За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 9

• 28 773
  • 741
  •   2
Отговори
# 630
И аз мисля така - виждаме колко често актьори се развеждат или имат връзки с екранните си партньори... Естествено не е задължително, но е много рисково.

Съдията Ди изглежда ще завърши със странна адаптация на Манастирът на призраците. Жалко, че всичко е толкова променено, книгата си има достатъчно добър криминален случай и интересна обстановка.

# 631
Съдията Ди изглежда ще завърши със странна адаптация на Манастирът на призраците. Жалко, че всичко е толкова променено, книгата си има достатъчно добър криминален случай и интересна обстановка.
  Анонсиран е втори  сезон.

# 632
  • София
Аз си мисля, че може да е решил да се жени и да има деца. Като знаем какви са нетизите е предпочел да се откаже.
Ама може да и натиск от мениджърите.
Сяо Джан е разказвал как мениджъра му не е искал той да участва в The Untamed и той е  да подписвал сам без да казва на никой. Добре, че не го е послушал.

Не само в Китай е така, също и в Корея. Японците бранят личния си живот, а тайландците са случили на фенове. Обаче месомелачката в Китай е огромна, защото имат голям човешки ресурс и следващия чака на опашката. Грозно е, но е така.

Това е добра причина, имайки предвид колко са ненормални фенове там и как агенциите принуждават актьорите да подписват договори, че няма да анонсират връзки. Японците и те, уж бранят, ама един фигурист феновете направо го разведоха с жена му. Изобщо азиатските фенове са много луди. Понякога като гледам сериал, чак ми става мъчно за актьорите... на какво са подложени - току научавам нещо, защото ми излиза в социалките или ако гледам някакви BTS кадри и интервюта за сериалите.

Иначе той Сиао Джан май някъде покрай снимките на The Untamed  е имал бая проблеми с агенцията си, поне доколкото съм хващала неща из нета.

Аз уж съм си казала, че сериали, които тепърва пускат няма да гледам, ама видях снимки от In Blossom (2024), който са пуснали вчера и съм се заредила довечера да го почвам.

# 633
In Blossom (2024), започна интересно
Wonderful World (2024) този също го почнах, но още нямам мнение
и този Secrets of the Shadow Sect (2024) също интересно начало
и този Burning Flames, но нещо не съм впечатлена някак детинско. Ще гледам още 1-2 серии и може да го зарежа.

# 634
Със сигурност ще гледам втори сезон.
А в Замунда сега е излязъл един филм Detective Dee and the Phantom of Waning Moon, но се съмнявам дали ще ми хареса.

# 635
pppqqq всъщност има доста филми за него, някои са интересни, други не толкова.

# 636
Да, този ми хвана окото, защото е от 24-та, но едва ли ще го тегля. Поне за сега.

Другата седмица започвам за Минг Лан, но се чудя кой да е следващият ми корейски сериал. Скоро ще изгледам всички излезли епизоди на Непредсказуемо семейство и ще трябва да чакам за нови. Затова искам да имам резерва. Ще се опитам тези дни да си харесам нещо.

# 637
  • пак на Рив Гош
Моарейн, ако младежът се отказва заради женитба, щом е в Китай, твърде вероятно ще да е с жена Wink . Но те разбирам за Ren Jia Lun - хем разбирам и жена му, хем ми се иска да продължи да снима романтики с цАлувки.
Но покрай вашата дискусия за агенциите и ролята им в изборите на роли за актьорите си потвърдих хипотезата защо добри актьори понякога участват в страшни безумия.

ElzaFB, благодаря ти за отзивите, явно сериалите се доближават до реалността, поне външно Simple Smile .

Аз пък неочаквано потънах в китайския Love Endures (2024) с "Октоподката" Yang Zi. Тя ми е симпатична като актриса и сериалът ми действа едно такова леко носталгично по отминалата младост. Не съм чак толкова сигурна за избора на Главния младеж (Fan Cheng Cheng), много "зелен" ми се вижда, за да играе 30ина годишен (актьорът е на 23) и засега ми е малко под нивото на другите главни като игра. Може пък да се поразчупи в хода на действието (засега съм на 9ти епизод).

pppqqq, аз пък се чудя кога ще успея да изгледам всички корейски, дето съм си ги отбелязала Joy. Добре поне, че Dr Slump свършва утре, та ще ми се отвори слот в графика Joy.

П.П. Редактирах:
bb6, забравих одеве да се кажа за Forest - може и аз да съм го препоръчвала тук, понеже на мен ми допадна. А горската къща я искам... ама на средата на град, понеже толкоз селска идилия ще ми дойде много Joy. За принца на гамджатанга не мога да кажа лоша дума, понеже Ким Мин Дже ми е сред топ-любимите младежи. И ще ми липсва в близките 2 години, докато излезе от казармата. Но пък дано дотогава да успеят да нагласят програмите на каста за четвъртия сезон на Dr Romantic (ще ми се, ще ми се Joy).

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 22:36 от Роца

# 638
  • София
In Blossom (2024), започна интересно
Wonderful World (2024) този също го почнах, но още нямам мнение
и този Secrets of the Shadow Sect (2024) също интересно начало
и този Burning Flames, но нещо не съм впечатлена някак детинско. Ще гледам още 1-2 серии и може да го зарежа.

Къде гледаш In Blossom?  С абонамент в  YOUKU вече са пуснали 5 епизода, безплатно има само два качени, които са качени и в канала им в тубата.

# 639
Къде гледаш In Blossom?  С абонамент в  YOUKU вече са пуснали 5 епизода, безплатно има само два качени, които са качени и в канала им в тубата.
bilibili тук

# 640
Днес няма супер сладурско кафе??? Coffee

ElzaFB, Сиао Джан беше част от момчешка група -  X Nine , но не беше в светлината на прожекторите. Всичките му роли бяха малки и нищо забележително.  The Untamed му отвори вратите. Китайките толкова бяха толкова луднали, че му следяха профила в сайт за графични дизайнери дали се е отказал или не. Той е казвал, че ако е нямал успех в шоубизнеса винаги може да се върне към първоначалната си професия без да е загубил нищо.
Ето танц на групата. Няма такъв смях 🤣
Скрит текст:

bb6, ето, специално за теб. Реклама с Джеф Сатур.
На кола. Напитката. Обаче така я рекламира сякаш е панацея, а не някаква течност от захар.
Instagram

В моя Нетфликс вече са налични всички епизоди на Chicken Nugget Пишат, че е смешно, забавно, абсурдно, ужасно, старнно и знам, че ще го гледам.

# 641
Добро утро ,днес станах по-късно
и поднасям кафето

добавям и

Снощи загледах още едно мини Laughing Decline (2023),  не е лошо ,леко,  кримка.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 09:15 от Danifin1

# 642
Привет!
Напоследък не попадам на нищо интересно. Не споделям въздишките по Шогун, опитах да загледам това с пърженото пиле, но не е моята чаша бира или както се казва там с кейка.

Неделно ми попадна това:
https://fb.watch/qSRlX7NmZC/

За разпускане се върнах на Love is sweet от 2020г. с Бай ЛУ и Ло Юн Си.
Спокойна неделна вечер!

# 643
  • София
Привет!
Напоследък не попадам на нищо интересно. Не споделям въздишките по Шогун, опитах да загледам това с пърженото пиле, но не е моята чаша бира или както се казва там с кейка.

Неделно ми попадна това:
https://fb.watch/qSRlX7NmZC/

За разпускане се върнах на Love is sweet от 2020г. с Бай ЛУ и Ло Юн Си.
Спокойна неделна вечер!

Ееее, много хубаво това със скиорите и бордистите.

Аз Love is Sweet си го гледам от време на време за разпускане ако съм хванала нещо с китайски край. Особено коргито ми е толкова любимо, жалко, че няма повече сцени. Laughing

# 644
  • пак на Рив Гош
Ето танц на групата. Няма такъв смях 🤣
Определено Joy! Мерси за дозата смях Grinning

Tuon, аз още се чудя за "пилешкото". Обичам абсурден хумор, но още не съм изпитала абсурден хумор по корейски Joy. Кажи дали си заслужава.
Eye Love You ми стои на 5 епизода, чакам го да излезе целия и тогава ще видя кои са видрите и каква е вразката с тях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт