Отговори
# 630
Това не ми пречи да опозная Халил скъпа Wink
Мъчих го Коша отново заради други известни имена ,но не беше моето. А сериала им със Съла на съм гледала а тя ми е адски симпатична от това което съм видяла в реклами,фотосесии и тн малко погледнах и Шербета.

В крайна сметка това са колегите му в сериала сега мислех ,че мога да ги коментирам?

# 631
Нови от Съла и Халил

# 632
👋 Привет 👋
И от dizilah направиха реклама на Лейла Дано в четвъртък сутрин там ни чака висок рейтинг. Трейлърите са обещаващи.

Шербета също ударно се готвят да се върнат на малкия екран. Споделям едно рекламно видео-интервю има автоматичен превод.
https://youtu.be/tR6kT3AQbnw?si=K3z3dlZsGtSyX7cc
Показването му е блокирано, но малко снимки на Съла от него

И Съла зад кадър

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 23:58 от Маргарита Колева 753659

# 633
Здравейте момичета!

Нека в днешният ден има много благи вести ,
красиви мигове и сбъднатост на добрите ви помисли..

Маргарита, благодаря за инфото и снимките! Gift Heart
И на azisiq за снимките! Heart Decoration

Халил с колегата си Ченгиз Бозкурт/Тифо и баща му/

От Гонджа

И прекрасната Съла Heart

До довечера, момичета. Hearts

# 634
И една статия от Рана за Халил

Тази вечер първият епизод ще бъде на екраните на NOW, "Лейла: Живот... Любов... Справедливост..." Сериалът привлича вниманието и със силния си актьорски състав. В сериала, който се готви да постави публиката пред екрана със своята история, изпълнена с емоции и интриги, Халил Ибрахим Джейхан, един от успешните актьори от последния период, ще промени целия ход на историята с образа на футболиста Туфан.

Новата поредица на Ай Япъм "Лейла: Живот... Любов... Справедливост..." Със своята преплетена и вълнуваща история, той се готви да събира публиката пред екрана всяка сряда вечер. В сериала, в който успешният актьор Халил Ибрахим Джейхан ще вдъхне живот на героя на футболиста Туфан, ще видим трансформацията на Туфан в резултат на голям инцидент и как той ще промени хода на цялата история. Халил Ибрахим Джейхан изразява героя си Туфан, когото описва като човек, който продължава борбата си, без да губи чистите си и чисти чувства, и чувствата си към сериала по следния начин: "Понякога той прави житейски планове. Колкото и да се опитвате, не можете да избягате от съдбата си. Приспособяваш се към него, за да го приемеш и да го притежаваш с всички сили и да го преодолееш. С копнеж в сърцето си рано или късно той ще ви даде право на живот. Ето как можем да определим "Лейла". Туфан, от друга страна, е човек, чийто живот се преобръща с главата надолу, когато той най-малко го очаква. Всичко, което животът му поднася, го тества с възможности, за които не е мислил. Човек, който продължава борбата си, без да губи чистите си и чисти чувства."

Събирайки Джемре Байсел, Алперен Дуймаз, Гонджа Вуслатери, Ийит Киразджъ, Халил Ибрахим Джейхан, Гамзе Карадуман, Дилара Аксуек, Седа Гювен, Мелтем Байток, Мелиса Дуру Юнал, Берфин Ант и майсторите актьори Зейно Ерачар, Мустафа Авкъран и Дженгиз Бозкурт в актьорския състав, "Лейла: Живот... Любов... Справедливост..." тази вечер в 20:00 ч. по СЕГА.

