Отговори
# 75
На мен правата коса ми харесва повече, макадамия Simple Smile Аз съм с къдрава коса и не си я харесвам, може би от там идва предпочитанието ми:)

Иначе за чантите - опитах с по-малки, не става, не е моето… То едва телефона се събира в някои.., купих преди няколко месеца една Зарена, носих я 5 пъти и ръбчетата са се обелили, което е възмутително. Сега ще си търся нова чанта, предпочитам този път да е кожа, да видим на какво ще се спра…

Иначе на въпроса какво промених - мисля вече да се обличам по-подходящо за възрастта ми, защото този Ковид и този хоум офис ми превърнаха гардероба в почти изцяло спортен…Да видим догодина дали ще имам успех с по-елегантната визия Simple Smile

# 76
Къдрава, къдрава и къдрава!
Ах, защо нямам аз такава коса....

# 77
  • Sofia
Аз да попитам нещичко Yum
Тези, които са успели да минат на по-малки чанти, как успяхте? Аз си накупих тъкмо 3 на брой, тъй като много ми харесаха на вид, обаче и трите стоят у гардероба, защото като сложа несесера, портфейла и телефона и повече място нЕма. А така искам да си ги нося....
Намаляваш размера и броя на вещите, които носиш. Всъщност се оказва, че ни ти трябват толкова неща. Преди имах и диоптрични очила, сега имам само слънчеви - една кутия по-малко. Нося - малък несесер(ластик за коса, пила, пинсета, няколко важни лекарства по 1-2 бр., тампони, гланц за устни, мини крем за ръце, лепенки 2-3 броя), малък портфейл(отдавна съм минала на такъв, плащам основно с телефон, пари в брой почти не нося), сухи кърпички, мокри кърпички, гел-дезинфектант, мини обувалка, мини фенерче, ключове, слушалки, телефон, слънчеви очила.
Аз го направих преди 3-4 години, сега си се чудя на акъла как съм мъкнала големи чанти на едно рамо.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 15:41 от Vesana

# 78
Как мислите, че е по- добре, и двете снимки са от сега, с правата коса от събота, с къдравата от днес
Много, много ми харесваш с къдрвата коса Hug

# 79
macadamia, с къдрици разбира се Simple Smile. Имаш моята мечтана коса, наслаждавай ѝ се !

# 80
На мен и с двете, Макадамия. Отива ти и правата коса, за разнообразието съм аз.

# 81
  • София
Аз съм за правата коса.Защото моята не е такава и тази визия мога да я постигна само на фризьор.
С две думи, кой,каквото си няма.

# 82
През 2023 все по-често залитах към черния цвят.
Между Коледа и Нова година заминаваме на кратка почивка. Имам една нова, необлечена черна рокля, която изглежда като от кожа. Не можах да отида на фирмения коледен купон и мисля да я разходя на почивката.

# 83
  • При децата ми
Макадамия, много ми харесваш с права коса! Определено младееш с нея!

# 84
Макадамия и на двете снимки ли си с едно и също червило? На първата ми изглежда прасковено, а на втората розовее.
На мен ми харесваш и с къдрава и с права коса. Защо да се ограничаваш, когато може да редуваш.😁

Имам за къдрици една като конус и веднъж съм я пробвала. Не помня колко дълго издържат все се каня преди излизане. Но моментът е изключително неподходящ, да не стана като Пепеляшка.
Аз въртя бритон на средата, на една страна, зад едното ухо разнообразие да има.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 16:04 от cloè

# 85
Макадамия, права коса.

# 86
Макадамия и на двете снимки ли си с едно и също червило? На първата ми изглежда прасковено, а на втората розовее.
На мен ми харесваш и с къдрава и с права коса. Защо да се ограничаваш, когато може да редуваш.😁

Различни са, на "къдравата" съм с новото Dior Addict /566/, което днес тествам за първи път Grinning

# 87
А с правата коса кое е?
Да кажа, че червилото е РАЗКОШНО! На снимка не може да се види красота му. Пуснах го на приятелка по вайбър и там не може да му се види красотата. 😍😍

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 16:28 от cloè

# 88
С правата е едно на Лореал, имам две любими червила на Лореал и спряха и двете .....В златисти гилзи бяха....
Дай сега и ние да видим ?!?!? Моля .....

# 89
Аз съм за правата коса.Защото моята не е такава и тази визия мога да я постигна само на фризьор.
С две думи, кой,каквото си няма.
^^^ А, добре го каза, Али Wink Това в 90% от случаите е първата реакция на всяка жена (според мен!)!

Но ако трябва да поясня защо мисля, че с къдрава коса Макадамия е по-"органична" то бих обърнала внимание на чертите на лицето и - вежди/устни/очи - няма прави линии, изобщо! И на фона на това лице супер правата коса ми стои малко привнесена... в същото време бих те посъветвала да опиташ и по-леки къдрици, ще ми е много любопитно как ще изглеждат 3 различни типа къдрици на твоята коса и лице.

Ани, честита ви годишнина! За още поне 25, а защо не и 2х25 в любов, сговор и здраве!

С ботушите, с ботушите Simple Smile разкошна си! И ще обясня защо според мен с ботушите. Не че с обувките е грозно или не е класика... напротив, класика е и там е проблема. Защото е класика от време оно! Докато стилизацията с ботушите е относително скорошна, та това и дава авантаж, особено на нашите години, когато не е лоша идея да актуализираме малко класическите си визии, които носехме на 20 и 30. Пак ще подчертая - това не ги прави грозни, неподходящи или нелепи - не, но те просто не са много хмммммм свежи и нови, а и ние не сме първа свежест, та като дублираме тези 2 фактора малко като спящи красавици можем да излезем понякога. Лично мнение, най-вероятно непопулярно! Grinning

Бич, слушай ТМ, със тантелката е too much, ако целта ти не е да го съблазниш за норматив! Сами по себе си и стила на роклята и цвета и са достатъчно секси, че да добавяме екстра секси елементи (апропо, това е и логиката зад обувки на тънък ток И прилепнала червена рокля, за капак И върху секси тяло - не е sprezzatura!)

Категорично отказвам да си смалявам чантите Simple Smile Нито ще ми вършат работа, нито ще ми отиват на фигурата, нито ще ми се вписват в стила! От време на време за разнообразие нося клътч за една вечер и страдам, а понякога се случва да се попрепаша като Балканджи Йово с кросбоди, което функционира най-вече като калъф за телефон, но не отменя 2-ра чанта.
Скрит текст:

Оф, беееееее... на сватбата ли точно!?! Вярвам, че не е било само "вътрешно" кипенето Sweat Smile Ама ей, на! Вече знаеш, че наистина е било небивал късмет Wink
Вече знам! По-добър от ММ НЕМА  Grinning

PS Sprezzatura - Sprezzatura was coined by the Italian writer Baldassare Castiglione in his book “The Book of the Courtier” which was published in 1528.  It’s the story of the court of the Duke of Urbino in which Castiglione describes the ideal courtisan as one who can “practice in all things a certain nonchalance (sprezzatura) which conceals all artistry and makes whatever one says or does seem uncontrived and effortless”.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 17:18 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт