Всички форумски плетачки тук поставят си задачки - 4

• 105 996
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
много благодаря, точно за този си мислех, дано имам тези дни време да обиколя да си харесам и да видя коя жилетка дали с ръкавите или без да плета, че много изостанах Peace

В магазина на витрината има светъл цвят жилетка с яка.От колата не можах да я разгледам много добре,но яката много ми хареса.

# 166
аз видях една там с легнала яка, като на тази от жилетката без ръкави на летящата и много ми хареса, от там се запалих по този вид яка, и като имам време ще мина на по- обстоен преглед и ще избирам Blush

# 167
Точно - с легнала яка. Grinning

# 168
много ти благодаря, ами да ме светнете как се шие жилетка с цип? хич ме няма, всъщност на машина го знам, ама незнам дали трябва да има платка отдолу под ципа newsm78

# 169
Добро утро и успешна и плодотворна седмица пожелавам!  bouquet

# 170
  • Бургас
Мерси,да ти се връща Коте!

# 171
  • Smallville
Нека на всички да е плодотворна.Аз скоро ще се похваля с нещо ново,но става бавно,че все не остава време за него  Close.

# 172
И аз скоро ще се похваля. Трябва само два ръкава да изплета и качулката и съм готова. Чакам с нетърпение някой да отговори на tedy_e, че аз също смятам да слагам цип и ще ми е от полза.

Успешна седмица на всички и от мен!

# 173
ами да ме светнете как се шие жилетка с цип? хич ме няма, всъщност на машина го знам, ама незнам дали трябва да има платка отдолу под ципа newsm78
Аз не слагам платка. Предвиждам по един бод за зашиване от двете страни.

# 174
http://bgphoto.net/photos/23064/o632999946143281250.jpg
Дали това те ориентира? Ако не пиши ще се опитам да измисля по-добро описание и изглед.

# 175
Vladi_Mira , аз като изпадна в чуденка отивам в магазин и поглеждам как е готовото.
Понеже дъщеря ми има доста жилетки с цип- погледнах 2-  със парченце са.
Според мен зависи от дебелината на плетката и ципа.
Аз съм си плела блуза с ципче(е, не се отваря до долу)- без парченце.
Чакаме продукцията!

Аз плета пончо на щерката, а костенурката е готова, но мисля да й направя главата наново. Тъй че ще почакате...

А и се хванах малко мартеници да направя, за приятелките на Калина.

Уф, забравила съм да го пусна.... ooooh!

# 176
За ципа към жилетката-прикачвам го на машина и отвътре пришивам ширит около един пръст широк в цвета на жилетката.
Сега да не си помислите, че аз съм я изплела- нищо подобно- майка ми я изплете, а аз доплетох два джоба и заших ципа.И това е нещо, нали?Сега купих прежда, защото имам задача от щерката за пончо. ooooh!

# 177
Жилетката с цип за малчо стана ужасна поради нескопосаното зашиване на ципа. Разтегли се в долната част и е доста деформирана. То и зима нямахме за нея, но за догодина, ако ще я носи - само под якето на места, където не се предвижда събличане.  Cry Аз повече неща с ципове май няма да плета. Е, може да пробвам нещо с цип до гърдите и ако и то не стане, отказвам се за вечни времена.
Коте, ти как докара това съвършенство?

# 178
Циповете не стават перфектни в никокъв случай, поне не моите. Надуват жилетката.
Стейси, с цип до средата аз имам горчив опит. Преплитах предницата.

# 179
Мими, Соф вие пончото по модела на Галхен ли плетете?
Аз напоследък пак съм се замислила за пончо, но май този модел ще бъде.
Приемам идеи за промяна на яката.

Общи условия

Активация на акаунт