Но 16г. много харесва Хьо Джу в Паралелни светове и Паралелни светове и уж щеше да гледа сериите до момента до който са излъчили сторито и да го догледаме заедно, но не можа да се спре и вероятно днес ще го довърши. От 4те изгледани к-сериала и един филм Илджиме му е по-, по-, най-, следвано от Принц на покрива и Паралелни светове, след това АС и филма на последно. Но забелязах, че започна да проявявя разбиране и интерес към моя интерес към к-сериалите. И не просто гледа с интерес, но се и вълнува и обсъжда видяното. Започнах да се чудя ако прояви желание да продължи кой сериал да му предложа.
Втора серия на Потомците беше по-интересна. Интересен и хубав е сериала. Започнах да свиквам с лицето и излъчването на главната, но и в 3а серия все още не мога да я харесам визуално, а като актьорска игра след Че и другата главна в Добрия човек т. н. кралица не ме впечатлява с нищо. И не е защото започнах Потомците часове след като завърших повторката на Добрия човек. Изгледала съм напълно филмографиите на 5 актьора т. е. сериал след сериал и филмите все с един и същ главен и различни партньорки и съм ги харесвала или не без значение, че преди часове сън приключила друг сериал със същия главен. Но тъй като вече свикнах с нея и вече не ме дразни визуално лицето й може би ще започна и да я харесвам покрай Катерицата.
. Проспаната половина по някое време днес ще си я догледам за отмора. И понеже сериалът е хем с приключенски, хем с комедиен, хем с исторически, хем с малко романтичен привкус, си мисля, че може да допадне на тийна на Рори. Всъщност не разбрах дали е сред изгледаните от него.