Отговори
# 1 710
Магни, защо да са боклучки. Понякога от неочаквани места излизат добри попадения. Моите криви и обемни маратонки от Shein се оказаха здрави и удобни. Не стават за дълго ходене, но не са купувани за тази цел.

Мерих широк карго панталон в тъмносиво и съжалявам, че не го взех. Не е късно да се поправя Simple Smile Спомням си, че имах подобен зелен преди 20 г.

Подплънките не са моето, но всякакви къси и широки тениски, пуловери и леки якета ми стоят много добре. Ще си нося на воля Simple Smile

# 1 711
  • София
Освен това, забелязвам тренд към структурни елементи - плисета, ресни, обемни рози, джобове, бухнали ръкави и крачоли, разни интересни платове, абе много интересни неща, но всичко придава обем.

# 1 712
  • София
Агент, страхотна си! Ще разглеждам трендовете под лупа и с радостно сърце - на скрол поглед много яки!

От изкуствена кожа не нося обувки - имам дерматит по стъпалата и става страшно и без подобни предизвикателства.

# 1 713
Пенева, няма и нужда да следваш тенденциите. Модата е преходна, а стила вечен. Както казваше една дама, чийто стил много харесвам 80 % от гардероба са класически неща и 20% тенденции.
Може да си избереш само едно нещо. Също така казваше, че не е нужно тенденциите да са скъпи. Инвестирай в класически и добави нещо дори и малко от тенденциите.🤗

# 1 714
Подплънките не са ми любими, и без това не мога да се оплача от липса на рамене Simple Smile.
Но  дългите вталени рокли, полите с ресни,  панталони с широки крачоли - да ще нося.
Имам колебания по отношения на късите панталони (отиват ми , но не ми приличат така да се каже   на моята възраст Simple Smile. Може би за свободно време.
Ниски талии забелязвам - харесвам ги, макар че винаги трябва да съм добре запасана.
Трябва да увелича селективните упражнения за  разкарване на зачатъците на паласки Simple Smile, че не ми харесват евентуалните гънки  над колана,  които  се образуват, ако не съм съвсем фит.
Обувки от изкуствена кожа не нося, но нося маратонки и туристически обувки от разни синтетични материи.

# 1 715
Когато си търся обувки,задавам"естествена кожа",за да не ме изкушават красиви модели на ниски цени( че и на високи,наречени веган) от изкуствена такава. Маратонки нося от всякакви "технологични "материали за спорт.
Инфлуенсърката от предните страници ми изглежда доста нелепо. Но не,заради късата пола,а заради краката и с тази пола.И цялостното съчетание. И не,не  е много пораснала,просто не и стои добре на телосложението.
Трудно някой може да ме "инфлуенсне" за нещо....много трудно..
Пролетната мода...нищо впечатляващо,нищо за крадене...,всичко е старо и забравено..
Широки панталони нося винаги,когато ми се носят и съм в съответно настроение да  ги съчетая.Модерни или не е последното,което ме интересува.
Не разбирам опростачването и лузърската мода налагана от сериозни фирми.

# 1 716
На мен от пролетните модели този костюм ми харесва много...и с тая ябълкова ризка отдолу! Wink Е не с така висящи ръкави! Wink

Виж sasish за това си права!
"Не разбирам опростачването и лузърската мода налагана от сериозни фирми."

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 21:01 от mimi.7299

# 1 717
  • Sofia
Тая пролет няма да съм модерна Thinking
Ама от никъде не мога да се "закача" за тренда... и тия все по-разширяващи се размене... при моите все по-разширяващи се ханш и талия, нЕма начин!
Ще си ме гледате мен си по старомодния начин Smiling Imp
Две ще сме немодерни - така ще ни гледат, нямат избор😀

# 1 718
Начи аз съм тук 🙂

т.нар. лузърска мода не я харесвам.

Къси панталонки (е не съвсем къси де, че да не се чувствам неудобно от възрастта си) все още нося и харесвам

# 1 719
И мен бройте в немодерните 😉.

Изкуствена кожа все по-рядко, случвало се е за отворени обувки има няма 2-3 пъти в последните 10 години. Имах едни супер удобни бързоходни сандалки куче марка, които даже поднових абсолютно същите, след като износих първия чифт, но в края на деня ме беше срам да си събуя обувките някъде.
С маратонки нямам този проблем, защото не ги нося боса.

Мими, няма ли да ни покажеш цикламеното яке?

# 1 720
Мен ме радват доста от нещата, благодаря, Агент!
Подплънки май бистрихме веднъж в темата- на всичко си бях зашила, даже на пижамата се чудих дали да не сложа като тийн.
Широките панталони никога не са напускали гардероба ми, най - любимата ми кройка са.
Извинявам се, но какво е лузърска мода?

# 1 721
И аз няма да съм модерна  Simple Smile Като цяло, нищо от показаното не ми допадна.
Нося и ще продължа да нося структурирани дрехи, най-вече на раменете, но не с огромни подплънки.

Изкуствена кожа харесвам и нося на всичко  - обувки, поли, панталони, якета, чанти, колани. Много, много ми е мъчно, когато любимо нещо почне да се бели и трябва да го хвърля.

П. П. Ето любимото ми "кожено " яке понастоящем:

П.П. 2 "веган кожа" - Joy  Joy  Joy
Аман всичко да е модерно и да е веган. Раждат се абсурдни оксиморони.

П.П. 3 Цветни балсами за устни, на които харесвам цветовете (особено къпината),  за мен са...Nivea. Единственото, което ползвам на марката + черната им мицеларна вода.

# 1 722
Ааа, изк.кожа на чанти и аз нося, ама нали за обувки беше питането?

Всичко вече сме обсъждали в темата и късите панталонки, и подплънките. Последните никога не са били част от гардероба ми.

Иначе в показаните модели има много неща, които харесвам но на друг, защото не са подходящи за фигурата ми или за зоната ми на комфорт.

Споделям, че гледахме Красиви създания и ме впечатли. Странен но хубав.

# 1 723
  • София
Много ставаме немодерните.Уж чета всичко,но съм пропуснала,че подплънките се завръщат.Не са моето нещо.
Да,за обувки беше питането.Чантите са ми основно от еко кожа.Просто моделите им са по-хубави от тези от ест.кожа.А и на мен напоследък бързо ми омръзват и по- лесно се разделям с тях.

# 1 724
Мими, няма ли да ни покажеш цикламеното яке?
Ми то е същото като черното! Wink
Отказах се от стесняване, реално няма нужда. Учудващо е, че с форма камбанка се възприех. Всички приятелки и колеги казаха, че е жестоко!
Тия модели, дето ги показват мисля, че на всеки е ясно, че нормалните хора не могат да ходят така. Не знам вие какво "крадете" от тях, но аз ако тръгна така определено ще ме приберат в психиятрията!

Общи условия

Активация на акаунт