👼

# 227
Момичета за тези които питаха и моята история накратко:

Това беше втората ми инсеминация като този път стимулацията беше с инжекции гонал (най-ниската доза) за 7 дни.

Аз съм с наследствен СПКЯ и нередовен цикъл от самото начало. Със съпруга ми не се пазим общо от около 3 години като през по-голямата част от тях не съм следила овулация и т.н. тъй като не бързахме.
Мъжът ми е имал варикоцеле, което обаче е оперирано навреме и беше със страхотни параметри (само в една от спермограмите имаше тетразооспермия, но док. каза че това не е притеснително).
Към специалист се обърнахме преди около 6 месеца. В началото имах стимулация с летрозол и по-късно с кломифен като и от двата медикамента имах ужасни странични ефекти като топли вълни, прималяваше ми, нямах сила и т.н.

Аз дори този опит малко го бях отписала, пътувахме точно преди инсеминацията, док искаше да направим още един преглед преди процедурата но нямахме възможност, поставих си всички инжекции и таймиращата сама и отидохме директно на инсеминацията, но явно сме имали късмет и е било точно навреме.

Но се убедих, че човек просто трябва да се довери на лекаря напълно и да вярва, че ще се случи.

Аз все още съм малко в шок, чакам резултата от кръвния тест, като междувременно днес направих още един домашен който е с по-ясна чертичка и вече казах на мм, който е на седмото небе, запазих час за преглед за другата седмица и продължавам с лекарствата както досега. Надявам се всичко да е наред.

Благодаря Ви много, давате ми сила и надежда, пожелавам ви да видите и вие в най-скоро време двете така мечтани черти, на мен останалите ми донесоха късмет, дано и аз успея на вас!

На вас, момичета, знам че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но вярвайте че ще се случи!

# 228
Суай, фемара/летрозол би трябвало да се приема за 5 дни само, а и щом са сложили таймираща инжекция, не мисля че трябва да продължаваш с приема. Колко дни я пи, преди таймиращата? Най-добре се свържи с лекаря.

# 229
Белийв, съжалявам! По мои лични проучвания, най-много съм успешни инсета има от трети опит. Дано ти късметлийски! 🍀

На останалите стискам палци за положителни тестове този месец! 🍀

За летрозола или кломен също за пръв път чувам да се пие и след таймиране. Нали идеята ѝ е да порастнат фоликулите (и повече като бройка). При таймиране би трябвало вече да са порастнали достатъчно, за да се случи О. Аз така мисля поне. Попитай най-добре лекаря си още днес.

# 230
Моника благодаря за съвета и ти желая от цялото си сърце успех в Сряда.
Дориа, изключително много се радвам за теб, дано повлечеш крак и си ни на късмет, дръж ни в течение.
Аз съм гледам напред към следващата инсеминация. Ако не се лъжа лекарката каза до 5ти ден от цикъла да отида на преглед, но понеже не съм сигурна, днес опитах да се свържа с нея, но се оказа в отпуск. Та сега се моля да ми дойде в края на седмицата, въпреки, че знам, че е почти невъзможно, за да се върне лекарката и да не пропусна този месец... Но както е писано, така, ще стане.
Sway, успешна инсеминация ти желая и стискам палци.
На всички останали момичета, много, много късмет, не спирайте да вярвате, че чудото ще се случи.

# 231
Здравейте! Първо да пожелая успех на всички, които вече са поели по този път и дано скоро да видите така желаните две чертички ❤
Моят случай е малко по-различен. Нямам партньор до себе си, но искам дете. Единственото решение, което намерих е донорската инсеминация. Има ли някой, който може да сподели от коя клиника в България е доволен, колко му е струвало?
Единственото, което ме притеснява е това, че съм с Хашимото, но TSH ми е в норма все още. Дали това ще попречи за успешно забременяване, ако няма никакви други проблеми?
Благодаря предварително на всички за отговорите и успешен ден! ❤

