Отговори
# 1 740
  • Бургас
На мен не ми харесва модата в последно време.Не е подходяща за моята фигура.Скоро се наложи, облякох си едно яке от 2010, успях, така да се каже, да се намъкна в него.Облякох и едни дънки на поне 5-6 години, които не нося.Ами видях се някак си по-слаба и по-елегантна от колкото напоследък се виждам.Жалко, че няма как да ги нося.Единственото хубаво изобилието от рокли и високата талия, която явно искат да ни "вземат" Satisfied

Мими, и на мен ще ми е интересно да те видя и с цикламеното яке.

# 1 741
Галка, ок. Ще се снимам. В работата ме чака новата малка черна Заренка. Не знам кой предложи тези чанти, но определено марката е много моя! Безупречно качество, естествена кожа, нормални цени!

# 1 742
  • Sofia
Мими, и аз искам да видя как ти стои цикламеното яке, черното си беше черно:)
Трендове никога не съм следила, гледам какво ми харесва по витрините или онлайн и съобразявам с моята фигура. Сака и ризи с подплънки носех в гимназията и студентските години, но бях кльощава и добре изглеждаше. Или поне така съм се виждала тогава:) Модерните "измити" цветове не съм носила, няма и да нося - изобщо не ми отиват.

# 1 743
Пак отворих сайта на Зарена и не са ми нормални цените извън намаление.Няколко пъти отварям да гледам.Даже и в намаление за някои модели не бих ги дала.
Ако гледаме на фона на световните марки, сигурно са нормални, да.
Но като знам в Италия какви добри цени има на световно неизвестни качествени неща…
Аз продължавам да съм вярна на себе си и да нося каквото ми харесва.

# 1 744
  • В заешката дупка
Като се замисля, то всичко което обличаме е нечие виждане

Точно. Освен ако не седнеш да си шиеш сам дрехите, но и тогава не е ясно колко ще си уникален. В една или друга степен, чужди дрехи, чужди комбинации и съчетания на дрехи, аксесоари, обувки, гримове  влияят върху оформянето на собсвения ни стил. Комбинация на пола със стилето не е оригинална мисъл на никой от нас в темата, панталон + сако - също, съчетание на черно и червено - и то, и т.н. и т.н.. Simple Smile Чуждите виждания (не всички, разбира се) могат да вдъхновяват и обогатяват. Къде съзнателно, къде не чак толкова. И е така във всички сфери на живота.

# 1 745
  • София
Галка, ок. Ще се снимам. В работата ме чака новата малка черна Заренка. Не знам кой предложи тези чанти, но определено марката е много моя! Безупречно качество, естествена кожа, нормални цени!
Да я покажеш.Не знам какво ми става,но от 1-2 дни съм ги загледала.А голямото им намаление май е минало.
За чанти, както бях написала купувам и еко кожа и естествена.Най-важното е да ми харесва и да побира минимума неща,които трябва да нося.

# 1 746
По повод стил/себеизразяване/носене каквото ни харесва - предполагам повечето сме гледали "Дяволът носи Прада", та сцената със синия пуловер.

Днес съм с черен костюм с панталон с доста мъжка кройка.

Зарена имам, хубава е, но затварянето ме дразни и вероятно ще я подаря, при все че шарката много ми харесва.

Тук в темата преди време видях марката Liebeskind, подарих на дъщеря ни за Коледа, първо и беше малко странна, но сега и е любима - удобна, добре направена, добре измислена и сега се колебая дали да не взема и за мен една

# 1 747
  • Sofia
Тук в темата преди време видях марката Liebeskind, подарих на дъщеря ни за Коледа, първо и беше малко странна, но сега и е любима - удобна, добре направена, добре измислена и сега се колебая дали да не взема и за мен една
Аз, аз бях - даже още една съм си поръчала:yum:

# 1 748
Liebeskind, в момента точно техни чанти гледам Simple Smile Изчистени до съвършенство

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 09:51 от macadamia

# 1 749
ЧеКа,
да, така е. Преди кроях и шиех много, едно от най-обичаните ми произведения е вълнено зимно яке и дълга вълнена пола за малко момиченце. Бях вдъхновена от Севера, малката госпожица много си го харесваше заради сините избродирани цветенца

Vesana, покажи какво чакаш?

# 1 750

Зарена имам, хубава е, но затварянето ме дразни и вероятно ще я подаря, при все че шарката много ми харесва.

Ал, ако толкова няма кой да я вземе аз съм насреща. Flushed Естествено, че вероятно имаш много роднини и приятелки, но го казвам като опция! Kissing Heart

# 1 751
  • Sofia
Vesana, покажи какво чакаш?
Скрит текст:

# 1 752
Красота!

# 1 753
Помагайте, момичета, моля
Якето ще е онова с широките ръкави, а чантата

Коя ?!?!

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 11:18 от macadamia

# 1 754
  • София
Проблемът в БГ е че масово по улиците всички искат да са на сцена…

В някои части на света е така - Не само в България се наблюдава това Wink. Въпросът е каква е сцената и съответно сценичния ти костюм. Един ли е или ги сменяш. И т.н. важни въпроси за (не)делемостта ни като личности и колко лесно или трудно привключваме от човека, който отива на работа, човека, който има някакви мечти и неизявени таланти, родителя и т.н. - един и същ ли си или пък превключваш леко шизофренно от една в друга личност.

Ако щете вярвайте, но понякога ми се иска да се барна в сребристо (цвят, който по милост ми отива само зимата) от глава до пети и да врътна едно кръгче из ареала ми (което обикновено е паркът и НДК), само и само да се наслаждавам на реакциите на хората. Не съм го направила, защото имам само сребристи обувки, но не и дрехи.

Макадамия, чантите са много хубави. Но ми е малко трудно да преценя коя от тях най-много би подхождала на якето. Няма ли да се получи много черно и кожа с кожа? С чанта, която е в друг наситен цвят, но със семпла кройка, мисля, че би се получило.
Сами по себе си най-много ми харесват първата и четвъртата чанта.

Общи условия

Активация на акаунт