За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 9

• 28 838
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Добре, че вчера прочетох, че Ви Бокс временно са върнали сериалите - сега се опитвам да догледам Джакпот (малко на маратон).

# 226
  • вятърничава
Дам,всеки с проблемите си Grinning
Скрит текст:
IU и Jay Park в Милано.

Както и много други азиатски звезди https://www.marieclaire.com.tw/fashion/fashion-show/77158
роца, Кентаро Сакагучи и Рен Мегуро.

И аз видях,че пак са достъпни във Ви Бокс.Какво значи временно?

# 227
  • гр. София
Само за месец и после пак ги спират.

# 228
  • пустинен пъпеш

Чонг Хе Ин  освен модел,актьор,черен пояс по таекуондо ,аристократично потекло ,също и рисува.

# 229
  • София
Добре, че вчера прочетох, че Ви Бокс временно са върнали сериалите - сега се опитвам да догледам Джакпот (малко на маратон).

Ц, ц...точно два дена след като си платих VIP за iQIYI и YOUKU + нетфликса.

# 230
Не мога да не се загрижа за съдбата на всеки Yoo по света.
Joy Joy Joy
Понеже беше пуснал и снимки от дефиле и марката беше спомената, та подозирам, че тоалета с червения пуловер е от марката. Отделно, и самият панталон е с висока талия и ниско дъно, та още повече му скъсява визуално краците. Абе, не му е най-добрият стайлинг, ама щом е за седмицата на модата, ще му простим. Grinning
То и Чонг Хе Ин беше пуснал снимки с една яркозелена жилетка с камъчета, на която повдигнах вежди... ама Диор Grinning
Скрит текст:
Все се е наметнал с жилетката на баба си Joy

# 231
  • пак на Рив Гош
Моарейн, така е, някои гледат покриви, други - бради (и якета/жилетки) Joy.

роца, Кентаро Сакагучи и Рен Мегуро.

И аз видях,че пак са достъпни във Ви Бокс.Какво значи временно?
Видях гиииии Heart Eyes И И Дже Ук (друг любимец) видях, както и бившия китайски Номер Едно на МоарейнGrinning.

ElzaFB, няма да си на загуба - след месец Вибокс пак хлопва кепенците.

# 232
Изгледах Maestra: Strings of Truth твърдо 10 както и  Tell Me That You Love Me  
Покрай новите корейски премиери - Captivating the King (2024)
- Knight Flower (2024)
- Love Song for Illusion (2024)
продължавам и с фантастика -мистика The Mutations (2023) оказа се много загадъчно ще го гледам до край за да разбера как ще се разкрие загадката.
Довърших и Love Like the Galaxy: Part 1 (2022) първоначално по нищо не показваше ,че ще е сериозна драма. Хареса ми и особено ролята на ГГ. Има от всичко любовна връзка, трагедия, смешни моменти от всичко по малко.
Бях решила да зарежа  A Shop for Killers (2024) ,но ще му дам шанс за още няколко серии.
 Продължавам да гледам и Korea-Khitan War (2023) .

# 233
Captivating the King - този къде го гледате?

Довършвам River Where the Moon Rises. В началото ми хареса, но втората половина нещо не съм сигурна. Още 5 епизода има, ще го изгледам.

Knight Flower е и в моя лист. Сигуно ще го започна след горния. 

Love Song for Illusion - на този му чакам последния епизод. Започнах да го гледам без да забележа, че е текущ и на предпоследния епизод с изненада установих, че трябва да чакам седмица за последния Sweat Smile

Другите набелязани са:
Grand Prince
Joseon Attorney: A Morality
The Princess and the Werewolf
Douluo Continent
Princess Silver
A Lifetime Love
Princess of Lanling King
The Autumn Ballad

# 234
Цитат
Captivating the King - този къде го гледате?
Netflix
JustWatch
на руски тук   Пленительный король
Пленительный король

# 235
..................
Love Song for Illusion - на този му чакам последния епизод. Започнах да го гледам без да забележа, че е текущ и на предпоследния епизод с изненада установих, че трябва да чакам седмица за последния Sweat Smile
...................................
Ще трябва да почакаш повечко, защото сериалът е 16 епизода, а са излъчени 7.

# 236
  • пак на Рив Гош
Nevermoresleep, имай предвид, че Captivating the King също е текущ. Досега са излезли само два епизода, та за него ще чакаш най-много, ако решиш да не го започнеш седмично.

# 237
..................
...................................
Ще трябва да почакаш повечко, защото сериалът е 16 епизода, а са излъчени 7.
Ох, така ли? Във Вики не показва колко са общо значи. Да, явно ще си почакам Smile Хич не обичам на час по лъжичка. Ще изчакам да излязат всички значи, което ще е на пролет  Smile

Nevermoresleep, имай предвид, че Captivating the King също е текущ. Досега са излезли само два епизода, та за него ще чакаш най-много, ако решиш да не го започнеш седмично.

Мерси за предупреждението. Ще се гледа първо явно излезлите на цяло, а тези двата ще отлежават.

# 238
  • пак на Рив Гош
Ох, така ли? Във Вики не показва колко са общо значи. Да, явно ще си почакам Smile
Показват ги, но не на заглавната страница. Трябва да влезеш в страницата на сериала и там се вижда броя на епизодите и колко са излезли (съжалявам, интерфейсът ми е на френски и не мога да го сменя):

# 239
Благодаря, видях къде е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт