Разград-2, Среща на кафе и още нещо

• 7 316
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
добро утро мами събудиха ме в 6ч човекат не го интерисува че на теб   ти се спи сигурно и вашите бебета стават рано отивам да си изпия  kaffeetrmker_2 докато още кротко обикаля с  проходилката в 8и30 ще закусва и така нататък хайде до скоро newsm47

# 166
станси баткото ходи в дг васил левски до младешкия дом е на мен ми е блиско и за това доволна съм за сега нямам забелешки и възражения и госпожите ме харесват защото не съм конфлектна ине хленча за щяло и не щяло довална съм си от градината но когато направи 1ги2м го дадох на ясла там до позара кадето вземаме храната изключителносъм доволна без забелешки и бебо като направи 1г мисля да го дам зависи от обстоятелствата smile3525

# 167
  • там нейде .............
Добро утро
Брех вие снощи доста сте бобъбрили - бравос smile3501
 аз също имах някаква инфекция-излекува ми я ДАвидков от Варна (тукашните 4 години все ми казваха , че нищо ми няма а аз все имах обилно течение)
Аз днес до центъра няма да мога да стигна -къщата е с краката на горе и ще чистя, а после мисля леко да по уча , че ще имаме тест по английски и трябва да се представя добре та да не излагам Станси Joy Joy Joy

# 168
Браво,браво трябва да се учи Wink
За градините най-добри са ,,Левски''-за която е писала Стели и ,,Приказка''-до парка.Рени ходеше в нея.Смятам и Влади да го заведа там.Госпожите за съжаление няма да са същите,но и за тези ,които ще поемат първа група ми казаха,че са добри.Друга градина, за която съм чувала,че е хубава е тази до ,,Вапцаров''.Тя не е точно до училището,но не се сещам как се казва.

# 169
Добро утро!Аз се включвам само да кажа,че смятаме към 10.30 да излезем.Ще бъда с тримата си мъже.Ако чуете ядосана майка да вика :Тео моля те не там,да знаете,че съм аз.

# 170
Бени,къде ще ходите.Аз мисля пред театъра.Други ще излизат ли днес?

# 171
Добро утро!
 И ние сме готови и даже излизаме на разходка. Времето изглежда ще е хубаво и ще се възползваме максимално. Ще сме до новия театър и по центъра, пък дано да се видим Simple Smile

# 172
Хубава срещичка си направихме.Децата си поиграха.Stansi ще чакаме снимките.Дано следващият път се включат и другите майчета  Hug

# 173
  • там нейде .............
 и аз чакам снимки
радвам се че е било хубаво
дано другия път да можем иние да дойдем

# 174
здр те тъкмо се наобядваха децата и гошо заспа и аз ще започвам да newsm78 какво да  cook докатого измисля ще си направя 1  food010 за сега това е чао  smile3521

# 175
  • Разград
Здравейте и от мен.И ние днес излизахме,но из пазара в Орел.Относно градините-за тази до Младежкия дом поскоро чух от вътрешен човек,че изобщо не се грижели за децата както трябва.Групи,имена не е казвал.Купихме си жилище точно до тази градина и мислех там да дам

моя малък мАж,но май ще се запишем в Приказка.Още не съм ориентирана,засега в къщи.
Аз ще готвя телешки кюфтета във фурна,картофи с гъби в микровълновата,десерта по късно ще го измисля.

# 176
ЗДравейте,
ей сега смъквам снимките и започвам качването на най- добрите. Голяма игра падна днес, но Влади още не е заспал, сега се мъчим да го приспим ooooh!

# 177
max-mama дай рецепта и за двете ястия.Звучи вкусно.
А Влади едва успях да го нахраня.По принцип не го слагам веднага да спи след храна,но много му се спеше.Рени се изкъпа и сега пише домашни  Sick
А за градините,май зависи и на какви госпожи ще попаднат децата  newsm78

# 178
  • Разград
Кюфтетата-телешка кайма,готова смес от подправки за кюфтета,1яйце.И това на кюфтета в намаслена тава в загрята фурна.Не е нужно да се обръщат.
Гарнитура-картофи се обелват и нарязват на не много малки парчета,гъбите-на филийки,1-2гъбени бульона се натрошават върху картофите и гъбите,малко зехтин и под капак в микровълнова за около 20-30мин на МАХ.
Напоследък все приготвям ястия по рецепти от готварския форум.Страхотни са.

# 179
Благодаря!Задължително ще ги направя.И в готварския ще видя ,може още нещо да си харесам.Сега съм се запалила по здравословното хранене и ще разгледам за такива рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт