АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 892
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Не просто не я харесва. Използва епитети като дразнеща и отвратителна. Питах го одеве актрисата или героинята има предвид. Каза и двете. Айю в Хотела не ми хареса, както не ми хареса и Йогито и самия сериал и го зарязах, но определено някой ден ще му дам още един шанс. Обаче в Продуценти много харесах Айю. Героинята й беше сложна като образ и според мен тя се справи чудесно. Там играе и Звездолин. С нея смятам да гледам филма Брокер и сериала в който си партнира с актьора който наскоро почина, както и ученическия сериал в който си партнират със Звездолин. Много харесвам някои от нейните песни, както и някои песни които изпълнява, но не са нейни. Но има нейни песни, които хич не ми харесват. Но като външност категорично я намирам за много красива и нежна. Обаче на, 16 годишния не я харесва. Не я харесваше и преди година и половина. В понеделник ще го питам за Йонка. Първия път я беше харесал. Любопитна съм сега дали ще я хареса.
Но 16г. много харесва Хьо Джу в Паралелни светове и Паралелни светове и уж щеше да гледа сериите до момента до който са излъчили сторито и да го догледаме заедно, но не можа да се спре и вероятно днес ще го довърши. От 4те изгледани к-сериала и един филм Илджиме му е по-, по-, най-, следвано от Принц на покрива и Паралелни светове, след това АС и филма на последно. Но забелязах, че започна да проявявя разбиране и интерес към моя интерес към к-сериалите. И не просто гледа с интерес, но се и вълнува и обсъжда видяното. Започнах да се чудя ако прояви желание да продължи кой сериал да му предложа.

Втора серия на Потомците беше по-интересна. Интересен и хубав е сериала. Започнах да свиквам с лицето и излъчването на главната, но и в 3а серия все още не мога да я харесам визуално, а като актьорска игра след Че и другата главна в Добрия човек т. н. кралица не ме впечатлява с нищо. И не е защото започнах Потомците часове след като завърших повторката на Добрия човек. Изгледала съм напълно филмографиите на 5 актьора т. е. сериал след сериал и филмите все с един и същ главен и различни партньорки и съм ги харесвала или не без значение, че преди часове сън приключила друг сериал със същия главен. Но тъй като вече свикнах с нея и вече не ме дразни визуално лицето й може би ще започна и да я харесвам покрай Катерицата.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 09:48 от Рори72

# 451
За Потомците забравих да кажа, че първи епизод и на мен трудно ми вървеше - щом започнах сериала през юни или юли, а реших да го продължа половин година по-късно 😂
Кралицата я харесвам там, но в сериала от 2003г. си е направо впечатляваща. Няколко пъти си го пускам видеото, което донесе 2в1.

# 452
Да, в клипа от сериала й с Батко е много по-добре като визия, но отново не ми е Уау, но пък с този актьор изглеждат наистина хубава двойка визуално и си имат химия. Хич не разбирам защо 2016г. са избрали да си партнира с 4г. по-млад актьор при положение, че личи че той е по-млад, а през 2018г. когато тя вече е на 37г. пък я събират с 12г. по - младия Бо, който на 25г. изглежда като на 18г. И спрямо Бо, и спрямо Катерицата ми изглежда по-възрастна, а те по-млади от реалната си възраст. Обаче в сериала й с Батко двамата са много хубава двойка и от видяното в клипа си личи и че и сериала е хубав.
А в 3а серия има кадър, в който е сама на фона на морето, с вързана коса и без грим или по-точно с лек, естествен грим и точно в този кадър ми изглежда много хубава.

# 453
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз снощи се приспивах с най-накрая започнатия Хуаранг. Успях да отметна 2 серии. Добре де, серия и половина Joy. Проспаната половина по някое време днес ще си я догледам за отмора. И понеже сериалът е хем с приключенски, хем с комедиен, хем с исторически, хем с малко романтичен привкус, си мисля, че може да допадне на тийна на Рори. Всъщност не разбрах дали е сред изгледаните от него.

