Жена му знае но нищо не казва

• 10 028
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
Много измислена ми се струва историята. Ти си на 40, той на 80 ли? Действието в България ли се развива? Петък ли е?

Не, аз съм на 36 а той на 76.
Не сме в България.

Значи, ако си на 36 женена от 20 години, сте се оженили на 16???

Seems kinda fishy

Почти 20. Признавам, закръглих.

# 76
Възможно е ситуацията да се развива в малък град и да не иска да я разпознаят. Стига сте я разпитвали. Може някоя приятелка на другата жена в момента да чете и да докладва. Няма много такива случаи по мое наблюдение.

# 77
Не четеш ли, че не е в България.

# 78
Важното е младите да се обичат Joy

# 79
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ми то какво да каже жената . За тия години колко като тебе са минали през ръцете му :д
Не точно през ръцете…

Е то от ръцете се почва, де!

Аз съм на 42, мъжа ми е на 38, баща ми е на 69, амиии не мога, колкото и да е богат и потентен...

# 80
Важното е младите да се обичат Joy

Обичат се явно. Само съпругата да не ги изхваща, че не знам.

# 81
За какво й е на съпругата да се занимава. За 50 години те са се опознали до степен, която е трудно да си представи човек и едва ли някой от двамата може да изненада вече другия с каквото и да е.

# 82
Съпругата и тя, ако е около 70 надали и е за пръв път. Нейното не се губи. Дядото се забавлява и е щастлив.Като гледам никой не иска да се развежда. Каква е идеята на темата?
Консумирайте страста си и после всеки при половинката.

# 83
Сега е момента да го приласкаеш да си промени малко завещанието.

# 84
  • София
Направо да почва да настоява дядото да се развежда и да се жени за нея. Няма обаче да ме изненада имуществото му да е на името на бабата и на всички деца и внуци. Дето се казва: "Бай, нано, да не те срещне мечка!", че може бабата да го натири гол, бос и без пари за виагра при младата любовница, че и при мъжа й, дето трябвало да са в хармонични (не помня дали беше така написани) отношения. Но няма лошо. Детето на авторката ще се сдобие с нов дядо по Коледа.

# 85
  • София
Какво трябва да не му е наред на един човек, та на 36 да ходи да се праска с някой на 76? Бабата защо да има проблем, щом не я занимава нея. Да не би авторката да е пуснала ревюто на хотела?

# 86
Не се ли страхуваш, че може да умре върху теб?

# 87
  • сф
Здравейте, ситуацията е следната:
....
Аз очаквах скандал и че той ще се раздели с мен. Вместо това, тя не коментира случката и нищо не казва.
Hаистина ли може да мине толкова лесно? Какво мислите, тя може ли наистина да толерира връзката на съпруга си с мен? Преструва ли се или след 50 години брак и е все едно?

здравейте,
вашата ситуация с мъжа ви звучи малко като етична не-моногамия. това е, когато всички замесени знаят и са съгласни да имате връзка извън дома - и мъжа ви, и любовника ви.
ситуацията на любовника ви не изглежда по същия начин - явно той крие за вас от жена си.

какво казва любовника ви по отношение на липсата на реакция при жена му? питам каква е неговата версия, защото той я познава добре и би трябвало да има предположения дали й е все едно или е склонна да толерира връзката ви. тя реално просто се прави, че не знае, така ли? ако е така, може да толерира, а може и да му готви отмъщение. а може и да не й пука просто.

в случай, че има и най-малка вероятност тя да толерира отношенията ви, аз бих бутала нещата към това картите да се поставят на масата. няма нищо по-хубаво от едни честни и чисти отношения. за мен е морално да си честен и открит, а не да не си позволяваш да не изпитваш привличане към повече от един човек в един и същи момент. моралът е нещо субективно, етиката обаче не е. помислете за това, защото ми се струва, че всички участници в този четириъгълник сте склонни към етична немоногамия, а цялото преживяване може да се окаже адски освобождаващо и обогатяващо.

# 88
от коментарите си личи възрастта на коментиращите. Млади са все още и затова са на мнение че на 70 човек става само за хопсис или полека да се движи към гробищата. Човек не може да им се сърди. Като станат на 60+ рязко ще сменят гледната си точка и тогава новите 30+ 40+ ще им казват същото. Получава му се по някакъв начин - дали с физика дали с пари .
Към авторката. Според мен е възможно тези двама души просто са изживели отношенията си и  това да не дразни, нито да засяга съпругата. Скандал означава че все още имат отношения , не безразличие. Още повече фактът че господинът търси утеха  извън семейството е показател за това че мисля в правилна посока. На тях всичко това им е ок. Определете на вас как ви е. Искате скандал или не искате скандал, какво търсите в тази връзка.

Аз честно казано темата не мога нещо да я разбера. Какво има толкова за дивене... за хвалба ли трябва да я приемем, пързалка ли е ...

Не искам скандал. Искам всичко да остане както си е. Просто ме е страх, че тя ще ни раздели в последствие. Само една дума от нея и аз съм сигурна, че нашата афера ще приключи. Затова поисках мнение, дали да очаквам нещо от нея или не. Не ми се вярва още, да имаме наистина такъв късмет.

Голяма работа, тъкмо ще си намериш някой по-млад.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 10:45 от Iris04

# 89
Добре ,а ти защо си с този човек освен кекса ? Разбира се тя му е жена , а ти си играчка в леглото . Страх те е от какво ? Аз мисля, че това е някаква шега. Близките ти знаят ли ? Как ще им го представиш ? Какво бъдеще очакваш с този човек след като той си има жена , вероятно и деца и внуци. Разбирам да имате разлика , но ти да си на 20 , а той на 40 , но ти да си на 36 , а той на 70 . Малко ми е странно .. ;дд  Явно жена му няма проблеми да спи с други колкото да си начеше крастата . Вечер се прибира при нея нали ? Съжалявам , ноо това е истината ... Ти си последната дупка на кавала . Свиквай или си тръгвай !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт