🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 477
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 975
Благодаря, ако искам да гледам целия епизод, ще си го върна. Мислех, че може да се обясни с едно изречение, но и без да знам, денят ми ще мине Simple Smile

# 976
Прави тъпи намеци, дали цяла да се побере в готварската куртка, такива неща. Общо взето простотии, които ръсят не особено умните хора като него.

# 977
Само като видях коя ще е домакинята, и се отказах да гледам.

# 978
оо, тези всичките не бих си ги причинила - асен е отвратителен невъзпитан дървар, зайкова е мърлява и много слаба готвачка, роксана и тя е досадна и несимпатична, май само Емо бива.

# 979
И аз снощи се потресох от нехигиеничното готвене и неапетитните ястия на домакинята. Нищо от предложеното от нея не би ми харесало, мисля беконът беше някакъв евтинджос и пресовка, не истински бекон, въобще.....пълен провал. Ръкавиците, с които бъркаше в храната бяха гадни и мазни, поне да ги сменя или да се избърше, косъма пък въобще няма да го коментирам. Тъпа вечер, неприятна компания. Впрочем откъде е известна майката на Асен, че аз не следя Черешката много редовно?

# 980
от хелс китчън - участваха двамата  заедно.

# 981
Аз не следя много и Хелс Кичън, май само финала гледах последно. Но там не се ли изисква супер готварско майсторство, усет, талант, сръчност и бързина, какво е правила там тази Виктория?

# 982
ти остави какво е правила, та тя спечели формАта. пародия и подигравка, както и радка булман. то въобще сезонът с виктория беше доста кофти, нивото беше много ниско.

# 983
ти остави какво е правила, та тя спечели формАта. пародия и подигравка, както и радка булман. то въобще сезонът с виктория беше доста кофти, нивото беше много ниско.
Ужас! Как да повярвам, че не е нагласено? Чест прави на Манчев, че не си спести критики и забележки към нея снощи, но тя просто се изложи тотално тази. Колко други домакини, които работят и се занимават с друго са правили страхотни трапези, тя на тази издънките и почнаха още с избор на сергия, от която да пазарува. Не вижда ли, че няма ни лук, ни картофи, та отиде баш там да търси нещо.....

# 984
Виктория не спечели Хелс Китчън. Беше на финал, но победител стана Валентина.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/valentina-e-golemiiat-pob … bylgariia-2311108

# 985
Ужас, какви са тия маргинали в любимото ми шоу!?

# 986
ХК не го гледам, за мен е пълно извращение като формат, затова участниците не са ми познати.
Снощната домакиня сготви мърляво и с не особено качествени продукти - беконът беше някакъв имитиращ колбас, сметаната беше сладкарска имитация, вероятно и други неща е имало, не гледах подробно. Като цяло менюто беше замислено добре, но изпълнението кофти, особено за профи готвач. Неовкусена салата с огромно парче сирене, крем-супа с консистенция на пюре...и т.н. Изненадите бяха несъобразени с компанията, мимът при влизането направо ги уплаши. А компанията е несимпатична, да.

# 987

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/valentina-e-golemiiat-pob … bylgariia-2311108

да, така е, извинявам се. стана втора, което пак е фрапиращо.

# 988
Виктория станала модел...
Мъжът й не бил съгласен, разделили се, детето останало при таткото.
Това чух аз за тази пишман-готвачка.

# 989

да, така е, извинявам се. стана втора, което пак е фрапиращо.
Но беше любимката на Ангелов, както десетки пъти той подчерта

Общи условия

Активация на акаунт