Отговори
# 90
  • Sofia
Макадамия, за мен си по-добре с къдриците - младееш ми на тази снимка, с правата - не. За протокола, ама вие си знаете - моята е чуплива, та не страдам от липса на чупки:)

# 91
  • София
Макадамия, с естествената си коса си страхотна!
Кло, Глюкозната революция ли четеш Simple Smile? Аз мисля съвсем да отсвиря тази теория - много ме уморява и се яде яко на едно ядене, което хич пък не ми по вкуса.
Как се удържах с тези Диори, само ако знаете колко малко ми трябваше да финализирам поръчката, но може би защото нямаше цвета, който най-много исках.

# 92
  • София
Идвам да се похваля с взет Microsoft сертификат! Топъл, топъл от днес! Blush
Скрит текст:
Microsoft 365 Certified: Messaging Administrator Associate certification.
Скъсаха ми нервичките с таз бъгава изпитна платформа! Пълна бутафория! Фризна 2х екрана ми, а и още в началото ме питаше, дали съм сигурна, че искам да прекратя изпита Open Mouth ...което, разбира се, няма как да искам да стане на самия старт на изпита! Triumph

По отношение на това, дали ботушите са модерни, за да скриват хубавите крака на Ани, ще кажа, че няма мода на света, която да ме накара да поискам да прикривам, зорлем,  естествено придобити предимства. Тук, Агент не съм съгласна!
Виж с две чантЕта на Шанел, по бих се съгласила да се преметна през бодито. Satisfied

# 93
Точно за това харесвам Макадамия с къдрици, не си падам по много изкуствените неща, така е по органична...! Hug
Не ви послушах за парфюма и сгреших, но малката каза колко хубаво, създателят бил от нейната гимназия и било въпрос на чест да го носи..., а и го харесвала! Joy

# 94
  • Sofia
А на коктейл приемливо ли е рокля (не твърде официална) с ботуши? Joy

# 95
Да, Харпа Гюкозната революция чета. 🤗 Много си наблюдателна. 😁
Още малко ми остава да я прочета. Въпросът е колко я спазвам, че италианците ядат наобратно.😂
И с какво е известен създателя на парфюма? 😄За  първият негов парфюм Силвър писа, че е изкопирал на Килиан.🙈😂😂

# 96
  • София/Севлиево
Ох, колко много сте изписали, трябва и старата тема да доизчета...
За празниците сме си вкъщи (то къде ли и да идем с две годишно, което в 20:30 е заспало,че и майка му с него Joy )
Все пак ще си взема някаква рокля,загледах една блестяща и много бюджетна в Синсей,та може тя да е.
През 2023 се опитвам да въведа някаква рутина в грижата за лицето,но някак си не ми се получава много -много.Освен това с тийнът снимахме клип за Тик Ток, който за 24 часа бе гледан почти 200000 пъти и харесан от над 7000(ама го изтрих, защото бе голяма излагация и хич не подхождаше на моето 40-годишно аз,не съм сигурна дали би било ок и за 20-годишното ми такова,но бе забавно и много необичайно за мен).
Връщам се назад да чета...

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 19:02 от Елислава

# 97
Как ви се струват тези с тъмносин костюм?

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 17:39 от G&B

# 98
И с какво е известен създателя на парфюма? 😄За  първият негов парфюм Силвър писа, че е изкопирал на Килиан.🙈😂😂
Това не ми е известно Joy сигурно с това, че е изкопирал Килиан! Joy Младият ни юрист знаеше кой е и кой е парфюма...но ние сме друго поколение! Wink
Днес получих първия си коледен подарък, много ми харесва...дано има още много подобни!

Карън, ако ресторанта е лъскав слагам обувки, ако не си оставам с ботушите! Wink

# 99
  • Sofia
В художествена галерия е.

# 100
Karen, зависи от ботуша Simple Smile Ако ботуша е по крака и е красив, защо пък да не е приемливо Simple Smile Но аз не обичам миди/дълга рокля с ботуш, лично бих се преобула.
G&B, на мен ми харесват тези обувки за син костюм:)

# 101
  • София
G&B, аз нося този цвят бордо обувки с тъмносин панталон. То и зависи какво точно е тъмносиньото.
Карен, ми навън си е зима. Ботушите са си най-нормалното в този сезон. Ако е за теб, вярвам, че имаш супер елегантни.

# 102
Поръчала съм панталона, блейзера и обувките. Ще видя как стоят, но обувките със сигурност ще ги оставя, ако са ми удобни.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 17:40 от G&B

# 103
  • София
Ще паснат. И моето събрано костюмче, всичко по отделно е в подобен цвят. Нося го с тъмносиня риза на точки.

# 104
Много ви благодаря, момичета.🤗 Мнението на всяка от вас беше много ценно за мен!

Общи условия

Активация на акаунт