E ти направо ме уби, за какво и за кого си чувала изобщо? Марчо в Сървайвър не си гледала, Ермина в Сървайвър не си гледала, за Боян Расате не си чувала, новини не си гледала ... е значи явно живеем на различни планети.
E ти направо ме уби, за какво и за кого си чувала изобщо? Марчо в Сървайвър не си гледала, Ермина в Сървайвър не си гледала, за Боян Расате не си чувала, новини не си гледала ... е значи явно живеем на различни планети.
Дяволо, северното Черноморие ми е любима дестинация, а специално от Тузлата на север пък съвсем, то това е до Шабла ако не се лъжа, и до Дуранколак? През изминалото лято отново обикалях тези места, а и имам любима съфорумка в района, с любим домашен любимец, в който съм “влюбена“, и с нея се видяхме. Та затова те попитах, не знам кога е снимано, аз бях там през юли.
Истината е, че не може всички да харесваме всички риалити герои, а Гуспата специално е повече риалити, отколкото герой. Аз дори не мога да формулирам защо ТОЧНО не го харесвам, заради първи сезон още, много ми дойде тогава това неговото преиграване. И не, не може да става дума за сравнение със “Сървайвър“, недей, като фен поне не се оставяй личните пристрастия да ти повлияят. Намеси детето си, това за мен не беше ок, “хвърли“ го така да се каже в една битка, която не беше негова. Преигра, за мен. Знам, че чете тука, и наистина ако иска да има гледаемост всичко, което прави, нека помисли за друг водещ, само ще спечели от това. Препоръчани теми