🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 528
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 795
Рядко правя картофено пюре, избягвам въглехидрати, но за мен трябва да преобладава вкусът на масло. Много хора слагат 1-2 триъгълнипета топено сирене също.

# 796
Много сладък Зомбори, много. И готвенето му хубаво и излъчването, спокоен, мил. Ще пробвам така пюрето и салатата му. Сладкия салам го обичам.

# 797
Спокойна първа вечер, добра атмосфера, интелигентни закачки. Менюто с нищо не ме впечатли.
Нямаше подаръци, изненади.

# 798
Да, нищо впечатляващо,
разговор нямаше.
Може би вече ще отпаднат
подаръци и изненади.

# 799
С'я видяхте ли като всички са нормални, как няма к'во да пишем Joy

# 800
Не,просто предаването се изчерпа.Трябва да го спрат вече.

# 801
  • Mediterraneo
Или да го направят с обикновени, непознати никому хора. Навремето май точно така започна.

# 802
Като е с непознати какво ще му бъде интересното? Хора седят около маса. Всички можем да участваме в такова предаване, но на кого ще бъдем интересни?

# 803
Аз съм на същото мнение. Нагледах се на едни и същи муцуни през цялото време. Какво ще му е интересното - ако включат нормални хора ще е разнообразие. А и съм убеден че има страшно много което нормалните хора могат да покажат на тия " звезди" - честно казано оназ Буюклиева не мога да я трая. Ще е интересно да видя да речем 5 бг мами в това предаване. Или дори повече от 5.

# 804
  • Mediterraneo
Дано не бъркам, но изобщо форматът е замислен за хора, които не се познават помежду си и са непознати на публиката. Гледала съм и испански вариант. Интересно е да гледаш как се запознават хората, как биха се вписали в компанията, как ще намерят или не общ език. Отделно си е готвенето, особено ако съберат хора от различни краища на страната по някакъв начин.
Аман от едни и същи муцуни, въртят ги от предаване на предаване, и те се изчерпаха, горките.

# 805
И на мен ми писна от тия измислени випове. И наистина нищо не дават като информация, когато отидат в някоя ресторантска кухня и сготвят с чужда помощ предварително подготвено меню. За мен, би трябвало да имат изискването да посрещнат гостите вкъщи и евентуално да ползват помощ единствено от семейството си, а не да си правят реклама, а ефекта да е все едно са завели гостите си на кръчма.

# 806
В началото така започна “Черешката” - между непознати, напълно обикновени хора. Има варианти за много повече интересни ситуации.

# 807
Ами скучна беше вечерята.
Домакина поне сготви сам в къщи. 40 т.

Аз щях да остана гладна, но поне десерта беше хубав.

# 808
Като е с непознати какво ще му бъде интересното? Хора седят около маса. Всички можем да участваме в такова предаване, но на кого ще бъдем интересни?

Ами интересно е. Когато бях при синът ми в Лондон- те гледат техния вариант, но не си спомням името. 3 семейни двойки(имаше и еднополови такива) посрещат другите у дома си. Накрая не получават някакъв измислен плакет, връчен от мрънкащ шеф, а 200 паунда. Голямо готвене пада, няма ресторанти и прочие измишльотини и е доста забавно.

# 809
  • София
Карат се. Simple Smile Дъщерята още си гледа  Перфектната вечеря.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт