За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 9

• 28 832
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
здравейте, има ли качен някъде сериала Destined with you? Търсих го в замунда, но там го няма Sad

# 211
В Нетфликс го има.

Аз изгледах A good day to be a dog - средна хубост, главните са симпатични.

Опитах се да загледам Touch your heart, но нещо не ме грабва и май ще го отказвам.

# 212
  • вятърничава
Юн Ха Бин от  Single's Inferno Сезон 3   е с епизодична роля в ,,Моят демон" -[Секретар на Noh Soo An] (Еп. 2)Роля на гост.А друг от коментаторите в този сезон е Cho Kyu Hyun от Super Junior.
Да, Юн Ха Бин ми направи впечатление, че има красиво лице. Но съм още на еп. 4 и не се е представил с какво се занимава. Гласуването с бонбоните и играта след това бяха интересни.
роца, вече и аз имам любим пуловер.

Скрит текст:
На 2:22 минута.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 17:07 от bb6

# 213
# 214
  • пак на Рив Гош
geri93p, за теглене не мога да съм полезна, аз гледам онлайн. На какъв език го търсиш?

bb6, видях ти снощи любимите пуловери Wink - хубави са! И пуловерите, и носещите ги Grinning

Danifin, и аз не бих отказала подобен чадър, ама с друга снимка Joy

Аз довърших снощи Welcome to Samdalri (2023) - 8.5*
Този сериал много ми напомни големите тенджери с яхния токбоки, които гледаме в някои сериали - слагаш оризовите пръстчета, добавяш кренвирши, после айде малко сирене да се разтопи добре, а накрая дай да сложим и малко нудъли, за всеки случай. Резултатът е една голяма мешавица, в която заравяш клечките, ядеш, ревеш (щото люто, да не си помислите нещо!) и викаш "массинъъъъъъън!" ("вкусноооооо!").
Та така и със сериала - има наджуркани всички "стандартни" елементи, докато се получи един весел миш-маш, подкрепян от децибелите на женските образи, та дори и на някои мъжки. Но някак си ти влиза под кожата, бавно и постепенно. След като бях на ръба да се откажа след втория епизод, накрая взе, та даже и ми хареса Grinning. Имаше си хубави главни, приятелство, чудесен второстепепнен каст, при това с не съвсем досадни странични истории. И много гледки от Чеджу. Сюжетната линия с Третото Колело ми беше малко излишна, но пък си е елемент от задължителната програма, а и го третираха добре, затова не им се сърдя на сценаристите.

И, както си мислех, че съм неподвластна на чара на Уки, взе та почна да ми става симпатичен, дори много. Ще вземе и той да се нареди сред любимците ми с тези роли на преиграващ леко смотан добряк. Grinning
Както е тръгнало, направо ще ме е шубе да отворя сериал с Бини или Минчо, току-виж взема и тях да харесам Joy

Захващам следваща порция сериали за всеки ден от седмицата, този път по стечение на обсотятелствата са три "костюмирани":
- Captivating the King (2024)
- Knight Flower (2024)
- Love Song for Illusion (2024)

# 215
Цитат
Захващам следваща порция сериали за всеки ден от седмицата, този път по стечение на обсотятелствата са три "костюмирани":
- Captivating the King (2024)
- Knight Flower (2024)
- Love Song for Illusion (2024)

И аз ги почнах Wink

# 216
Да се "похваля" - започнах да гледам нов дневен сериал - Непредсказуемо семейство; до сега са излезли 88 епизода по 30 минути. Много лек, но малко бавен - изгледах 10-тина епизода и главните герои още не са се запознали както трябва.
Може би ще ми досади. Той е текущ, даже не знам колко е предвиденият брой на епизодите: https://asianwiki.com/Unpredictable_Family
А иначе харесвам корейската дневна телевизия.

# 217
  • пак на Рив Гош
Danifin, ще си правим компания, значи.
pppqqq, браво за търпението! Аз се усещам, че понякога дори сериалите от 16 епизода ми се виждат дълги.
bb6, "моят" Ю ни е чул притесненията и днес е бил с яке по хубавите парижки квартали. Joy

# 218
Не мога да не се загрижа за съдбата на всеки Yoo по света. Позарових се и ето ги снимките от вчера.

Какво нещо са пропорциите- на снимката с якенцето изглежда два пъти по-висок от отрязания оптически силует с пуловерчето в панталоните. (Този маниер го бях позабравила отдавна- дано не го връщат. Изглежда като сираче, облечено в пожертвования)

# 219
  • пустинен пъпеш
Ех този Yoo ,хубавият червен пуловер,(който много му отива),добре подчертан от тъмносините дънки(макар и втъкнат в тях),веднага ми напомни сцената в книжарницата в,,Mr. Sunshine"(2018),където докосва крайчеца на червената рокля на едната гг и посланието на сцената,че и коприната може да реже.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 09:41 от rududu

# 220
  • пак на Рив Гош
Не мога да не се загрижа за съдбата на всеки Yoo по света.
Joy Joy Joy
Понеже беше пуснал и снимки от дефиле и марката беше спомената, та подозирам, че тоалета с червения пуловер е от марката. Отделно, и самият панталон е с висока талия и ниско дъно, та още повече му скъсява визуално краците. Абе, не му е най-добрият стайлинг, ама щом е за седмицата на модата, ще му простим. Grinning
То и Чонг Хе Ин беше пуснал снимки с една яркозелена жилетка с камъчета, на която повдигнах вежди... ама Диор Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 10:01 от Роца

# 221
И аз не харесвам къс пуловер, съчетан с много дълбок панталон - напомня ми една мода от английските филми (не съм сигурна от кое десетилетие - някъде от началото на 20-ти век, предполагам) - за мен това е едно от най-ужасните съчетания. 

# 222
  • пустинен пъпеш
И аз ще гледам новоизлъчваните,,Captivating the King "(2024) и,, Knight Flower "(2024),започнах и китайският,,Fake It Till You Make It"(2023) с Elvis Han с  главgна роля в ,,Secret of Three Kingdoms"(2018)-лека за гледане и нединамична съвременна дорама (с изкл. на вбесяващата наглост на пряката шефка на гг)за юристка и работещ в сферата на инвестиционното банкиране ,в която двете гълъбчета започват като приятели,но се вижда,че ще продължат като любовна история -идеален за приспиване сериал.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 10:37 от rududu

# 223
  • пак на Рив Гош
pppqqq, сещам се за коя мода говориш (май някъде 20тте-30тте години). А особено ако панталоните са и голф...

Аз да се оплача от костюмиерите на Captivating the King. Както във всеки уважаващ се сегук, и в него има една сюрия дворцови велможи (министри, секретари, подминистри и подсекретари от всякакъв ранг), които са облечени в едни и същи роби и с едни и същи шапки и са разделени на две враждуващи и заговорнически партии. Само дето в този сериал, всичките са и аджошита на сходна възраст и всичките носят бради! И сега какво да правят драгите зрители, които като мен бъркат лицата? Хич не ме улесняват, значи! По време на действието се зверя в екрана и се чудя сега този, дето говори с Принца, от "нашите" ли е, или от "лошите". Как да се оправям, а?! Joy
Макар че, поне засега май "наши" не се очертават особено, само нашият Принц е лоялен до последно Grinning.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 20:29 от Роца

# 224
  • България
Всеки с проблемите си. Grinning
Вместо да следя разследванията гледам покривите.
От 30 епизода в Mysterious Lotus Casebook (2023) не видях нито един сламен покрив.
Може да не са били много популярни, може да е хитър ход при декорите. Всичко изглежда по-изтънчено.

Общи условия

Активация на акаунт