Жена му знае но нищо не казва

• 10 010
  • 150
  •   1
Отговори
# 45
от коментарите си личи възрастта на коментиращите. Млади са все още и затова са на мнение че на 70 човек става само за хопсис или полека да се движи към гробищата. Човек не може да им се сърди. Като станат на 60+ рязко ще сменят гледната си точка и тогава новите 30+ 40+ ще им казват същото. Получава му се по някакъв начин - дали с физика дали с пари .
Към авторката. Според мен е възможно тези двама души просто са изживели отношенията си и  това да не дразни, нито да засяга съпругата. Скандал означава че все още имат отношения , не безразличие. Още повече фактът че господинът търси утеха  извън семейството е показател за това че мисля в правилна посока. На тях всичко това им е ок. Определете на вас как ви е. Искате скандал или не искате скандал, какво търсите в тази връзка.

Аз честно казано темата не мога нещо да я разбера. Какво има толкова за дивене... за хвалба ли трябва да я приемем, пързалка ли е ...

# 46
Повече клони към 80,отколкото на 70...
В коя фантастика сте чели за сексуалната ненасита на 70-80 годишни пенсионери?

Аз съм много доволна. Нямам неизпълнени желания. Не е ли това най - важното в случая? Освен това слагате всички мъже на възраст под един знаменател.

# 47
Аз пък си мисля, че темата може и да е съвсем реална. Не е казано, че се почват сутрин, обед, вечер по три пъти, и на заспиване - също. Предвид ситуацията, сигурно се виждат три-четири пъти в месеца, което съвсем не е непосилно, особено с напредъка на съвременната медицина.

Не разбирам само на авторката защо й е проблем, че съпругата не вдига джабала. След толкова дълъг брак може да е над нещата, може да са си омръзнали, да има други приоритети, да не й е до секс на тая възраст, а може и да се е налагало да си затваря очите и преди, и в резултат на това да е претръпнала.

Звучи ми като всички в ситуацията да са окей с нея, каква ти е драмата?

# 48
Виаграта е голямо нещо.
Ама и колежката много и загоряла тенджерата - добре, че поне не е спала с някой умрял. Като Джо Байдън например.

# 49

Това са мъже на сходна възраст. Не знам дали ако не бяха в Ролингстоунс щяха да са толкова оборотни, но е факт, че за годините си не изглеждат никак зле.

# 50
И Стинг е на 72 и хич няма да го върна.

# 51
Това са мъже на сходна възраст. Не знам дали ако не бяха в Ролингстоунс щяха да са толкова оборотни, но е факт, че за годините си не изглеждат никак зле.
Тея приличат на плашила още от 30 годишни.
Много сваляте летвата.

# 52
от коментарите си личи възрастта на коментиращите. Млади са все още и затова са на мнение че на 70 човек става само за хопсис или полека да се движи към гробищата. Човек не може да им се сърди. Като станат на 60+ рязко ще сменят гледната си точка и тогава новите 30+ 40+ ще им казват същото. Получава му се по някакъв начин - дали с физика дали с пари .
Към авторката. Според мен е възможно тези двама души просто са изживели отношенията си и  това да не дразни, нито да засяга съпругата. Скандал означава че все още имат отношения , не безразличие. Още повече фактът че господинът търси утеха  извън семейството е показател за това че мисля в правилна посока. На тях всичко това им е ок. Определете на вас как ви е. Искате скандал или не искате скандал, какво търсите в тази връзка.

Аз честно казано темата не мога нещо да я разбера. Какво има толкова за дивене... за хвалба ли трябва да я приемем, пързалка ли е ...

Не искам скандал. Искам всичко да остане както си е. Просто ме е страх, че тя ще ни раздели в последствие. Само една дума от нея и аз съм сигурна, че нашата афера ще приключи. Затова поисках мнение, дали да очаквам нещо от нея или не. Не ми се вярва още, да имаме наистина такъв късмет.

# 53
  • Пловдив
На мен ми изглежда от класическа по-класическа пързалка. Хотели, общ акаунт, неволна грешка, трепети на любовницата, която иначе не мисли да си напуска мъжа, за решението на всесилната съпруга...

# 54
Много сваляте летвата.

Вие виждали ли сте бг пенсионер да изглежда така аз щото не съм.
Изгърбени, без зъби и болни - красота!

# 55
  • Пловдив
Тоя, ако е проф. Начев на 75, на който му се родиха близнаци от 30 годишна, нямам какво да добавя.
Любовта понякога е безгранична....
Е, любов сега, тука за хотели и пари говорим. Wink

# 56
Много сваляте летвата.

Вие виждали ли сте бг пенсионер да изглежда така аз щото не съм.
Изгърбени, без зъби и болни - красота!
Писах вече, че не сме в България. Според мен той изглежда доста по-добре от Ролингстоунс. И не е пенсионер. Той още работи.

# 57
Само при мисълта, че дядо на 76 години ще ме докосва, ми прилошава, колкото и да е запазен и пари да има...

# 58
Само при мисълта, че дядо на 76 години ще ме докосва, ми прилошава, колкото и да е запазен и пари да има...

Може би като прехвърлиш 60 години ще мислиш по друг начин. Все едно след като минеш някаква възраст и отиваш за рециклиране.
Авторката каза, че историята не се развива в България. Очевидно не е вмирисаният бай Кольо от третия етаж с изкуствените зъби.

# 59
Не живея в България и имам поглед върху поддържани мъже над 60! Не са за рециклиране определено, но чисто физически ще ме е гнус, за мен партньорът трябва да е с максимум 10 години по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт