АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 951
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ау, това е една от любимките ми. Уинона, какво точно си прочела за нея? Да не се е набутала в някой скандал?

# 541
  • Русе
Вярвам на 2в1, макар че на клипа пишеше , че е преди 5 дни. Тя е в течение или поне се надявам.
Клипът беше на испански, разбрах финал и кариера.
Преди 2 дни само си припомних Хуаранг и ми стана криво от клипа.
Така...сега да споделя  за нещо друго : във възторг съм поне засега от "Омъжи се за съпруга ми". Минка прави страхотна игра (май това е най-добрата й роля), но съм доволна и от другите актьори. "Приятелката "й ме докарва до бяс и се чудя героинята на Минка как е възможно да е толкова добро същество. И дори след "прераждането " си да не й дава достоен отпор. Предполагам ще е въпрос на време ( или решение на сценариста). Заради  другия ГГ съм заредила "Г-н кралица" за да го видя и в друга роля, интересен ми е засега. Копнея и аз ( като Роца или Профи) за малко еднорози, летящи сърчица, светулки и ...малка лека целувка...по бузата. Simple Smile
П.С.- Пак се допълвам, сори! Simple Smile Ама понякога така се ядосвам...защо в аритметична, а не в геометрична прогресия развиват сериалите....Joy

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 18:58 от winona

# 542
  • Варненска клюкарка
Уин, а датата на видеото прясно ли беше? Аз пък видях името на латиница, ама твоята интерпретация на български не можа да стигне до мозъка ми, нито споменаването на двете заглавия ме подсети, та се зачудих коя е тази жена, хем сравнително скоро съм я гледала със Звездю, добре че 2в1 припомни за случая преди 2-3 г. Още когато 2в1 разказа за него си помислих каква хубава безплатна реклама щяха да си направят на едно друго място докато си размахват гащите, а тя замалко да си затрие кариерата. Дано не е нов случай, бях чела че си падала малко скандалджийка, но може и да са били някакви фенски упражнения, минах някакво видео по диагонала.

2в1, благодаря за резюмето за новия сериал с Минка.
Скрит текст:
Така излиза, или на мен ми прозвуча, че няма да е някаква черно -непрогледна драма, а може би изпълнена с надежда за спасение. Мисля че на всички ни се е искало в някакъв момент да можеше да се върнем назад преди лошото и да имаме шанс да променим нещата които са объркани в настояшето.[spojler/]

# 543
  • пак на Рив Гош
Уинона, те повечето такива клипове са с гръмки заглавия, за да събират кликове. И ако случайно го отвориш, вътре са препратки към разни събития отпреди 2-3-5 години. Та твърде вероятно и това да е нещо подобно.
На мен тия дни ми излизат разни клипове как БинДжин чакали второ дете, даже и полът му се знаел, ама изобщо не съм сигурна, че е вярно.

Актьорът изиграл дядото в Прероден богат - И Сонг Мин, е много добър, а и доста популярен. В много филми и сериали е участвал. Последно в сериал с любимеца на Роца - Ю Йон Сок. Ако Роцето го е гледала да даде мнение, защото аз реших, че не ми се гледа подобен сюжет в момента.
Не, още не съм го гледала. Събирам кураж да се впусна в сериал със сюжет от тип, който не обичам особено (трилър с психопат-убиец). Ама щом е с моя любимец, ще го гледам, няма как Joy. Сигурно ще го започна другата седмица, след като този уикенд приключат трите ми текущи корейски (той единият вече приключи де, ама чакам превода в руските сайтове на последната серия и тогава ще го похваля официално Wink ).

Винченцо го започнах миналата година, уж да го гледам в обедната почивка, ама се оказа, че сериите са по-дълги от почивката ми Joy, та за момента ми е на стендбай след 2 изгледани епизода.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 19:11 от Роца

# 544
А как мога да намеря каталог на корейските сериали в плейтуб. С лупичката мога да търся само по предполагаемо българско заглавие.

В Преродения романтиката беше не повече от 1%, но то и нямаше причина да има. Иначе като прокурорка актрисата си беше добре. Само като влюбена не й се получаваше. Обаче тази актриса във Винченцо още от 1а серия заема много екранно време и е трудна за смилане преди още да са намесили 1ия % романтика, та трябва Тек и ДжонгКи да са много завладяващи, за да я преглътна. Ужасно режисьорско решение.

В Преродения и детето направи страхотен дует с дядото. Просто сцените между дядо и внук - дете, тийнеджър и младеж са истинско удоволствие и като сценарий, и като актьорска игра. Тези сцени със сигурност ще ги повторя. Сериите след смъртта на дядото бяха някак пусти без него. Изключителна игра от актьора.

Сериалът на Минка ще го гледам когато свърши и преведат всички серии. Тъкмо ще е минало повече време и няма да правя асоциации. Пък и до тогава надявам се ще има ново място за онлайн гледане с бг превод.
Уинона, ти при рускините ли го гледаш?

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 19:36 от Рори72

# 545
Аз сериозно напредвам с разчистването на започнати сериали. Довърших 3-4 кримо- адвокатски между които и този Remember: War of the Son (2015)  никак не е лош и интрига има и действието те държи до последно.
Гледам си Maestra: Strings of Truth  толкова ми хареса ,че за пръв път писах 10  още преди да е свършил сериала. Изгледах и френската версия, но за мен корейския вариант много повече ми харесва.
Maestra: Strings of Truth
От пусто любопитство загледах и A Shop for Killers (2024)  ама никак не останах очарована. Действието толкова мудно, мистериозно и загадачно, чак човек се чуди какво точно гледа. Thinking
A Shop for Killers
Захванах и Knight Flower (2024) като за начало е интересно и има лек хумор, за разпускане мисля, че ще стане.
Knight Flower (2024)

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 09:53 от Danifin1

# 546
А как мога да намеря каталог на корейските сериали в плейтуб.
 Най лесно е дс регистрация, абонираш се за EasternSpirit и когато отидеш на плейлисти ти излиза всеки сериал в отделна подпапка, супер е организирано.
Скрит текст:
Grinning  аз си онагледявам, не че няма да се сетите какво обяснявам Понякога сама не си разбирам обясненията и за по сигурно,  4тата картинка с Джи беше добър

# 547
  • Варненска клюкарка
Преди 2 месеца около първия РД на бебето им, една влогърка в Шортс  рецитираща на развален английски известни факти за семейство Джин-Бин каза че чакали второ дете. Ако е вярно, предвид че такива новини не излизат на другия ден след положителния тест, обикновено изчакват 2-3 месеца, вече би трябвало и да си личи, та скоро ще стане ясно.
2в1 срещала ли си някаква информация, потвърждение примерно?

# 548
  • пак на Рив Гош
Белл, аз поне официално потвърждение досега не съм мернала в сайтовете, които чета от време на време (но не съм и търсила специално, понеже семейството не ме интересува особено, споменах го само като пример за клик-бейт заглавия).
Но сега погледнах, и в нейния официален Инстаграм акаунт последната снимка е от благотворителен базар от нейната агенция, който се е провел на 11 януари. А имам спомени, че Сон Йе Джин обяви предната си бременност  в Инстаграма си.
Скрит текст:

# 549
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вчера Шортса даже предлагаше клипче с вече родено бебе. Joy
Не знам дали ще ме разберете, ама съм крайно "срещу" изкуствения интелект. Човечеството не се е докарало до нищо добро с всяко изкуствено създадено нещо, за което не е успяло да създаде механизъм за контрол. Уф, много сложно го казах, ама ... така де, ясно е.

Дани, мерси, друго си е да видиш нещо мърдащо, ама със субтитри. Hug Purple Heart
I.V, радвам се, че се мярна в темата. Hug

# 550
  • Варненска клюкарка
Да, помня, че съм виждала снимките от преди 1,5 г с балоните и новината за бременността. Но не ми се търси на Бинчо ИГ. Първо че след неколкократно търсене на профила му, преди месеци бях попаднала на нещо, но не разбрах истински ли е или фенски. Беше с 2  млн.последователи но и с много малко снимки - към 100-на а това на фона на профили на негови колеги с по 400-800 снимки е направо липса на всякаква грижа за ПР-а му в ИГ.

