🍒 Черешката на тортата 🍒

• 85 159
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 105
Не знам как се поддържа , но изглежда по- млада и фина  и от дъщерите си, а каза ,че наближава 50 тте.И на снимката с децата не стои като майка, а като какичка застанала до тях за снимките. Много странно. Някак ми е съвършена външно и имам чувството, че всячески внимава да не излезе от този образ и да се счупи като порцеланова кукла.А може просто да си е такава по природа- сдържана и равна

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 20:42 от Nil desperandum!

# 106
Отново баница и погача.....досада като предишната седмица.

# 107
Много приятно съм изненадана от уменията на домакинята в кухнята! Организирана и уверена и... наистина много отбрана откъм емоции.
При Мон Дьо преди време не ми направи добро впечатление.

# 108
  • Буркина Фасо
Отново баница и погача.....досада като предишната седмица.
за Коледа какво друго ? - баница, погача, сарми ...и още нещо Smiley

# 109
  • София
Хотелът им в Пампорово е доста компромисен, приличен, но за лукс и супер чистота не може и дума да става. Личи си, че не отскоро е така запуснато. В други техни обекти не съм ходила, но този специално е ...стандартен и с много минуси.

# 110
Менюто не ме учудва, можеше за разнообразие да направи постна храна, че всеки ден едно и също става прекалено. Е, са, не моа си кривя душата, умее да готви жената и то добре. Ама малко суеверията ми дойдоха в повече.

# 111
  • софия
Наричанията бяха стил Розмари Де Мео.
Иначе готви, но при Мира беше по-сърдечно и непринудено.

# 112
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много добро впечатление ни направи Бояна Шарлопова. Поведение, меню, отношение, атмосфера, подаръци. Браво, заслужава да вземе плакета, много добро представяне, чудесна Боряна.

# 113
Но пък мъжката част от компанията се превъзбуди за всички.

# 114
Аз пък не съм впечатлена от менюто на Бояна. Тя не умее да прави сарми от това, което видях.
Поддържана, направена външност. Не умее да разказва, някаква студенина и хлад ми лъхат от нея. Прекалено обрана.
Маги ще я харесам повече мисля - изобщо не я знам коя е.

# 115
Приятно ме изненада Шарлопова. Не кифлее, не си крие годините.
Умее да готви.
Майка на четири деца.

# 116
Не ми хареса нито вечерята, нито атмосферата, липсваше им нещо, а менюто скучно.
Домакинята няма дар словото на предишните участници, и много си личи.
Никаква победителка не ми е на мен.

# 117
  • София
Тази майка на 4 деца, не е средностатистическата майка на 4 деца. Тя и Гущерова роди 4, ама дали тя си ги гледа, глади, пере, готви...
За мен също беше доста постна и вечерята и вечерта.

# 118
Красива, но леко студена и монотонна ми е госпожата. Наистина никой не е взел нейният външен вид.
Готви, но пак бавно, монотонно и нищо особено. А пък с тези Розмари-нини похвати.. Rolling Eyes

# 119
  • Sofia
Едното момченце май на нея прилича.

Общи условия

Активация на акаунт