Отговори
# 1 755
  • При децата ми
Макадамия, аз съм за втората и четвъртата. Simple Smile

# 1 756
Макадамия 2 и 4 са моят избор!

# 1 757
1 и 4 за това яке, иначе
2 е повече
моя чанта.

# 1 758
  • София
Ако трябва да избирам за себе си от тези чанти, бих избрала 4.
Не мога да преценя с якето как ще е.

# 1 759
Аз бих избрала чанта 1 (меката дебеличка чанта Simple Smile ). Има интересна форма и широка презрамка, която изглежда удобна.
Втората е с твърде тясна презрамка, а аз използвам предимно нея, 3-та е с твърде натрапчиво лого, 4-та е с частична  верижка на презрамката, което не ми допада.

# 1 760
Четвъртата е най-елегантна и според мен, но цената - брррр - като че ли не ми се дават толкова/MK 468 /
Дебеличката / първата / е голям сладур  - тя е на коментираната по-горе фирма / Liebeskind 390/
Втората ми е като цена и като моделче - екстра /Isabella Rhea 193/
Много ви благодаря момичета, както винаги сте много, много полезни
Изчаквам Ал да се яви с кода / втората чанта е доста вероятно за свърши  - само една е/

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 12:21 от macadamia

# 1 761
  • София
Причината, да започна да пазарувам кожени чанти от Бест Сикрет, беше точно, защото видях колко струва една Зарена, обсъждана тук! Мне, отказвам да давам такива пари за българска чанта.  Па, даже и в промоция е по скъпа от Либескинд-а ми! Laughing

Не помня, дали тук показвах последното ми завоевание от Беста. Тази кукличка на МК. Естествена кожа.

Скрит текст:
На Liebeskind си бях взела тази:

# 1 762
3 е моят избор, Макадамия.
Зарена ме впечатлиха с естествената си кожа вътре и вън, пипнати са и за мен си заслужава цената. Аз една Галя съм пробвала дотук, нося си я с кеф като ежедневна. По черен петък я взимах за около 160 лв, не съм сигурна колко ѝ е ненамалената цена.

# 1 763
Малката резедава беше 132, и черната също. Страшно удобна и изчистена!

# 1 764
  • Sofia
С кожен хастар ли е ?

# 1 765
  • София
Копче, много готина чантичка!
Обувки, които не са ест.кожа не обувам. Дори за маратонки за спорт искам, където е кожа да е естествена.
За чанти също отказвам да дам цената на ест.кожа за имитация. Не мога да се пречупя и това е. Има достатъчно магазини, немските, Меркари, втора употреба, вече и Беста, където на смешна цена се сдобиваш с нещо вечно на практика. Е не, няма как да си купя за 100лв чанта, която ще се скапе за един сезон. Рядко сменям чантите, обикновено карам цял сезон с една, най-много две, рядко купувам също, но поради факта, че ест.кожа е вечена, съм се заринала с хубави чанти. Заинатила съм се по някое време и една фурла на си купя, но към момента наистина нямам нужда от още и още.
Много искам да разчистя гардероба от неща, които не нося, но като отворя и не виждам кое да изхвърля. Знам за правилото ако не си го носил този сезон или този и предния, че не трябва да го пазиш. Но вече ми се е случвало да хвърля нещо на този принцип и след година да се сетя, че много го искам и ми трябва и да съжалявам.

# 1 766
Какво е Беста, Клеми?

# 1 767
# 1 768
  • Sofia
Какво е Беста, Клеми?
Bestsecret

# 1 769
Ааа…😂🤦🏻♀, реших, че
нещо ново, което не знам.Да, от там поръчах доста неща тази Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт