Maximal Revenge - тема за спортното онлайн риалити номер 1 в България

• 13 661
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
Кристиян изглежда като доста добре подготвено момче,което се справя изключително във всички игри до сега,но за съжаление съотборничката му го дърпа назад във всяка игра.Дано успеят да се спасят някак и продължи напред.

# 121
  • София
Кристиян и Никол са спечелили битките за влизане. Имало е много кандидати и те са били най-добри, така че ако се спасят има какво да ни покажат.

Миналият сезон участваха Юлиян, Елизабет и Морунката.

diziler, ИВ и Фермата са бизнес, правят се за пари, Максимал може да се сравнява с Къщата на инфлуенсърите. А подкастът на ИВ беше ужасен.

# 122
diziler, ИВ и Фермата са бизнес, правят се за пари
Знам, знам... не съм бавноразвиващ се.

# 123
Стар ерпизод, но вътре са Юлиян, Морунката, Ваня, Елизабет и други
https://www.youtube.com/watch?v=oXkn9D06_0M

Яко!
Бобката!
И Крум е там.
Само присъствието на Елизабет ми вгорчи картинката.

# 124
  • София
Това за сега е най- скучния сезон на Максимал.
Когато разбрах за промяната, че ще живеят заедно очаквах да стане много интересно, защото ще могат да показват и отношенята между участниците и поведението им извън битките, но нищо от това не видях.
Друга разлика с предишните сезони е отсъствието на всички участници на самите игри, създаваше се съвсем различна атмосфера с повече напрежение и диалог.
Повечето участници са ми непознати, а тези от Игри на волята и Сървайвър, които следя са ми антипатични.
За водещия всичко е казано, може да се запише и да се пуска като глас, едно и също от 1-ви сезон до сега, от друга страна го разбирам, игрите протичат толкова монотонно, че и най- добрия водещ не би могъл да внесе някакво напрежение и тръпка.
Надявам се да се промени нещо в следващите епизоди и все пак да стане по- интересно.

# 125
Да оценим  епизода от 8-ми януари
Кликнете на картинката

# 126
  • София
Изгледах новия епизод. Очаквах повече от Никол, мисля, че ѝ попречи липсата на опит в риалити игри. Ива и Радо бяха много зле и в тази игра, не са за такова предаване.

Хубаво беше почистването на плажа. Новите игри също ми допаднаха. Денис и Марина са машини. Дано участват и в някое друго риалити.

В червения поток сигурно номинирани ще са Радо и Мартина, но ми е трудно да прогнозирам втора двойка.

# 127
Геви на гредата - впечатляващ баланс и много добра идея с вързването отначало.

За кубовете - очевидно беше, че майката му е здраво и равномерно дърпане за максимална стабилност. Мисля че някои участници "внимаваха" да не би да дърпат много силно.

Затвърди ми се мнението за Кузманови - усмихнато и добро момче но леко не случило.

Радо - абсолютно излишни опити докрая. За всички беше ясно, че няма да стане. Минаваше първия "скок" още докато е стъпал и после увяхваше.

# 128
  • София
Жалко за победителите от кастингите.
Поредно потвърждение колко важен е опита от подобни битки. Едно нещо е кастинга, съвсем друго нещо реалното състезание. Справка и Елина в ИВ, сезон 4.
Кристиан нямаше и шанс да си го кажем, защото той с нищо не носи вина за ''провала'' на двойката. Жалко, двойка с голям потенциал отпадна рано, рано.
За Кузманови без изненади.

Браво на Марина и Денис. Дотук нямат грешка просто. Истинкси машинки.
Браво на Спас и Анна също така.
Радо е прекалено тежък за този пост, а и той има много груба сила и малко издръжливост. Видя се и във Фермата, където щеше да сцепи ритловицата като перце ама Яни го би на издръжливост...

# 129
Браво на Гуспата за оригиналния бъзик с гробовния глас на Паскалева при "нарушения на правилата"
Joy

# 130
  • Другата България
Дойде му ред на епизода, изгледах го.
Много се ядосах за едни от фаворитите ми - Кристиян и Никол. Особено за Кристиян. Много подготвен физически, поредно потвърждение как някаква игра за баланс или неподходящ партньор може да провали подготвен участник. Като гледам постовете в ИГ обаче, а и Гуспата си го каза - догодина ще ги видим отново, само да сме живи и здрави. За втори шанс, това ще е техния втори шанс.
Семейството бяха симпатяги, но не беше тяхното, и при тях жената /Ива ли беше/ определено ги дърпаше назад във всяка игра, а момчето кротко изпълняваше и съответно, отпаднаха. Да са живи и здрави, намерили са своя синхрон в живота, това е по-важното.

За първи път имам забележка относно безопасността. На играта с тая желязна кука, която многократно /а са минали само две момичета/ можеше буквално да осакати някоя от тях, особено Геви. На Геви тази нейна емоционалност дано не ѝ изиграе лоша шега, това момиче нито мисли, нито е доволно някога от нещо....хвърля се урболешката и каквото стане. Единият път куката буквално можеше да ѝ отнесе главата, тя я хвана точно пред лицето си! Добро представяне на Спас и Ана, но може би пак ще са застрашени, въпреки, че са в по-лекия поток.

Нашето момче Денис е машина, балкана на Северозапад ражда хубави хора, а Марина му е достойна половинка, силна заявка за пореден път.
Очаквано играта не беше на Радо, все пак е над 100 кг., но пък мисля, че класирането им ще е добро.

Попаднах в ИГ на пост на Максимал, че прогнозата на Гого за победители е......Марчо и Валерия. Доста се изненадах, определено.

# 131
Синчето на Ирина Тенчева казва във визитката "аз съм в Максимал, за да мотивирам децата да тренират, а не да си губят времето в социалните мрежи", а той какво прави? Инфлуенсърът на мама...

# 132
  • Stockholm
Не следя сезона задълбочено, но си заплювам фаворитите Борис & Елина (сори , ако греша името на жена му) и Ванчето & Тренера. Борис е  в списъка на нелепо отпаднали претенденти за Победител в ИВ, а Ванчето... си е Ванчето.

# 133
Гласуването за 3-ти епизод е вяло.  По обща оценка спрямо предишните епизоди е най-ниско досега .
Аз лично съм учудена че толкова малко точки са дадени за обезопасеност (при все че редовно опявам за нея)

# 134
  • София
Тренера и Марчо гости в МаксКаст

Общи условия

Активация на акаунт