# 232
Здравейте! Първо да пожелая успех на всички, които вече са поели по този път и дано скоро да видите така желаните две чертички ❤
Моят случай е малко по-различен. Нямам партньор до себе си, но искам дете. Единственото решение, което намерих е донорската инсеминация. Има ли някой, който може да сподели от коя клиника в България е доволен, колко му е струвало?
Единственото, което ме притеснява е това, че съм с Хашимото, но TSH ми е в норма все още. Дали това ще попречи за успешно забременяване, ако няма никакви други проблеми?
Аз все още съм на период процедури, но съм с донорска. В клиника Надежда съм. Правиш си регистрация в сайта и там попълваш една анкета за твоето общо здраве. Има списък с изследванията, който трябва да направиш. Щитовидна жлеза, хормони на втори, трети ден от цикъла, инсулинова резистентност и вирусология. Аз ги правя без направление от ЛК излязоха ми около 180 лева мисля. Като отидеш на преглед искат микробиология и цитонамазка. Може да си направиш и тях при гинеколога, при когото ходиш, ако не ти ги правят там - около 100 лева общо и двете. Час за цветна снимка, запазваш го на първи ден от цикъла ( аз си обадих на третия ден и ми се караха). Тя беше 360лв с упойката. След това час за втори ден от цикъла за преглед и пускат и хормони отново. Всеки преглед е 35 лева. Самата процедура с донор струва 960 лв, слагат ти намираща инжекция, моята е 60 лева. Около 1800 лева излиза един цикъл. Като някой от изследванията като цветната снимка не ги правиш всеки път.
Мен утре ми е втората имам два фоликула от ляво и от дясо по 20 мм. Но съм сравнително подразнена на записания час в 10 час за преглед. И вчера съвсем случайно влязох в приложението и ми излиза час за инсиминацията в 16:45.

# 233
Добро решение си взела. И аз съм без партнцор и правя донорски инсеминации. Стартирах в МЦАР Варна с неуспешна, сега съм в Щерев при доцент Андреева. Въпреки, че първата там също е неуспешна, съм доволна от екипа и от отношението и продължавам с вяра напред.
Както Sway е обяснила, необходими са ти всички изследвания и цветна снимка. Относно Хашимотото лекарите ще кажат дали би било пречка, но не би трябвало.
Успех ти желая и не отлагай решението си, колкото по-рано, толкова по-добре.

# 234
Здравейте момичета,

Излезе и кръвния тест

Положителен е и стойността е в границата точно за 4 седм или 14 дни след инсеминация.

Вече съм по-спокойна, надявам се на прегледа всичко да е ок. Не смятам да правя други тестове или изследвания преди това, защото лекаря не ми е назначил такива, а и не искам да се стресирам допълнително.

Засега нямам никакви симптоми, само болезнени гърди и леко придърпване от време на време като преди цикъл (бях почти убедена че е от цикъла) и сънливост, надявам се това да продължи все така.

Надявам се да имате прекрасен ден, ще се случи и вашето чудо, сигурна съм! Изпращам Ви сила и търпение на тези, който чакат резултати-дано са положителни!

# 235
Браво, бравоооооо. Много хубаво. Пожелавам ти все голяма и хубава стойност да има това изследване.

# 236
Това е супер , Doria!!!!!! Hug Hug щастлива , лека бременост и прекрасно бебче на финала !!!! Heart
нямаш си представа как се усмихвам в момента и колко сила ми даваш !! Heart

# 237
Честито, Doria Simple Smile лека и щастлива бременност

И само такива неща да виждаме в групата Yellow Heart

# 238
Believe, съжаляам за неуспеха, харесва ми настройката ти. С пълна пара напред!

Doria много хубава новина  Heartpulse  Дано наистина темата се напълни с такива!

Моника стисламе палци за теб!

Успех на всички с предстоящи и чакащи резултати.
И ние днес стартирахме с номер 2. За сега всичко изглежа нормално.

Едит:
Въпрос?
Скрит текст:
Вас по колко пъти ви викат общо за проследяване на фоликулите до преди самата процедура?

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 12:19 от Flowering1808

# 239
Аз последния път ходих 3 пъти:
веднъж на 2ри ден от цикъл, още веднъж след прием на летрозол и трети път, за да определи кога да бъде таймиращата инжекция

Общи условия

Активация на акаунт