# 454
Новите филмови премиери
Като гледам няма много предложения като за мен. Е ще се задоволя с каквото има  и ще си намалявам списъка с набелязаните за гледане.

# 455
Профи, да, когато го гледах си мислех, че мога да му предложа да изгледаме Хуаранг. Мисля че ще му хареса.

# 456
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Новите филмови премиери
Като гледам няма много предложения като за мен. Е ще се задоволя с каквото има  и ще си намалявам списъка с набелязаните за гледане.
Общ филм на АйЮ и Бо! Харесвам ги и двамата. Любопитно би ми било да им видя проекта.

# 457
  • Варненска клюкарка
Рори, толкова много актриси са каки на партньорите си в сериалите, а каквито са потайни, не знаем и при кои е имало продължение. И Минка е с 4 г по голяма от Пако, Ха Джи Уон с 4  от Бинчо, Ха Джи Уон с към 9 г на Джи в империатрицата, това са все много популярни сериали. Друга от кралиците Чон Джи Хье пък е с 4-7 на Звездю и на Минчо...И още един куп такива партньорства има.
Аз се бях позачела в резюме на един от последните сериали на Сонг. Хье Кьо, май за Нф - неща свързани с миналото на ученичка, разплата, отмъщение, голяма драма и 2в1 и Роци казаха че е хубав, но много тежък и не го започнях, а и е на руски. На мнение съм че ако нарекат някоя актриса кралица, при наличие на толкава много други актриси, все ще има защо. Моите впечатления са от друга носеща това прозвище (нарочно не казвам титла) Чон Джи Хье, тя беше по ярка от Звездю, а Минчо направо се губеше до нея. Освен че беше и мнаго красива.

АйЮ и на мен ми е скучна, като изключа шоуто в класната стая, едно видео не мога да изкарам цялото с нея. Опита ми да я загледам с Пако, също удари на камък, въпреки че е само филм. Като певица харесвам нняколко от песните и, но заради самите тях, бих ги харесала ако ги пееше и друга. Идва ми една такава креслива, но и аз я намирам за много нежна и красива, първо тя ме привлече към АС.

# 458
Кралицата въпреки, че я намирам за доста свежа в Потомците и на мен ми се струва, че възрастовата разлика си личи. Катерицата младее. Обаче са го вмъкнали в сериала това, че е по-голяма и то на няколко пъти 😀 Той непременно защитавал красавиците, възрастните и децата. Нея закачливо я прибави към втората група.😂 По някое време пък ѝ направи комплимент, докато бяха на кино май беше, след като тя вече знае възрастта му я пита за нейната. Отговорът ѝ е, че е по-голяма от него. Той го приема с недоверие и иска да види личната ѝ карта, да не би случайно да се окаже, че излиза с непълнолетна 😂
И понеже Той често отбелязва колко е красива /пък скромността е за тези които нямат други качества 😝/ Тя казва, че ако ще си избира лекар според външния вид е попаднал на най-добрия 😂
 Забавляват ме подобни диалози в К-сериалите.

# 459
  • Русе

Някой ще ми каже ли от кой филм на Минчо е клипа? Наследниците или Момчета като цветя? Абстрахирайте се от музиката, не  е от любимите ми.

# 460
Като изгледала филмографията на Минчо съм в огромна чуденка. Това в клипа не го разпознавам, но ако все пак е от сериал трябва да е от БОФ. Но според мен е по-скоро просто клип.

Потърсих инфо за Урук. От прочетеното съм силно озадачена, защо точно там се развива действието. Прочетох, че е полирелигиозен град, но не ми стана ясно това включва ли християнството. Защото ако не го включва, то не надписите на гръцки и сиртакито като фонова музика, а църквата в кадър е недоглеждане. Иначе като се има предвид историята на града - началната точка на съвременната цивилизация имам очакване това да е от значение за сюжета в някакъв момент от историята. Сериалът определено ми харесва. Харесват ми като двойка Ера и приятелят на героя на Катерицата. Гледам крадеца от първа серия са го прибрали в армията да го направят човек и очаквам в някакъв момент да има силни моменти на мъжко приятелство между тримата.

