Отговори
# 1 695
Ал, гледах тази дама и се сетих за твоето Теди 🐻 палто на Макс Мара в цвят фуксия. Един номер/а по малък няма ли да стои добре? Честно казано не мислех, че ще се задържат толкова години.
И аз, такова недоразумение....!
Ани, на тебе ще ти стои овърсаиз, ама защо ще си разваляш хубавия изглед!

# 1 696
Aнии, моите китайски боти дойдоха( много ми хареса определението на Мими боклучки), и не само ми станаха ами и от сутринта съм с тях и още не са се разлепили. 😂

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 19:27 от MagniМ

# 1 697
  • Бургас/Пз
Магни ,изобщо не изглеждат боклучки , даже като за две евро направо са супер.  Понякога точно като не очаква човек излизат добри попадения.

# 1 698
Магни, евала!
Винаги съм мислила, че такива цени са измамни рекламни трикове.
Добре изглеждат, дано и на живо!

# 1 699
Добре изглеждат на снимка тези боти, предвид цената им, чак не мога да повярвам Grinning
Обаче стои въпросът с кожата, което ме подсеща да сондирам мнение тук, как се разбират краката ви с изкуствената (така наречената "еко") кожа. Аз за затворени обувки не съм рискувала, имам сандали, но там не се притеснявам, защото са отворени и кожата ми диша.
Разглеждам доста боти напоследък и виждам искуствена кожа на разумни (и на безумни) цени, някои даже ми харесват, но сякаш все не мога да се реша да поръчам и нося затворена обувка от такава кожа.

# 1 700
Магни, супер са ти кубинките, за толкова пари не е за вярване. И на мен ми се носят някакви светли зимни боти, но имам голям крак и няма да ми стоят добре.

Chloe, и аз не я знам въпросната дама. Хубава жена е, просто ми се струва голяма вече за такъв стил.

# 1 701
  • София
Добре изглеждат на снимка тези боти, предвид цената им, чак не мога да повярвам Grinning
Обаче стои въпросът с кожата, което ме подсеща да сондирам мнение тук, как се разбират краката ви с изкуствената (така наречената "еко") кожа. Аз за затворени обувки не съм рискувала, имам сандали, но там не се притеснявам, защото са отворени и кожата ми диша.
Разглеждам доста боти напоследък и виждам искуствена кожа на разумни (и на безумни) цени, някои даже ми харесват, но сякаш все не мога да се реша да поръчам и нося затворена обувка от такава кожа.
Поради същите причини, не купувам нищо различно от естествена кожа! Особено за затворена обувка.  Точно, защото съм носила затворени обувки, преди време, понеже бяха голям хит платформените обувки, с полиуретанов ток, в моята младост, помня още колко ми беше неудобно да се събуя някъде.... Ужасно спарваха краката! Flushed

# 1 702
Нямам никакви проблеми да нося изкуствена кожа на краката си. Аз 80% от времето съм с маратонки. Хубави памучни чорапи и не помня някога да съм ми се спарвали краците. Тази боти стоят страхотно с алпин стара ми и са много кифленски с веспата. Което означава, че ако намеря качествени подобни, ще си ги купя за всеки ден.
Благодаря, мацки!

# 1 703
  • София
Магни супер изглеждат кубинките.Със здраве да си ги носиш!
Избягвам купуването на обувки от еко кожа,особено затворени.За съжаление все по-често се предлагат такива,дали заради по-ниската цена или нещо друго не знам.

# 1 704
  • София
Идеална ми е еко кожата.
Втора зима нося едни лачени боти на Тенденз, много са ми удобни.
За сравнение - още се мъча с белите кубинки от естествена кожа. Убиват ми на показалеца на десния крак и това е.

# 1 705
Хубава жена е, да! 😍 На тинейджърка мога да го приема.
Цената на тези от еко кожа не е ниска. Писах и преди как в Geox продават и еко кожа. Даже и цената не може да е ориентир. Бяха с 7-8€ по-евтини.
Харесах си чанта естествена кожа, съшият модел, но от веган кожа пак на същата цена.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 17:41 от cloè

# 1 706
И аз не нося еко кожа.

# 1 707
Какви са всъщност трендовете тази пролет?

И тук да кажа, че пролетните колекции са ми най-смотани по принцип - то една романтика, един пасторал, чудеса! Хич не ме кефи този оптимизъм и липса на драма, още повече че пролетта е някакъв никакъв сезон откъм температура.
Тц, почти няма романтика и пасторал. Има черно, кафяво и други много "пролетни" цветове и стилове.

Например:

^^^ последното ми е любимо и минималистично и ме връща в едни диви години. Отивам да си извадя и карго и палацо панталоните и най-големите чанти също. За последните 6 месеца съм си купила 3 чифта широки дънки, та ще маам крачоли на воля Grinning

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 18:06 от Agent Provocateur

# 1 708
Чанта от еко кожа нося, изкуствена рокля за 40 лв. също! Днес съм с поло за 16 лв., купих го за вкъщи, но отидох и на работа. Изкуственяк отвсякъде....На краката не!
Ботите ти Магни са много красиви, щом не ти е проблем що пък не! Heart
Аз си чакам наелоновите гащи .. 🤣, но са с пеперудки! Joy
Имаме билети за Лондон, за 16.02! Wink Само да е живот и здраве!🙏
Дойде и новото цикламено яке!

# 1 709
Тая пролет няма да съм модерна Thinking
Ама от никъде не мога да се "закача" за тренда... и тия все по-разширяващи се размене... при моите все по-разширяващи се ханш и талия, нЕма начин!
Ще си ме гледате мен си по старомодния начин Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт