Разделно Хранене- част 5

• 41 019
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Lst,лещата и боба се ядат самостоятелно.Може в комбинация със зеленчуци-чушка,морков,лук,чесън.Те са високоскорбялни /боба и лещата/.
Грахът също е скорбялен зеленчук.Виж в табличката с какво се комбинира Wink.
Виж в Готварската книга.
Ето егни Спагети по китайски с грах,които правих вчера.Много вкусни бяха  chef
Супа от леща по манастирски

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 14:22 от ками

# 106
Добре дошли на всички решили да започнат РХ!
Лилиет - 3 кг. за 1 мес. никак не е зле.Пожелавам ти да продължаваш така и занапред!
ДидиП - виждаш ли,че като се успокойш и кг започват да изчезват.Трябва да намериш нещо което те успокоява и в тежките моменти вместо към изкушенията да посягаш към него.Много , много успех ти желая!
Палачинка - аз ако не си сготвя предишният ден,вечерям или омлет + салата или салата със сирене или си взимам готово пиле на грил + салата.Всичко е много бързо ,а за семейството добавям и пържено картофче ,а и те си хапват хляб та тази вечеря напълно ги задоволява.
Калида - днес се чувствам много добре.Само се чудя , днес шефката има рож.ден дали ще удържа на изкушенията,а не мога да  не се почерпя , за да не я обидя.
Пожелавам много силна воля ня всички ни!

# 107
Момичета,кога започнаха да идват резултати от това хранне при вас,защото аз вече 2 седм съм на този режим и нищо  Sad Много съм стриктна във всичко,а не се получава,започвам да се отчайвам вече  Confused

# 108
Здравейте!
Реших вместо жито да ям овесени ядки, тъй като житото, което ползвах беше грухано и е толкова бяло, без люспички, че имах чувството, че ям бял хляб.
Прочистването с жито се прави с жито за покълване, което се накисва в термус през ноща(100г жито за деня). В наръчника за красиво тяло и отслабване има диета с жито-третата, там е обяснено точно как се прави.
И тъй като аз доста се отклоних от предписанията, реших да ям овесени ядки вместо жито.
Може да ви се струва несериозно, че прескачам от режим в режим, но все още търся своя начин да поотслабна и да се чувствам добре.
След овесените ядки, мисля да направя страхотната диета(доц.Байкова)-тя си е съвсем разделна.
Ще пиша за резултатите.

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 18:24 от wonderful

# 109
  • София
Момичета, дайте идея за приготвяне на овесени ядки. Знам, че са много полезни, но нещо не мога да измисля как да ги приготвям.
Някъде прочетох и за лененото семе, че е полезно и подобрява перисталтиката, ама не знам как се приема - смляно ли или смесено с нещо.

# 110
USER 1, Kalida благодаря ви за пожеланията. Наистина като съм по-спокойна нямам вълчи апетит.
pala4inka, не се притеснявай, че си прегрешила. С времето нещата ще си дойдат на мястото и ще свикнеш. А за готвенето имаш 2 варианта: Единия е да си готвиш от предния ден и като се върнеш от работа претопляш и сервираш. А другият е както ти е казала USER 1.  Аз преди да забременея неволно съм се хранила разделно, защото като се върнех от работа към 7 и нямаше време за готвене. Та на път за вкъщи, много често взимах нещо за скара и зеленчуци за салата. Като се приберях включвам скарата и почвам салатата. Докато приготвя салатата и сложа масата, скарата е наготвила. Не по вече от 15-20 мин. всичко. Иначе бързи рецепти - яйца, сирене по шопски, гъбена каша, паниран пипер с брашно, задушен с масло микс от зеленчуци, печена на скара риба, скумрия с доматен сос....
Важното е наистина да решиш предварително какво да сготвиш.
verche, овесените ядки ги прибавям в супи вместо ориз или фиде. Например копривена, спаначена, зеленчукова...15мин. преди да оттегля тенджерата от котлона. Също ги обичам със сметана, а сега мисля да пробвам със зеленчуци, но не знам какво ще се получи. Ще ви споделя Laughing

# 111
Момичета, и аз да се запиша - не съм ви изоставила. Днес вече ми е 15-ти ден на РХ. Не съм сваляла повече, но и не очаквам резултати и то толкова бързо. Ама странна работа - нямам резултати на кантара, а усещам как тялото ми започна да омеква и да се смалява. Имам предвид, че омеква на местата, където преди бяха сланините... бедра, дупе, паласки; бричовете доста намаляха, корема ми се сви и се скри. А и се чувствам много добре. Е, и циците ми се скриха, ама то не може "хем това в онова, хем душата в рая"  Mr. Green Mr. Green

Сандра, РХ дава добри и трайни резултати, но действа в по-дълъг период от време. Доколкото знам, трябва минимум 1 месец да се храниш по този начин, за да започне да действа изобщо. И освен това, свалянето е бавно. Но сигурно!  Heart Eyes Ти така и така вече си минала 2 седмици, потърпи още 2 седмици и резултатът няма да се забави!  Hug

Палачинка, аз задължително от предния ден си намислям какво ще готвя. Обикновено преглеждам какви продукти имам налични и според тях търся рецепта в готварската книга. Често се налага да се купи още нещо, но тъй като решавам от предния ден, имам време да мина и през някой магазин.
Относно бързите манджички - ако рецептата позволява, можеш сутринта (докато се приготвяш за работа), да си подготвиш някои от нещата. Примерно завчера правих китайска супа от макарони със зеленчуци - макароните ги сварих сутринта, пък вечерта си досготвих супата за 15-20 мин. Или пък често си нарязвам продуктите предварително и ги слагам в кутии в хладилника - така вечерта само имам да включа котлона и да пусна нещата в тенджерата (или тигана). Е, не всичко става по този начин, но пък приготвянето на много неща можеш да разделиш във времето и това да те улесни.

# 112
  Здравейте,момичета HugОтдавна не съм се включвала,но не защото съм ви забравила Wink,а защото моята принцеска не ми оставя и минута свободно време LaughingКогато спи/а през деня това се случва мнооого рядко,и в най-добрия случай-1.5-2 часа/ се опитвам да свърша нещо вкъщи-да изчистя,сготвя....знаете как е Wink,а когато се събуди се започват танци,песнички,разходки и ред подобни забавления Mr. GreenИначе сме добре-аз се възстановявам постепенно от операциите,още не смея да започна с физическите упражнения Confused,София си расте.... WinkЗа съжаление,дори и с тази активност не мога да сваля килограмите,които ме притесняват CryЧудех се дали не да започна някоя кратка диета,за да посваля 2-3 кг. и оттам насетне да се придържам към РХ-зная,че с него се отслабва,но става по-бавно,а на мен вече ми писна да си нося "бременния" панталон SadНякакви предложения Rolling Eyes
   Успех на всички начинаещи Peace
    Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 113
  • София
Юзерче,трябва да уважиш шефката,как инче LaughingОт един бонбон нищо няма да ти стане Joy Joy Joy
Сандра,не се тревожи.Дай време на организма ти да свикне с новият начин на хранене.А резултатите ще дойдат,търпение само да имаш Wink
Писала съм много пъти.При мъжа ми първите 2 месеца нямаше никакво понижение на килограмите.И после като започна да сваля-вече 21 кг. е надолу Laughing.Толкова добре не е изглеждал от студентските си години Grinning
Верче,овесените ядки аз ги хапвам с вода .Не съм пробвала да ги готвя,но идеите на Дидиса много добри Wink
За лененото семе нищо не мога да кажа.Тук Калида трябва да се включи Laughing
Надинка,нали е много приятно усещането за лекота Wink.
А какво стана с Готварската книга?Има ли отговор от Мамма или ни забравиха?

# 114

Забравиха ни!  Shocked  cry cry

# 115
  • София
Софи,включвай се по-честичко,че много ни липсваш Hug
Кърмите ли се още със София Laughing?
За диета нищо не мога да ти кажа,но ако кърмиш още,не е добър вариант Peace
Пък и ти роди съвсем скоро.Аз си носих "бременния панталон" до 10-я месец Mr. GreenДай време на хормоните да се наместят и да си кажат думата Joy Joy Joy
Целувки на София Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
  • София

Забравиха ни!  Shocked  cry cry

Лошо Tired
Нищо,тогава ще изчакаме да се съберат повече рецепти и ще ги направим пак така,както ти си направила досегашните Wink.Пак ще е по-лесно,отколкото да се търсят из темите.
И в този ред на мисли,пуснах нова тема за рецепти,че старата станала много голяма:
Разделно хранене-рецепти/2/

# 117
Искам да благодаря на всички за милите пожелания по случай рожденния ми ден.Не ми остана много време тия дни да влизам във форума,Еди беше отново болен и днес е малко по добре.Дебна го в момента докато спи , да драсна 2 реда.
Продължавам с рх,въпреки че два дни покрай празника се отпуснах .Тъкмо сега се замислих че досега с никоя диета не съм се чувставала толкова добре,не изпитвам глад,леко ми е на корема ,дрехите започнаха да са малко по свободни(е ,има още много какво да се желае).Н е съм се теглила ,за да не остана разочарована Close

# 118
  Ками,за съжаление,кърмата ми рязко намаля след втората операция-то не бяха упойки,то не бяха обезболяващи.... Confusedопитвах по какъв ли не начин да засиля кърмата- с чай,овесени ядки,жито,много течности...какво ли не....и едва събирам 40-50 мл. за цял ден Rolling EyesТака че сме вече почти изцяло на АМ.Знам,че още хормоните бушуват Mr. Green,ама пусто,като нямам търпение да си върна старата форма Cry
   За каква готварска книга става въпрос-за разделни рецепти ли Rolling EyesНещо съм изтървала.... LaughingВ интерес на истината,аз си направих "готварска книга" с твоите рецепти,Ками Hug-ако трябва да я публикувам... Wink

# 119
  • София
Софи,имаме си вече и Готварска книга.Изцяло благодарение на Надинка,която подреди всичките рецепти Hug

Общи условия

Активация на акаунт