# 635
👋 Привет 👋
Дано рекламата да оправдае очакванията!
Ето и дългоочакваната изненада на деня! Зад кулисите на забавното заснемане на плакати на екипа на #Leyla е с вас! 🎥

И Дилара Акюсек се появи 😍

# 636
МОМИЧЕТА, благодаря за инфото, видеото, статията...! Two Hearts

Да пожелаем успех на Халил и екипа на Лейла: Живот...Любов...Справедливост!
Надявам се този сериал  да  се хареса на турската публика....очаквам висок рейтинг Hands Pray

Фрагман 1 за епизод 2

Стоп кадри от епизод 1

Пожелания за успех от колегите Мелиса Дьонгел,  Берат Рузгяр и Еда

# 637
Понеже заспах най-безпардонно не съм гледала епизода.

# 638
Понеже заспах най-безпардонно не съм гледала епизода.

Здравейте момичета!
BlackRose, аз изгледах епизода и никак не беше лош.
Но ми се струва, че като за начало този рейтинг никак не е зле.Надявам се със следващите епизоди да се повиши, като, че ли има потенциал за това.

# 639
Здравейте, момичета!

x BlackRose, Gift Heart DiDoneva. Gift Heart благодаря ви за всички новини, които сте донесли!

Лично аз, очаквах по- висок рейтинг....Началото беше страхотно...Всички артисти бяха невероятни!

От бразилските фенове на Халил

Вижте това, нашият красив Халил бей в поредицата вчера,
неговият прекрасен дебют, беше в тенденция вчера с TAG #HoşgeldinTufo и сериалът също с TAG #LeylaHayatAşkAdatet поздравления за всички, които направиха това да се случи
Хареса ми и сериалът вече има успех, ние обичаме Халил бей
 Превод : Гугъл

Първи епизод на Лейла с бг превод.

Пожелания за хубав следобед с много усмивки и настроение! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 20:30 от HELEN60

# 640
👋 Привет 👋
Рейтингът не е зле, но и аз очаквах повече. Може би събитията около момиченцето Нарин, за което цяла Турция говореше миналата седмица да са дали отражение - почти цялата серия беше с малката Лейля. Предлагам, че другата седмица ще е повече - силни конкуренти няма още, а и отмъщението тепърва ще почва.

HELEN60, линка за серията работи. Преводът е автоматичен. Ако на някой това му пречи, ето варианти за руско аудио и субки.
https://turkrutv.net/leyla-1-seriya.html?fbclid=IwY2xjawFP43VleH … oJiLdvUvJMJJ4ygTw

https://1plus1tv.com/20983-lejla-leyla-vse-serii-2024-smotret-on … sskom-jazyke.html

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 19:35 от Маргарита Колева 753659

# 641
HELEN60,
Благодаря за споделеният линк!Снощи го гледах в оригинал и разбрах половината филм но сега вече ми се допълниха пропуските!

# 642
Добро утро, момичета!

Желая ви усмихнат ден. Изживейте го пълноценно. Дарете любов и усмивка ❤
Бъдете цветни, отворени към живота и посрещнете всичко, което ви е приготвил..
Живейте го!

Маргарита, благодаря за уточнението и руските линкове! Heart
DiDoneva... Flowers Four Leaf Clover

Халил с Еда - от вчера

Две хубави снимки на Халил - като Туфо Hands Ok Hand

======================

Довечера сме със Съла и Шербета.

И Съла с фенка Hands V

# 643
👋 Привет 👋
Показаха и плаката на Шербета

Интересно, че Гирай го няма, а Доа все до Фатих си я слагат 🙄 Че и Мустафа не се вижда, за разлика от жена му 🤔

# 644
Здравейте,момичета!
Пускам линк за профила на Хилал Елдъз и искам да споделя, че останах изумена от коментарите под някой постове до колкото може да им се вярва.
Та според коментарите имам чувството, че сюжета от Emanet се е пренесъл и в реалният живот.🤔

Това е единият пост

И другият с многото коментари.

Ето и линка към профила й.

https://www.instagram.com/hilallyyildiz?igsh=MXNyc2FlMzY3a2U4cg==

Извинявам се ако някой бъде засегнат от този пост!

Общи условия

Активация на акаунт