Отговори
# 1 770
  • Бургас/Пз
Макадамия, аз съм за четвъртата  Simple Smile

Чантите на Зарена, които имам съм ги купувала само на намаления и никога не са били повече ат 135лв. Признавам си , че пълната им цена не бих я платила.

Лелеел, Ал, ако е онази шаренката Заренка , за която си мисля, моля те не се разделяй с нея. Ако пък все пак ти е толкова неудобна, знаеш ли как ще ми отива на един светъл пролетен костюм 😂😂😂

# 1 771
  • Sofia
Zarena имат ли чанти с обков, различен от жълто?

# 1 772
  • Бургас/Пз
Zarena имат ли чанти с обков, различен от жълто?

Мисля, че не, всички ципове и верижки са златисти.
Днес свалих единия синджир от Зарената и го закачих на една друга чанта и се получи страхотно освежаване.

# 1 773
Аз ги гледам тези Зарени отдавна, но ниски цени не съм хващала.Иска ми се да подаря малка елегантна чанта на моя близка, става на 50 и това съм решила, че ще е подходящи за нея.Та ги наглеждам от бая време, но цените не са ми ок.А искам да е естествена кожа.

# 1 774
  • Sofia
Аз ги гледам тези Зарени отдавна, но ниски цени не съм хващала.Иска ми се да подаря малка елегантна чанта на моя близка, става на 50 и това съм решила, че ще е подходящи за нея.Та ги наглеждам от бая време, но цените не са ми ок.А искам да е естествена кожа.
Какъв ти е бюджета?

# 1 775
До 200лв.

# 1 776
И аз досега зяпах в LIEBESKIND, на няколко пъти да цъкна на една "крокодилска" tote bag, но съмненията ми относно това какъв цвят точно искам, ме отказаха в крайна сметка. И от трите варианта, които обмислях.
На Зарена чантите, които ми допадат и чиято покупка евентуално бих обмислила, пък като цена надскачат чантите в Заландо. Grinning

Като цяло, и обувки, и чанти гледам да са ми от естествена кожа/ велур. И точно това ме спаси пред последните седмица- две от покупката на доста чанти, които се оказаха от изкуствена кожа, нищо, че в началото сякаш беше любов от пръв поглед.

# 1 777
  • Бургас/Пз
Деси, тази серия във всички цветове е намалена на 196лв с безплатна доставка
този модел е с още по ниска цена https://zarenabags.com/collections/produkti/products/iris-mini-m … di-chanta-bezhova
От малките чанти като цяло в момента всичко е под 200лв
Аз имам тази , само че моята е бежова https://zarenabags.com/products/galia-chanta-za-ramo-kros-bodi-chervena и това е една от най-удобните ми чанти. Когато я взех преди една година беше 135лв и после й вдигнаха цената.
Имам и тази https://zarenabags.com/collections/produkti/products/malka-krosb … ip-sara-pyasachna , която събира изключително много неща за толкова малка чанта. Купих и допълнителен синджир и като искам да у по официална махам платнената дръжка. За парите си е повече от уникална.
За вечерни излизания имам една малка черна, която вече не се предлага , на като цяло тя се оказа и най малко удобна, защото наистина е много мъничка.
Мисля, че при бюджет 200лв можеш и нещо друго да намериш естествена кожа, но за 132 лв малките Заренки са просто стархотни.

# 1 778
За 132 лв  ще я взема, за повече ще мисля.
В Бест сикретд май не може да се копира код, начислява де в количката или нещо такова беше.

# 1 779
Трендове прилагам върху себе си, само ако преценя, че ми отиват на телосложението и цветотипа, няма сила, която да ме накара да сложа разкроен панталон с басти, например, защото ще съм квадратна, или пък тези модерните сега ръкави и крачоли тип "варел", биха ми стояли ужасно, къси панталонки също не бих носила. Но пък ми харесва да ги гледам на високи и слаби жени, чисто естетическа наслада за окото получавам.
Съгласна и съгласна Simple Smile Едно е дали "новото" се вписва в моя стил/гардероб/телосложение/цветотип и съвсем друга бира дали даденият ансамбъл може да бъде естетически издържан облечен и обут от подходящата жена! Много често за мен двете категории категорично не се припокриват, но не мога да нарека интересното и оригиналното грозно, само защото на мен не би ми стояло добре!
PS Понякога си има нужда и от мъничка и слабичка или от средна на ръст, но с изразени женствени форми за да заиграе една дреха или пък от много атлетична фигура. Не е задължително да са само високи и хилави!

