Отговори
# 1 725
Аз леко се обърках. Обувка не е ли всичко що се обува на крака? Каква е разликата между такава за спорт от технологични материали ( някой да ми преведе термина на мен блондинката) и офисната от естествена кожа? Освен времето в което са на краката ни?
Понеже нямам набито око за детайлите, разгледах с интерес всички предложени от Агента модели и единствено цветово разбрах, че няма да са според очакванията на Харпа. С две думи, нищо конкретно с което аз лично да се съобразя. В крайна сметка модните линии ги налагат магазините от които купуваме.

# 1 726
На вълна обувки и ботуши съм. Обожавам ги и никога не са ми достатъчни.
Една неподходяща обувка може тотално да прецака един перфектен аутфит.

Ужас-ужас като ги видях и зле ми стана. 🤣🤣🤣
От модният подиум е трудно да се прекопира 1:1 в реалния живот. Мими гледаш главната идея каква е и си съчетаваш на теб да хареса.
Стане ли нещо тенденция и всеки втори е облечен така. Ако ми хареса купувам, но изчаквам да мине еуфорията и го обличам на следващия сезон. 😅

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 22:45 от cloè

# 1 727
  • Бургас/Пз
Мими, ти много хубаво се ориентира в началото с костюма и ябълковата риза. И на мен много ми хареса. Точно това е да си откраднеш идеята. Естествено , че няма да тръгнеш с такива ръкави Simple Smile От едно ще откраднеш идеята на модела, от друго цветовете , от трето съчетанието и така ще се напасне към собствения стил.  Аз си харесах няколко неща и бих ги пригодила да влязат в моя гардероб.
Това бих го носила с голямо удоволствие Simple Smile

Това също е много мое като цветове. Може и да не са толкова къси панталоните или пък да се заменят с пола

# 1 728
Мими, ти много хубаво се ориентира в началото с костюма и ябълковата риза. И на мен много ми хареса. Точно това е да си откраднеш идеята. Естествено , че няма да тръгнеш с такива ръкави Simple Smile От едно ще откраднеш идеята на модела, от друго цветовете , от трето съчетанието и така ще се напасне към собствения стил.  
Ма защо чужди виждания да ги напасвам към моя стил? Wink
Не мога ли аз да си меря и избирам модели и цветове, които ми харесват. Не мога да разбера идеята да представят моделите като извадени от психиатрията.
Ми покажи примерно сивия костюм, със зелената риза нормално облечена. Като го видя, ще го харесам и ще го купя! Simple Smile
Ал, къде се виждаш тук!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 23:02 от mimi.7299

# 1 729
  • София
Рядко се обличам в трендове, но ми харесва да знам какви са, защото модата е начин да бъдеш в крак с времето си. По отношение на други неща не съм така, например съвременна поп музика почти не слушам и шансът да чуя клони към нула, че ни телевизия имаме, ни радио.

От пролетните трендове ми харесват комбинациите с късите панталони, заигравките с кожа и обраната цветова палитра. Но това не означава, че ще си купя кожена миди пола, колкото и да ме кефи шоколадово кафявата.

# 1 730
Магни,"технологични и високо технологични материи присъстват в описания на спортни дрехи и маратонки по сайтове,а и в магазини .Ясно е,че са изкуствени,но за бягане и фитнес няма как маратонките да са кожа и дрехите памук. Аз дълго време се противях на изкуствените тениски за спорт и спортувах с памучни такива. Емиии,друго си е да не си с мокра памучна тениска и да не тече вода от теб.....хората са го измислили..
Извинявам се за грешките,нещо клавиатурата ми забива.
И аз като Мими, не виждам защо да напасвам чужди виждания към себе си. ..

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 23:51 от sasi6

# 1 731
Мими, с теб съм!
Проблемът в БГ е че масово по улиците всички искат да са на сцена…

Много са ми замазани цветовете.