Проф, мен ме плаши изкуствения интелект, ама и преобладаващия естествен  ме стресира не по малко...

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 20:56 от Беллора

# 551
  • пак на Рив Гош
Белл, лесно е да се разбере дали профил е официален или фен, особено при известните личности.
Ако до името има синьо "цветенце" с отметка, значи е официално регистрираният. Примерно, това е официалният ИГ на Пак Со Джун (Пако):

Моите и двата нямат цветенца, ама аз не съм и известна личност Joy

# 552
  • Русе
Белл, клипа беше с дата преди 5 дни. Затова и изтръпнах.
Роца, златна ти клавиатурка! Дано си права за вероятността! Аааа, това с новото попълнение на Сон-Бин е стара работа. Simple Smile
Рори, да, от рускините. Нещо не ми отваря нито ОК, нито Vtube7 въпреки регистрациите. В Плейтуб имената са на български и трудно се различават корейски от китайски и т.н.
Дами, за втори път срещам израза "Обичам те" не като "саран(г)е", а нещо подобно на "нол донианда" ( в АС и сега в Приказка за младостта). Дано не наподобявам жената с "Кенли" от близкото минало...Flushed

# 553
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дайте да ви "разходя" из дома на ВИ.
Сгъвам го, и който не е любопитен, да пропуска.
Знаете, многословна съм, а тука има и предистория. Joy
Скрит текст:
Още в първите ни теми съм ви пускала видео разходки из Сеул. Обичам да гледам клиповете на ютюбъри, които не ти бърборят, а слагат камерата на челото си и те водят да видиш света им през техните очи. Харесвам усещането, че си там и лично се шляеш пеша по улиците. Един такъв ютюбър още тогава обиколи от всички страни сградата, в която ВИ има апартамент и живее там. Имаше и кадри от вътрешността на жилището, мислех взети от сайт за недвижими имоти, преди продажбата. Отделно и аз съм обиколила с Гугъл стрийт вю-то всичко наоколо. Ама аз тогава предполагах, че някой просто си пълни канала, с надеждата кълвящите баламурници да не му пропускат стръвта. Едва по-късно, разширявайки с времето познанията си за момчетата от BTS, почна да ми минава през ум, че онова може да са били истински кадри от апартамента на ВИ, естествено преди той да се нанесе там. Ползвани са от много потребители в стотици клипове, така че нямам представа кой е първоизточникът, т.е. определено не е онзи с камерата на главата. В месеците преди влизането в казармата момчетата все повече и повече разкриваха частици от начина си живот и от домовете си. Ама едни такива частици, че трудно да сглобиш цялото. Все пак домът на ВИ много, ама наистина много се връзваше с показваното в онези real estate кадри. Е, след епизодите на последното пуснато наскоро документари на BTS Beyond The Star, няма как да споря или отричам, че е точно домът на ВИ. Тези дни фенски профил е навързал много старателно нови и стари кадри, така че се е получило едно много приятно и изпъстрено с факти видео. Голяма част са наистина достоверни, за останалите не знам. Абстрахирайте се от изрази в съпровождащия текст като например "Техюн ми каза ..." и други подобни. Едва ли ютюбърът изобщо някога е имал личен контакт с него. Но поне доста интелигентно и с проведени предварително проучвания, е навързал изрезки от истински кадри от дома на ВИ, взети от лайфовете му в Уийвърс и от документарито. Поне така аз виждам нещата. Заслужава си гледането. Особено към края, когато виждаме и Wooga Squad в пълен състав - Пако, Пакито, Чой Уу-Шик, Пийкбой и ВИ, да се записват в студиото/фитнеса/хоум офиса на ВИ в апартамента. Пакито е този с очилата, а Пако май от точно този ъгъл не го бяхме оглеждали. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Айде!

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 22:34 от profi_1

# 554
  • Русе
Профи, аз Америка ли откривам? Ви  участвал ли е  в Хуаранг? Малкият, дето умря от отровната сабя...

Общи условия

Активация на акаунт