Отговори
# 1 965
Пенева, дори не се сещам да съм била на летен фест.
Бих се радвала да видя която и да е от вас.

Аз съм те срещала, Змия, миналото лято мисля беше, в центъра. Беше адска жега, излязох в обедна почивка и те засякох на улицата, някъде около Корпоративна търговска банка. И по физиономията те познах, и по внушителната гръдна обиколка. И аз съм си със завиден балкон, но твоят си е впечатляващ. Дано е прозвучало като комплимент, това целях.

# 1 966
Поръчах 38, да видим! Simple Smile
Имам един супер костюм на Маркс&Спенсър, с него ще ги нося, но трябва малко да се стеснава!
И тези 3 книжки дойдоха, дано са интересни!

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 22:34 от mimi.7299

# 1 967
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Всички, които видях ми харесаха.Обожавам форумни срещи-идвам!Все ще наредя графика, че да съм свободна.
Ани, щях да ти снимам как са ми подредени козметиките и парфюмите, защото вече станаха като за  малка парфюмерия, но не успях.
Никога не съм ползвала шампоан на Сисли, но днес за първи път се измих с такъв за обем и маска за коса и скал.Харесаха ми, но не мога да съм категорична на едно ползване.
Канени сме на юбилей на осми март и поръчах тази визия.
Като пристигнат ще видя дали ще се харесам или ще връщам.

# 1 968
  • Бургас/Пз
Ахх, страхотна среща на ДЗХ и Све, супер сте момичета.
Магни, аз също много се надявах да ви видя с Мими, но и това ще стане.
Мими, днес в обедната почивка минах през магазина на Етере - имаха точно три закачалки на кръст, супер обрано и празно. И едно такова мрачно вътре.
Агент, може би заради вайба на Flowers много от нашето поколение я харесваме и то много.
Ал, добре си освежила костюма, но може и още Flowers Hibiscus
Рина, Мими, освен двуфазния спрей, можете да пробвате и спрея за термозащита на Олиосета https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termozashtiten-spray/t … protection-100-ml . Хубавото е , че нещата са малки опаковки и дори и да не се харесат, не е голяма загуба. Има и едно олио, което по принцип го пишат за цъфтящи връхчета, но всъщност е подходящо за всяка коса , за да не стига до цъфтене, той също ми е любим и най-хубавото е, че не омазнява. https://www.arlen.bg/product/16555/naturalen-serum-za-tsaftyasht … complex-50ml.html . Аз съм много доволна, когато си намеря бюджетни продукти, които наистина да ми вършат работа и да ми харесват Relieved

Сиска, ще чакам снимката с нетърпение, все някой ден ще успееш Kissing Face Както и да видя избраната визия върху теб

Утре го дават 20 градуса, направо съм на ръба да изкарам шлифера, че днес умрях от жега с палтото, а бях само по риза.

# 1 969
Ани, вече почвам да се отчайвам, магазини не останаха при нас, пък ако има, вътре никакво разнообразие...ми откъде ще купуваме дрехи, аз ако не премеря не мога, а така мразя да се разправям с връщане! Sad
На Олиосета ще го поръчам сигурно, но защо ни трябва термозащита, много ми хареса шампоана на марката. Косата ми не цъфти и никога не е цъфтяла. Скоро ще ми трябва рафт за помади и на мен. Кога сварвате да измажете всичко това? Thinking
Сиси, какво значи тази визия, демек и чантата и обувките? И аз чакам да те видя.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 09:58 от mimi.7299

# 1 970
  • Велико Търново
Да, Мими-роклята, чантата и обувките.
Ани, ще погледна и твоите любими продукти.

# 1 971
Да, Мими-роклята, чантата и обувките.
Ани, ще погледна и твоите любими продукти.
Браво, много красиво са съчетани, дано и цвета ти отива!

# 1 972
  • Бургас/Пз
На Олиосета ще го поръчам сигурно, но защо ни трябва термозащита, много ми хареса шампоана на марката. Късата ми не цъфти и никога не е цъфтяла. Скоро ще ми трябва рафт за помади и на мен. Кога сварвате да измажете всичко това? Thinking
Как защо...., ти не ползваш ли сешоар или оставяш косата винаги да съхне сама? Моята също никога не е цъфтяла, но толкова ми харесва ефекта на това олио, че косата ми става като тощу що постригана, че вече сигурно пета опаковка ползвам. След като попия водата с кърпа - първо пръскам двуфазния, после термото и накрая слагам на крайчета. Понякога и освен пръскащата термозащита слагам и друга - кремообразна, а понякога пръскам и продукт в корените - абе луда работа. То косата е като кожата - мажем примерно серум, крем, околоочен, слънцезащита - а някои дето сме по-луди още 4-5-6 неща Smile

# 1 973
Божеее, ако трябва да мажа толкова нещо ще се хвърля от балкона! Кой ще ходи по улиците... Joy Да суша я косата...!
Днес си купих най-старата обувка на Гоод гърл, изведнъж ми се дощя наново, малката взе Блек опиум и много ахка и охка. На мен пък не ми харесва хич. Пак пробвах Жадора, с надеждата да ми хареса, ами не ми! Луда работа.... Много се надявам чепиците да ми станат, не ми се връща...! Много обичам обувки с дебел ток, придават стабилност на дебелите ми крачка... Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 22:31 от mimi.7299

# 1 974
  • София
Марджи, защо не се обади? Щях да се радвам много.

Искам да се оплача от Пепси. Вкара ми мухата за обувките на Курт Гайгер. Така го чета като немски възпитаник.

Сиска, няма ли друг цвят? Тези л@йняните цветове хич не ми харесват.

# 1 975
  • Бургас/Пз
Мими, мазането ми отнема по-малко време от сушенето. хихих. Явно си е до навик и до усещане и нужда. Аз не мога да си представя, че ще суша на "гола" коса , то като все едно да не си сложа крем на лицето. При моята суха кожа и коса и ако ги оставя ненапоени и неподхранени стават - косата на метла, кожата на изсушена стафида

# 1 976
Така е Ани, всеки си знае нуждите! Hug
Змия, обувките на Пепси и на мен много ми харесаха, страшно! Взимай ги и не му мисли!
Малката ми намери Аква Уоман, неразпечатан, 2010 год. на поносима цена. Но се чудя, същият ли ще е аромата...специалистките по парфюмите моля кажете! Hands Pray

# 1 977
  • София

Тези харесах. Вече седмица не ми излизат от главата.

# 1 978
Много твои, не ги мисли!

# 1 979

Тези харесах. Вече седмица не ми излизат от главата.
Взимай ги, красиви са! Айде по леглата, нали трябва да сме опънати! Лека нощ! Heart

Общи условия

Активация на акаунт