За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 9

• 29 624
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Гледала съм няколко влога на Принц Лимон (този , който дублира с жена си на руски език), където той казва, че е съсед на Lee Jong Suk и поне от година двойката си живее заедно. Не че с нещо ми е важно, но IU ми е симпатична и ще се радвам да си има хубаво семейство. А честно казано малко се притеснявам, че Принц Лимон и жена му май са го закъсали здравословно и изоставят дублажите им. Дано всичко при тях е Ок. Аз харесвам как дублират и са ми от помощ, когато искам само да следа реплики без да съм втренчена в екрана.

# 361
И няколко снимки от парада по случай Китайската нова година в Лондон. Снимките не са много добри, беше пълна лудница, а и аз съм с две леви ръце при снимането Laughing

Парад по случай Китайската нова година в Лондон  
На мен ми харесва филмчето да съдия Ди, да не забравяме все пак е по мотиви. До колкото знам дори Ван Хюлик не е пресъздал точно историите за него. Той  е  разказал истории базирани на народни разкази за съдията Бао.

# 362
Тя, новината за И Джонг Сок и АйЮ е вярна, но е още от миналата година. Те бяха новогодишната двойка разкрита от Диспач, а от агенциите им след това потвърдиха.

# 363
Сега погледнах подробностите за сериала за съдията Ди - изненадах се, че е 32 епизода и пише, че може да има втори сезон.
Отдолу имаше инфо, че след като разреши случая с императрицата и семейната драма с баща си, ще започне да решава малки криминални загадки. Дано да им е отделено достатъчно време, а не само последните епизоди.

Актьорът е на 41 години (на колкото и изглежда), но според мен играе по-млад човек.

# 364
От 6 серия нататък , когато го пращат да стане съдия в градче някъде на границата започва да разследва други случаи. Аз успях да изгледам 10 серии.

# 365
Аз съм до 5-та.

# 366
При романите на Роберт Ван Хюлик има едно течение на висшия конфуцианския чиновник в древен Китай и неговата ценностна система. На йерархията на административната системата като поддържаща космическия ред. Застъпена е моралната страна на съдията Ди и пълното съответствие на конфуцианските ценности- в противовес на привнесения от Индия будизъм. Ще ми е интересно ще представят ли тази страна на историите на Хюлик. В конфуцианската система е изключено един от помощниците на Ди да е жена в мъжки дрехи? Да видим по-нататък какво ще следва... За това дадоха ли някакво обяснение или съм го изпуснала?

# 367
  • вятърничава
- трето - естествено, журналистът стигна и до остров Чеджу и се срещна с гмуркачките haneyo. Имах чувството, че гледам Welcome To Samdal-Ri, Our Blues, или в краен случай - Warm and Cozy. Ситно накъдрените аджуми във водолазни костюми с яркооранжевите шамандури, даже и се придвижваха на групи, ама с мотопеди (не с куад-ове Wink ). И къщите на Чеджу са като от сериалите. Значи, това, което го гледаме, все пак е сравнително близо до "живия" живот.
JoyHug
Те имат и парк посветен на секса,нема да ви казвам там какви статуи има,ама за секса хумор няма много из сериалите.И е атракция точно на о.Чеджу, там ходят новобрачните двойки на меден месец, и не само.Абе, не са толкова захлюпени островните жители.

Вики, прочетох,че бащата на Гонг Ю починал Confused

# 368
Вики, прочетох,че бащата на Гонг Ю починал Confused

Много тъжно! Благодаря ти, че не забравяш личните ни предпочитания.
Много му се събра напоследък на моя любимец. Да му пожелаем кураж! И нови сили!
Скрит текст:

# 369
Аз продължавам да гледам Непредсказуемо семейство (успоредно с Ди, на който продължавам да не му разбирам всичко, заради бързите субтитри). При семейството вече съм до 37-ми епизод. Не знам защо, но втората и третата двойка (ако мога да ги нарека така) ми харесват на външен вид повече от главните. А и са ми по-забавни.
Ето ги - първа двойка са момичето с карираната пижама и момчето със зеления суичър, а в жълто и синьо са вторите:

И двамата актьори ми изглеждат много по-привлекателни. А и третите - сестрата на главната героиня е много представителна и ми изглежда по-хубава от нея:
Скрит текст:

# 370
Някой по-запознат, може ли да каже как се търси в iQIYI? Не конкретен сериал/филм по име или ключова дума, а лист с подобни. На заглавната страница ми изкарва само някакви колекции с ограничен брой заглавия, но не намирам как да сортирам и извадя по тематики. Надявам се разбрахте какво питам.

# 371
Търсачката не е добра, трябва да търсиш по заглавие или част от заглавието и тогава излизат и други предложения или да търсиш по по-специфичен критерии.
Направена е като търсачката на нетфлик и мен ме вбесяват понякога.

# 372
  • пак на Рив Гош
Погледнах им набързо сайта (май не трябваше, понеже се загледах в някои заглавия... а би трябвало да работя Joy)
Първо избрах тип съдържание (сериал, филм), после - държавата (Китай, Корея) и едва тогава ми се отвори списък с критерии (жанр, година, безплатно или платено). Малко е дървено, но става (по-добре е от търсачката на Нетфликс).
Но не съм пробвала през приложението.
Скрит текст:

# 373
Някъде има ли 8-ми епизод на Ди и следващите - днес ги търсих в Ю туб, но намирам само до 7-ми?

# 374
Danifin1, Роца, много благодаря!
Вбесява ме този прайд раздел. Само ми се пречка. Не гледам подобни пък много в тоя сайт бре...

Общи условия

Активация на акаунт