Ма защо чужди виждания да ги напасвам към моя стил? Wink
Хммм? Оригинален и самобитен личен стил, неповлиян от "чужди виждания" предполагам е възможен дори през 21 век на някой необитаем остров, обзаведен със стан за тъкане на платове и шевна машина и най-важното - без  достъп до БГ Мама Grinning

Моят личен проблем със българските улици не е, че всички уж били "като за сцена" - това си е тяхна работа! Това, която ме дразни е тоталната липса на толерантност към всичко което е различно! Разбира се, нормално е "различното" да привлече внимание и да го поогледаш хубаво, но дотам...

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 16:22 от Agent Provocateur

# 1 780
Напоследък модните тенденции са толкова "широко скроени", че за всекиго се намира нещо подходящо Simple Smile.
Разбира се, че не всичко подхожда на всеки,  но пък всеки може да избере подходящото за него и да изглежда в крак с тенденциите Simple Smile. Едва ли някой се облича 20- 30 г. съвсем по един и същи начин, защото само това му отива ...

# 1 781
За 132 лв  ще я взема, за повече ще мисля.

ДХЗ, Сарата е с платнена дръжка, за мен не е определение за елегантна чанта...ако имаш възможност да я поръчаш и със синджир ще става и за елегантна. Grinning поне аз я нося с по спортни неща, дънкова рокля, новото яке и т.н. Няма да става за всичките ми рокли определено. От тази гледна точка Галята е много функционална, слагаш дръжката синджир с лъскавото и става вечерна. Като размер и удобство е перфектната за мен крос боди чанта. Аз се обадих във фирмата да питам, хората предлагат дръжки-синджир, аз специално питах за златист, но може да предлагат и в други цветове. Повечето Зарени обаче май са със златни метални части.

Агент, точно всеки  може да си изгради уникален стил. Не говорим за модел дреха, а за стил. Различни модели всеки може да си ги съчетава както иска, не както му предложил някой. То е ясно, че няма да измисляме модели дрехи и да ги тъчем на стан!! Joy Онази мома с червената пола и Адидас чорапите, си има един стил, някой ще си сложи клин, анцуг с тия чорапи и той ще има съвсем различен стил!
И да в България няма толерантност към различното, тя е една малка, балканска, затворена държава! България не е САЩ, където са събрани всякакви култури, етноси, религии. Точно това ни казаха там: за нас няма значение каква раса си, религия, пол и т.н. всички имат еднакви права.Grinning

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 17:01 от mimi.7299

# 1 782
От чантите съм за 1 и 4. Щом 1 е на Либескинд съм повече за нея. Много харесвам чантите им и как мирише на техен щанд-на фино и нежно обработена кожа. Якето съм пропуснала.
Чантите на Зарена....-ама много са си повярвали производителите им,мнооого!

# 1 783
Агент, точно всеки  може да си изгради уникален стил. Не говорим за модел дреха, а за стил. Различни модели всеки може да си ги съчетава както иска, не както му предложил някой. То е ясно, че няма да измисляме модели дрехи и да ги тъчем на стан!! Joy Онази мома с червената пола и Адидас чорапите, си има един стил, някой ще си сложи клин, анцуг с тия чорапи и той ще има съвсем различен стил!
И да в България няма толерантност към различното, тя е една малка, балканска, затворена държава! България не е САЩ, където са събрани всякакви култури, етноси, религии. Точно това ни казаха там: за нас няма значение каква раса си, религия, пол и т.н. всички имат еднакви права.Grinning

Не съм съгласна, Мими! България беше затворена през 60/70/80, когато да идеш до Източна Германия си беше приключение, а отвъд завесата - мечта! В момента България продължава да е малка (и да намалява прогресивно), но затворена не е! 80% от Българите имат достъп до Интернет, огромен процент пътуват ако не по цял свят, то по Европа ежегодно - кое му е затвореното на това!!? Достъпът до информация не е лимитиран или филтриран по никакъв начин, липсва цензура... повярвай ми, в много отношения мъничка България е много по-отворена и запозната със света и световната политика, култура, мода, етц. отколкото 75% от огромния и шарен САЩ!

И за уникалността на личните ни стилове не съм съгласна, но няма да отегчавам публиката. И последно, ако не се лъжа българите и циганите също имат равни права според законодателството на РБ? Или не?

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 17:42 от Agent Provocateur

# 1 784
Затворена, не че сме ограничени да излизаме, а че никой не желае да идва при нас, тук сме си само ние и ромите....! Joy И чак толкова много хора не пътуват, защото нямат възможност.  Имам много познати , които до момента не са излизали от България...включително и млади 30-35 годишни колеги.

Общи условия

Активация на акаунт