Да, има и други каки като партньорки, но само тази ме дразни визуално, засега. Във Вяра Минчо си партнира с 10г. по-възрастна актриса, но не само че не ме дразнеха, но и ми харесаха като двойка и в моите очи даже и химия си имаха. А тази актриса в общ кадър с Бо и Катерицата като жената, която обичат ми боде очите с видимо по-голямата си възраст. Не ми харесват в общ кадър с Катерицата, но откакто героинята й е на мисия, обикновено лицето й изглежда естествено и по-симпатично и вече не ми създава визуален дискомфорт когато е в кадър, освен когато е с някакво червило. Нещо в устата й не ми харесва когато е с червило и ми се набива на очи като дефект. За мен няма значение колко я харесват другите. Не ми прави впечатление с абсолютно нищо. Докато Сончето е друга работа. Русалката беше симпатична, а като игра в сериала беше въздействаща, но не ме е грабнала така, че да искам да я видя другаде. Така че от трите т. н. кралици само Сончето ми е харесала наистина и с удоволствие бих я гледала пак. Аз си имам други любимки и в моите очи нито бившата на Катерицата, нито Русалката могат да се мерят с тях. И грам не ми пука, че са обявени за кралици. Моите три кралици сред корейските актриси са други.

Това трябва да е дефект при превода...
Тя виси от скала и моли за помощ, защото не може да се измъкне от ситуацията, а той й казва: "Почакай там. Идвам."

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 15:45 от Рори72

# 461
  • Варненска клюкарка
Рори, то какво да те грабне в русалката като сериала е една гола вОда. Ако ти е станало много интересно, разбирам  да поискаш да видиш същия актьор и в друга история, пък тука едно изсмукано беше... Просто казвам че най ярката там беше тя, та да запомни човек нещо от сериала, или поне заглавието му.  В Извънземното го играеше куха лейка, досадница и егоистка, често прекаляваща с алкохол, но вместо да отблъсне зрителя, тя  прави така че да симпатизира на героинята и. Това си е майсторлък.  Иначе всеки човек си има предпочитания и харесва или не хяресва едни повече от други. Аз например  хяресвам само една песен на Лили Иванова, но няма да откажа да чуя другите и песни и вярвам че е кралицата на българската естрада, когато я наричат така.

Сончето не е от т.н. кралици. Нея просто феновете я сравняват често със Сонг Хье Кьо, може би заради любовта и на двете дами с Бинчо, или голямата им филмография. Тъй наречените кралици са Ким Те Хи, Чон Джи Хье и Сонг Хье Кьо. Пък може вече да има и нови.

# 462
Много са свежи шегите на героя на Катерицата.
Но на 5а серия вбокса ме предаде. Намерих серията на части и аха да си помисля, че проблема е решен и 2та част е на звездички. Отивам пак в руския сайт, но да питам нататък как е с бг превода и ако ще си късам нервите направо да си остана при рускините.

# 463
Някой ще ми каже ли от кой филм на Минчо е клипа? Наследниците или Момчета като цветя? Абстрахирайте се от музиката, не  е от любимите ми.
Не е от сериал с него, по спомен май реклама беше.
От потомците първосигнално се сещам за сутрешните тренировки на войниците и публиката Grinning

# 464
  • Русе
Някой ще ми каже ли от кой филм на Минчо е клипа? Наследниците или Момчета като цветя? Абстрахирайте се от музиката, не  е от любимите ми.
Не е от сериал с него, по спомен май реклама беше.
От потомците първосигнално се сещам за сутрешните тренировки на войниците и публиката Grinning
Благодаря, Крисс! Имаше история в клипа, затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт