Отговори
# 1 680
  • София
Показаните от Роки имат хубав цвят, но на мен ми пресушават устните.

Харесвам този на Катрис https://shop.lillydrogerie.bg/catrice-drunk-n-diamonds-balsam-za … i-020-1-br-531321

# 1 681
Мерси Харп. Ще ги видя в Лили! Heart

# 1 682
  • тук-там
И аз имам шисейдото на Мими. Доста цвят има. На мен любимият ми балм е този:

# 1 683
  • София
Има ли Кико онлайн?

# 1 684
И аз имам шисейдото на Мими. Доста цвят има. На мен любимият ми балм е този:

Днес този ще отлети при Змия... Simple Smile
Роки дай линк за Кико, ако намериш, много е студено и на мен като на Ани ми трябва глос. Тук духа, леден, изсушаващ вятър!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 11:53 от mimi.7299

# 1 685
  • тук-там
Знам, че отива при Змия Simple Smile Дано тя го оцени! Аз преди да започна да слагам червила, само това ползвах години наред.

# 1 686
Знам, че отива при Змия Simple Smile Дано тя го оцени! Аз преди да започна да слагам червила, само това ползвах години наред.
Тя има красиви устни, очертани, прекрасни и Голдън Роуз да сложи ще й стои! Wink

# 1 687
  • Бургас

Няма ли вече в София магазин?  Има една бургаска група във ФБ, продават, но са по-високи цени от сайта.

# 1 688
Да ви върна малко на стила. 😅
Снощи докато разглеждах снимки на непознатите хора се натъквам на Андреа Али. В гримовата тема всички я знаят, но предполагам и тук. И тя почна да инфлуенсва с дрехи. 🙈🙈

Ерата на Майкъл Джексън се завръща. Хич не ми харесва, ама хич както казва Ал “ужас-ужас”  Тя е много ниска и слаба и  се облича  с овърсайз дрехи, следвайки модата, ама хич не ѝ стоят добре.

Една друга ме инфлуенсна, но доставката от Америка е на стойност  половината от цената му.
Подходящ е за спане 100% памук  за плаж или за разходка из екзотична дестинация.  Отдолу бански или топ. Отзивите са много добри и реални снимки има.

Има го в 6 разцветки. 😁

Да поръчвам на Агента и като се прибира да ми го донесе. 😁

# 1 689
Аз не я знам, но то човек като няма стил- сложна работа.Не всеки го умее.

# 1 690
  • София
На мен ми харесва как се е получило на Андреа всъщност. В долната част ме притеснява тъпия чорап, бих сложила пак плътен, ама по-нежен, макар че знам че това е целен дефект.
Второто е много красиво.
Какви са всъщност трендовете тази пролет? Нищо не съм чела или гледала, че се у нас по клин си стоя.
И тук да кажа, че пролетните колекции са ми най-смотани по принцип - то една романтика, един пасторал, чудеса! Хич не ме кефи този оптимизъм и липса на драма, още повече че пролетта е някакъв никакъв сезон откъм температура.

# 1 691
  • Бургас/Пз
В Мола на Черни връх има Кико.

Мими, то пак е глас, просто има цвят и лека пигментация.

Клое, ако е възможно без чорапите на Адидас 😁
И аз искам да нося овързайз,  ама на не се осмелявам 🤗

# 1 692
И в мол Сердика има Кико...

# 1 693
На House of Cards / Netflix съм от 2 месеца и Клеър е много вдъхновяваща и определено ме инфлуенсва. По-често слагам рокли и токчета.

Младата дама е симпатяга, късата пола малко не пасва, носят поли под колената момичетата, идеята е да не излъчват сексуалост.

Аз ползвам глос на Шисейдо и съм доволна как овлажнява и дава лек цвят. Всъщност харесвам почти всичко на марката.

# 1 694
Ани трябва да пробваш да си прецениш. Ти не си 1,5 и нещо си.

На Кико нищо не харесвам с изключение на сенките под форма на стик и чат пат някое червило. Не си заслужа марката, а съм пробвала доста техни неща.

Ал, гледах тази дама и се сетих за твоето Теди 🐻 палто на Макс Мара в цвят фуксия. Един номер/а по малък няма ли да стои добре? Честно казано не мислех, че ще се задържат толкова години.

Сериалът, който гледаш по Нетфлих ММ иска да го гледа. Ще се присъединя към него да видя въпросната дама. 🤗

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 14:46 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт