Жена му знае но нищо не казва

• 10 035
  • 150
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, ситуацията е следната:
aз съм омъжена жена на средна взраст и си имам любовник. На съпруга ми съм казала, че смятам да си търся друг мъж, той не иска да се разделя, секс не обича и не иска да прави. Женени сме от 20 години. Сексът винаги е бил проблем, не е нещо ново.
Авторке,
Омъжена си от 20 г., но си на 36 г., ти на 16 г. ли се омъжи? И на 76 г. дядо му е много важно да коментира хотелите, в които води любовницата си? Добре. Жена му държи парите и не й дреме за теб.

# 91
Е тая тема е абсурдна... ако изобщо е истина това което пишеш, може би на жена му не й дреме просто... може би е решила, че това изобщо не й е проблем, тя ако и тя е на 70+ сигурно не й е до секс, имат си деца, внуци, вероятно и доста финанси, та предполагам, че докато за теб плаща само хотел и някой евтин парцал, нея не я интересува.

# 92

какво казва любовника ви по отношение на липсата на реакция при жена му?

Това е главния въпрос. Вместо да си пита него, тя пита нас. Странно.

# 93
Празници. Хората скучаят.
Още по-изсмислени теми ще се пускат.

# 94
Аз имам чувството и че се пускат от един и същи човек- все с голяма разлика в годините, много потентен, нали, много шугър деди.

Добре, че е зима и свършиха колците, та ядем само домати.

# 95
Аз имам чувството и че се пускат от един и същи човек- все с голяма разлика в годините, много потентен, нали, много шугър деди.

Добре, че е зима и свършиха колците, та ядем само домати.
Явно има фетиш жената към по-възрастни мъже Simple Smile Няма лошо ако я кефи...

# 96
  • София
Геронтофилия се нарича, съжалявам.

# 97
36 годишна жена мъжа ти ти дава да си лягаш ,с който искаш и ти избираш 76 годишен дядо ? Попринцип се дразня ,когато на всяка тема повтарят,,това е пързалка,, ,но този път ще го кажа аз ,това няма как да е реална история а ако е то значи авторката не е с всичкия си и самата тема защо е пусната не схващам. Чуди се защо бабата не вдига скандал на дядото ,че си има любовница ?? Какво подяволите е всичко това ?

# 98
На жена му няма защо да и пука. Тя е на първо място, била е на първо място 50 години и ще продължи да си бъде първа. Ти си поредната, а може и да не си единствена, защо да се притеснява от теб. Ще си поиграете, мъжът ще се насити рано или късно.

# 99
Тоя дядка, ако се секси на близо 80 и с повече от една, ще е някакъв феномен.

# 100
Любовник остава отзив за хотел, в който е бил тайно, ама от общия си профил с жена си 😂😂😂 Или е измислен или много глупав или жена му е свикнала на отзивите му. Какво всъщност те притеснява? Както на твоя мъж му е все тая, вероятно и на любовника жената така.

# 101
Прочетох първия пост и с досада помислих, че пак попадам на поредната банална история. Обаче дочетох цялата тема, оказа се несръчна пързалка. Смях, смях... повиши ми малко тонуса, че съм уморена днес. Ще обядвам сега в по-добро настроение.

# 102

Дано само не премине в некрофилия, че вече става подсъдно.

# 103

Дано само не премине в некрофилия, че вече става подсъдно.
Няма, няма. От Оня свят хотели на Земята не плащат.

# 104
Какво се учудваш като и на мъж ти не му пука? Защо да няма и жени, на които им е все тая?

Общи условия

Активация на акаунт