Жена му знае но нищо не казва

• 10 018
  • 150
  •   1
Отговори
# 60
  • Down south
Цитат
Не искам скандал. Искам всичко да остане както си е. Просто ме е страх, че тя ще ни раздели в последствие. Само една дума от нея и аз съм сигурна, че нашата афера ще приключи. Затова поисках мнение, дали да очаквам нещо от нея или не
Значи съпругата дърпа конците и има думата.
Ако изискваш много средства и глезотии, а средствата им са общи, както и акаунта Close

# 61
Не искам скандал. Искам всичко да остане както си е. Просто ме е страх, че тя ще ни раздели в последствие.
Какво да ви раздели. Вие нямате нищо събрано.
Ситуацията ми прилича на дъртия шеф в компанията, дето му се е отворил парашута пред една от по дашните служителки по време на семинара преди два месеца. Ударил е една виагра към пет след обед, към седем ресторант, малко моабет и в девет вечерта вече удървил парахода, цепи като ледоразбивача Ленин. Колежката забърсва някоя и друга дрънкулка за подарък, задължителното увеличение, за което е станало дума по време на вечерята, и тук таме някоя гифт карта за нова парцалка. Проблема е да не спрат подаръчетата, ако разберe бабата. А бабата си мисли - "И тая много хлабава излезе. Вече четвърта тая година и още ни инфаркт, ни инсулт".
Така, че надеждите там са да ви раздели оная с косата.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 04:04 от Абуто

# 62
Много измислена ми се струва историята. Ти си на 40, той на 80 ли? Действието в България ли се развива? Петък ли е?

Не, аз съм на 36 а той на 76.
Не сме в България.

Значи, ако си на 36 женена от 20 години, сте се оженили на 16???

Seems kinda fishy

# 63
Това са мъже на сходна възраст. Не знам дали ако не бяха в Ролингстоунс щяха да са толкова оборотни, но е факт, че за годините си не изглеждат никак зле.
Тея приличат на плашила още от 30 годишни.
Много сваляте летвата.
Да, тея и на по 40 да са бе бих дала на никой от тях.
Авторката, ти си на 36 с 20 годишен брак така ли?

# 64
Mи, тя е в чужбина- там са по-развити от нас. Ама, се пак- търсиш секс и намираш 76 годишен? Брррр!

# 65
По много глупав начин се е изложил любовникът ти. Но няма застраховани – факт. Няма и как да знаем какво ѝ е на съпругата му, но ще ѝ мине. Вероятно. Малко хора се развеждат на 70. Макар че има и такива. На тази възраст (може би) искаш просто да не те излагат.  Може би не е първият случай на изневяра. Няма да е последният. Гледай ти да не развяваш похожденията си за да не се клати лодката, него не го мисли.

Не ме и шокира възрастта на любовника, знам и за други такива двойки и явно креватните забавления са възможни на тази възраст.

Това, което мен ме втрещява, четейки напоследък темите в бг мама, е че сякаш има тиха епидемия от млади мъже с ниско либидо. Бррр направо е стряскащо.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 07:56 от metal.vixen

# 66
Много измислена ми се струва историята. Ти си на 40, той на 80 ли? Действието в България ли се развива? Петък ли е?

Не, аз съм на 36 а той на 76.
Не сме в България.

Значи, ако си на 36 женена от 20 години, сте се оженили на 16???

Seems kinda fishy

Их сега, винаги нещо такова, незначително, разваля хубавите  пързалки.

# 67
Аз съм на 30 и не мога да си представя да съм с човек на 70 .. повече от 10 години разлика, не мерси.
Колкото по темата, от кога е тази ваша афера? Жена му може да си трае нарочно, може да не си първата или последната му забежка и тя да е свикнала. Но не се надявай на нищо повече , почти никога от любовницата не става официална жена. Имам пример около мен , мъжа от години си има любовница, ходят на доста места заедно, купи й апартамент, кола.. Жена му знае за всичко това, както и близките им от обкръжението, обаче жената (официалната) седи и си мълчи, защо и аз не знам..

# 68
Дедо като удари една виагра и ще пробие дупка на матрака отдолу Simple Smile
Само да не хвърли топа, че понякога има такъв страничен ефект, а бабата му явно и е все тая.
Мушкайте се и не го мисли толкова

# 69
  • Пловдив
В първия пост авторката пише, че с мъжа и са  женени от 20 год. Ама сега тя е на 36.
Нещо сметката не излиза.

# 70
Съгласна съм с Елизабет. Гнусно е момиче на 36 да има нещо общо с 76 годишен, освен ако не и е дядо.

# 71
  • София
Жената на 70+ е наясно, че уменията на мъжа вече са от виаграта, а не от сексуалното привличане. Щом 50 г го е понасяла да хойка, надали й пука. Пък и сигурно си гледа спокойствието, внуците и собствения кеф. Може би с някой доста по-млад градинар, шофьор или пощаджия. На тая възраст хич не бих се хабила да го разделям. И без това не му остава много. Ще му харча парите с кеф и ще го пращам по- често при младата любовница за "ускоряване на процеса". С малко повече късмет може да пукне върху нея и после да я разследват и пишат по медиите.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 08:48 от Fever Ray

# 72
Няма да се занимава с вас баберът. Намерил си мъжът й играчка, нея не я закача - за какво й е да си образува нерви?
Радвайте се и се веселете, щом ви влече.

# 73
Ми то какво да каже жената . За тия години колко като тебе са минали през ръцете му :д

# 74
  • София
Ми то какво да каже жената . За тия години колко като тебе са минали през ръцете му :д
Не точно през ръцете…

Общи условия

Активация на акаунт