Отговори
# 1 950
Страхотна случайна среща! Голям сладур е ДХЗ!
tuty, нямаше нужда от имена, само успяхме да кажем ааа и вече се прегръщахме.
Лелеееее, колко хубаво!❤️
Супер сте!

Аз съм "за" среща, стига да съм в Сф, че доста пътувам.

MagniM, всичко поръчано е страхотно, бих ги носила с кеф. Имам дънкова пола подобен модел, нося я с токчета, риза с навити до лактите ръкави и чанта

Mimi, такива обувки стоят страхотно с едноцветна дреха. Имам кубинки, боти на ток и токчета с шарен змийски принт, много пасват на костюмите ми.
Така по-добре ли съм? Сутринта посегнах към черна тениска, но се сетих за теб и сложих една от малкото цветни 🌷
Скрит текст:
🙂

Flowers ми е любима ❤️

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 09:21 от Al Georgieva

# 1 951
Не стига, че снощи и подарих Инсомния Ритюалс! Sparkling Heart
Искаш ли да ти продам втори? 70 % ? Нов, неотворен. Не е мой аромат хич изобщо.

# 1 952
  • София
И аз съм “за” за среща.

Мен вчера на плажа в Гърция една дама ме попита “Ти да си змия от БГмама”. По кучето ме позна Wink

Мими, обувките ми харесват, ще им намериш приложение.
А балсамът е страхотен, но остава за по-топлото време. Сега имам нужда от повече цвят.

ДХЗ, видях те и с тъмния, и със светлия тоалет. И по двата начина ми харесваш.

Магни, всичко ще ти отива.

На Рина косата не я видях.

Много хубавини видях, но със сигурност забравям много. Не е нарочно.

# 1 953
Змия, аз съм почти сигурна, че те видях преди години (2 например, не помня точно) на един концерт на края на Summer Fest-а... ама и двете бяхме с мъжете и реших да не ни гледат те странно... и не се обадих Thinking

# 1 954
  • тук-там
И аз съм много За за среща. Малко време се задържам в Сф, но ако е през Март, има шанс.

# 1 955
  • София
Пенева, дори не се сещам да съм била на летен фест.
Бих се радвала да видя която и да е от вас.

# 1 956
То летен, но аз все края на август, началото на септември съм ходила... Беше една дъждовна септемврийска вечер, изведнъж стана студ, но музиката не позволяваше да си тръгнем Wink
Ей сега порових снимките, че да хвана дати... това е било
Скрит текст:
Уж съм физиономист, а твоите скули и устни се запомнят Wink Но не пречи да съм се припознала, разбира се...

# 1 957
  • София
Не съм била аз. В командировка на морето съм била тогава.

# 1 958
Страшно обичам форумни срещи. Но на такава с бг мами не съм била. Бях сигурна че ще видя Ани и Мими, уви обстоятелствата не позволиха. А Змия я знам от друг форум и с нея си се виждам винаги когато мога. Даже на път за летището ме е чакала. Heart
Холи е страхотна, обаче да те познаят и в Гърция е уау.
Много се зарадвах на снимката на ДХЗ и Све.
Ал, точно така ще нося полата. Даваш ми страхотна идея. И с тениска ще ми хареса, но ризата със сигурност придава шик на денима. Дано ми стане. Ако не ще минавам на диета, но няма да я връщам. Сакото също за дънки го глася както са го промотирали в сайта. От миналата година се оглеждам за такова. А роклята най- вероятно ще почака до рождения ми ден. Моите ми приготвят мини тържество в някакъв засукан ресторант. Миналата година бях много яко затънала в сатурновата дупка, тази обаче мисля да празнувам с кеф.

# 1 959
Оооо Ал, така е супер як костюма. Ще мина през магазина да видя дали го има!
Магни, сакото ти също много ми хареса, искам да го видя облечено!
Рошличка, вече купихме още един, а и от Инсомнията не е във възторг!

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 19:23 от mimi.7299

# 1 960
Магни, ако не е тайна, кой е другият форум? Питам, защото преди Бг-мама и аз членувах в друг такъв.
Ще чакам да се похвалиш с новите покупки!

# 1 961
А членувах в дир-бг: Бъдещи и настоящи майки.

# 1 962
Защо да е тайна, от Розали се познаваме и има и други момичета, които се прехвърлиха тук. Някои от тях ме разпознаха като се разписах по активно и ми стана мило да срещна стари виртуални приятели.

# 1 963
  • В полите на Пирин планина
Мими, косата ми е мека, да. Това мазило няма много фиксация, но обира фриза много добре.

# 1 964
Аз членувах в Биберон. Simple Smile
За косата си ми предстои да си купя Лакме, за да я разресвам по- бързо и без да я скубя, но пусто, забравих кой точно е продуктът.

Общи условия

Активация на акаунт