Отговори
# 1 980
Леле, Ани, благодаря ти много😘 На мен също са ми много досадни мазила и помади, и за това хич не ги знам. Казваш, поръчвам и толкова🤣 И нали съм в период на пробване, а щом е и бюджетно...

Лейди Брим, много нежна и ефирна изглежда косата ти.

Агент, жесток е този панталон, не разбирам защо не го искаш😁Покажи и другия. Помня червеното ти палто. Въобще, цялата монохромна визия много ми харесва и ще ти пасне чудно! Пример днес, на път за тренировка на детето
Скрит текст:

Страхотна среща, ДХ3 и Све, много мило е било със сигурност.

Сиси, и на мен ще ми е интересно да те видя. Макар че обичам подобни цветове и много нося, и аз като, Змия, съм за нещо по-цветно.

Змия, много яки обувки. Щом ги мислиш, взимай.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 04:00 от Ryna

# 1 981
Ryna, аз не показах този, който си купих, а тези, от които се вдъхновявах Simple Smile Ще го нагодя де, точно с палтото искам да го съчетая, като съм си го навъртяла на пръста ще стане!

Ani - da Simple Smile))) даже поразрових да видя дали съм единствената, за която това парче е такова де жа вю в музикален смисъл и установих, че на всички им прилича на нещо друго заради популярната прогресия на акордите в хора, а именно реколекциите са следните:

Скрит текст:

А на мен ми прилича на нещо от Модерн Токинг Simple Smile))

Както и да е, яко парче, въпреки предположенията че е AI продукт и затова толкова ни радва и ни е познато Wink

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 23:25 от Agent Provocateur

# 1 982
Змия, уникални чепици, взимай ги.Много мои!
Мими, както се знае аз съм по принтовете, супер са обувките.
Много сте хубави всички.
Ани, запазих си олиото, не е налично, но ще го дебна.Моята коса цъфти леко, но е мн дълга вече, заплита се, опира в дрехи и яено затова.Иначе никога не чи е цъфтяла досега.
Имам на Олиосета този спрей, пръскам , не знам какво върши.На моята коса нищо не личи да има ефект.Късметлийка съм с нея в голяма степен.Но мажа и аз по няколко неща.

# 1 983
Змия, тези ги проверих за Пепси на живо дали са твърди и тежки. Не са. Чудесни са,. Имаха и кожени боти по £49. Тях ги мисля сега.

# 1 984
Змия, ще ти отиват обувките. Не ги мисли.
Сиска, ти ще направиш тоалета УАУ, иначе на манекена не ми харесва. Принтът ми е тип пеноар.

# 1 985
Аз днес мислех да си слагам рокля, но снощи ми извястиха, че ще пътувам за Сл.Бряг, та пак ще е панталон!
Аз на косата слагам по време на къпане ампула SOS или за блясък от Златна рибка. После един лосион за фиксиране на къдрици. Пръскам на ръцете олио на Нюкс, разтърквам и погалвам косата. И това е!
Моля девойките, които имат стари парфюми да кажат дали си заслужава тази антика Аква Уоман на Роша да я поръчам. Айде, че идва Св. Валентин и осми март!

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 10:06 от mimi.7299

# 1 986
  • тук-там
Ще го помириша този парфюм, Мими, на летището в Катар. Но е относително. Добре е ти да го пробваш.
Момичета, може ли от някъде в Бг да се купи този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/6-place-S … ulpice-47737.html

# 1 987
Добро утро Simple Smile. Позатопли се времето и посмях да тръгна без дълга грейка днес (полу - монохромно Simple Smile ).

Най - накрая си записах час за фризьор. Ще ми оформят косата днес, има нужда.
змия и аз си поглеждам периодично цветната радост. Подозирам, че "моите" са някакъв стар модел. Намирам ги само on-line.  Няма ги и в официалният сайт на марката. Ами редно е да ги намалят малко...
ДХЗ, *sve* супер среща!
Форумните срещи и аз ги обичам. Преди години от време навреме си организирахме такива,  редовно пишещите в друга тема.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 15:33 от pep_si

# 1 988
Мими, парфюмът е страхотен, много подходящ за пролет-лято. Отдавна е спрян от производство и цената му стига до небесата / в ebay цената му стига до 500 лв бутилката /, миналото лято makeup изкара 1-2 бройки - цената му гонеше 300-400 лева - вече се води колекционерски аромат ..... Когато излезе / в далечната 2002 година / си го купих от парфюмерия за 67 лева.
Много бих се радвала да видя някоя от вас на живо - вероятно ще ми е много вълнуващо ....

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 08:57 от macadamia

# 1 989
Ще го помириша този парфюм, Мими, на летището в Катар. Но е относително. Добре е ти да го пробваш.
Момичета, може ли от някъде в Бг да се купи този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/6-place-S … ulpice-47737.html
Mtz парфюмът е спрян. Аз съм го пробвала безброй пъти....Wink Това са колекционерски бройки! Ако го има там направо ми го купувай, 100 мл, аз после всичко ще платя!
Довечера с малката съм на театър, ако успея да се наконтя ще се снимам! Wink
Mtz, защо искаш да е от България. ММ ще е в Париж средата на месеца, ако искаш да го купи от фирмения магазин на ИСЛ? Март като си дойдеш ще ти го изпратя? Thinking
 53 Av. Montaigne, 75008 Paris, Франция

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 10:29 от mimi.7299

# 1 990
  • Бургас/Пз
Днес направо ще е лято. Извадих си шлифера. За малко и обувки да сложа, но реших накрая с велурените ботуши. С С къса пола и риза днес ми е много добре, че вчера едва се прибрах с дебелото зимно яке.
Пристигна ми Зарената, много са бързи 😁
Сега ще си търся луфъри в цвят коняк

# 1 991
Привет момичета!

Ryna, имаш разкошна коса!
Вчера пропуснaх да кажа.

И чакаме Мими да пусне своята

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 14:25 от Al Georgieva

# 1 992
  • тук-там
Ани, би ли показала Зарената?
Последен днес в Рая:

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 13:56 от mtz

# 1 993
  • Бургас/Пз
Mtz, прекрасна си , https://zarenabags.com/collections/malka-chanta/products/malka-k … tsip-sara-kafyava

Момичета, темата ни е още Коледно новогодишна?? Дали не е време за нова ?? Вече сме на 130 страница

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 11:33 от ani_d

# 1 994
Mtz, страхотнааа си!Красива сред красотата.
Чудесно място, някой ден дано да ида.

Общи условия

Активация на акаунт