# 1 732
  • София
Как хубаво си обобщила с едно изречение,право в десятката!

# 1 733
Сивият костюм е безумно съчетан с тази риза, като от "тихата стая" в лудницата. Иначе е хубав, само раменете ми идват възшироки на мен.
А си харесах това като линия, макар че цветовете не са точно моите

Трендове прилагам върху себе си, само ако преценя, че ми отиват на телосложението и цветотипа, няма сила, която да ме накара да сложа разкроен панталон с басти, например, защото ще съм квадратна, или пък тези модерните сега ръкави и крачоли тип "варел", биха ми стояли ужасно, къси панталонки също не бих носила. Но пък ми харесва да ги гледам на високи и слаби жени, чисто естетическа наслада за окото получавам.

За обувки ми беше питането основно, от еко кожа имам якета, чанти, сандали, нося си ги с кеф, но затворена обувка не. Маратонките/сникърсите ми са или от естествена или естествена в комбинация с текстил (меш) или само текстил - така наречените дишащи материи (май това се има предвид под "технологични материали")
За изкуствена кожа при обувки съм предубедена от преди години, когато имах едно гадже, което се изръси луди пари за маркови маратонки, лимитирана серия някаква, от изкуствена кожа и при всяко събуване скоростно ги вадеше на терасата и тичаше в банята Grinning

# 1 734
Повечето ми обувки са от ест. кожа. Но с чантите не правя компромиси.
Ал я виждам в черния костюм и кафявата рокля (от снимката, която цитира Мими). Чакам да се припознае и да видя дали съм познала.

# 1 735
  • Пловдив
По повод "сандала", показан от Cloe, абсолютно съм съгласна, че обувката може да прецака цялата визия на чавек. Аз лично много обичам качествени обувки, позволявам си дискретно да поглеждам дамите около мен, но определено има и такива, които са обули дадена обувка само заради тренда. Гъзария просто, опит да влязат в полезрението на околните. Такива са ми леко смешни.

# 1 736
Ал, къде се виждаш тук!
Добро утро!
Като се замисля, то всичко което обличаме е нечие виждане

с двете рокли и пола+горнище с такова деколте

с черния костюм в ляво, но малко по-фитнат, а от десния - идеятя за къси панталонки и сако и ниските остри обувки - с къси панталони нося такива, имам няколко чифта

от тук секси стила на полата, чехлите, чантичката, са да бях по-млада и щях да нося бюстие под сако, сега просто не ми е удобно, съобразявам се

Mariat, права си 🌷

Обувки нося само кожени, имам едни любими фешън адидаски които са изкуствени и тичам с изкуствени. Планинските ми са кожени

☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏
Красиви създания или Клети създания?
Ако е второто, този плакат е веднъж

искам да го гледам още веднъж

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 07:51 от Al Georgieva

# 1 737
По отношение на аутфита мисля като Мими- не гледам трендове и ала бала…. Купувам дрехи, които ми харесват и мисля, че ми стоят добре. Не искам някой да ми налага или да се опитвам да се напасвам към нещо, което не е моето.
От цитираната снимка на Мими се виждам само с кафявата рокля.
Някой може ли да ми каже в Bestsecret как се дават кодове за отстъпки, индивидуални ли са и ако не, някоя от вас би ли ми преотстъпила такъв, ако няма да го ползва. Харесах си и чанта от естествена кожа и сумата хич не е малка.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 08:46 от macadamia

# 1 738
Macadamia,
имам код за 15% отстъпка, искаш ли го?
едит: не знам дали е личен, не съм го активирала

# 1 739
Мими, с теб съм!

Много са ми замазани цветовете.
Ема сцената тук е щанда в Кауфланд, държавните служби, маникюристките и фризьорките в козметичните салони...някоя от безбройните аптеки...там такива одежди ще изглеждат все едно си се нагласил за цирка!

Общи условия

Активация на акаунт