Найлонови чорапи или памучни

• 2 211
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте  тъи като до сега никога несъм носила тънки найлонови чорапи нося само Памучни и бамбукови а те изпотяват доста искам да попитам дали са по комфортни тези късите найлонови чорапи 20 Den за носене с Маратонки защотот са по тънки а е адска жега

# 1
А защо не си купиш едни чорапи, за да прецениш как се чувстваш?
С каквито и чорапи да обуеш маратонки, ще ти е топло в тези жеги.

# 2
Памучни чорапи е най-добре.
Но на пазара има едни лигави, които ги представят за памучни.
В декатлона имат памучни и много са хубави.

# 3
Найлонови изпотяват ужасно. По-точно не попиват потта. Само памучни нося тип “терлички”. Трудно се намират чист памук.

# 4
Правилният въпрос е : защо в жегата ходите с маратонки?
А найлоновите чорапи са вредни, изпотяват краката и могат да доведат до гъбични заболявания на кожата и ноктите.

# 5

A защо не?  Ако човек има да върви много маратонките са най-удобното нещо. Пък и има маратонки, които са проветриви почти колкото сандали и аз лятото ходя с такива. Например тези:

https://www.bergfreunde.eu/salomon-womens-techamphibian-5-water- … yid-1.pictureid-1

.

# 6
  • София

Някои сме длъжни да ходим със затворени обуки на работа.
С маратонки/спортни обувки може, със сандали НЕ.

Има и ленени чорапи вече.

# 7
А найлоновите чорапи са вредни, изпотяват краката и могат да доведат до гъбични заболявания на кожата и ноктите.
налага ми се на работа и на тренировка и да явно сте права Благодаря за отговора явно Найлоновите чорапи неса правилният избор за маратонки и за затворени обувки

# 8

Аз примерно на работа съм с климатик и краката ми умират от студ.

Нося чехли понякога като съм навън, но от тях ми излизат мазоли, така че ограничавам.
Маратонката си е моята обувчица.

# 9
Найлонови изпотяват ужасно. По-точно не попиват потта. Само памучни нося тип “терлички”. Трудно се намират чист памук.
аз също нося само  памучни и мислех да Взема да пробвам   Найлонови чорапи никога несъм пробвала но са много тънки и мислех че ще са по комфортни и краката ще дишат с тях но явно греша

# 10
Чорапите от мериносова вълна много ги хвалят за лятото. Аз имам от камилска вълна, през лятото чорапи и маратонки не нося, няма такъв кеф.

# 11
Найлонови чорапи тип чорапогащник не слагам никога и никой не съветвам да ползва със затворени обувки. Освен да ти засмърдят краката и обувките, друго няма да постигнеш. Да не говорим, че са ми и много грозни лично на мен.
Нося маратонки целогодишно (освен на плажа) с памучни чорапи. Лятото нося от тези дишащите, с такива и работя.
btw, несъм не е една дума.

# 12
Найлонови чорапи тип чорапогащник не слагам никога и никой не съветвам да ползва със затворени обувки. Освен да ти засмърдят краката и обувките, друго няма да постигнеш. Да не говорим, че са ми и много грозни лично на мен.
Нося маратонки целогодишно (освен на плажа) с памучни чорапи. Лятото нося от тези дишащите, с такива и работя.
btw, несъм не е една дума.
Благодаря за отговора точно за тези тип чорапогащник имам предвид но явно с маратонки ще са доста некомфортни в тази жега но пък с дамски балеринки  ще е по добре нямах си и на идея че  Найлоновите  чорапи изпотяват толкова много мислех че са по добри от Памучните и бамбукови , вълна понеже са от тънка материя

# 13
Найлонови чорапи и аз не нося, имам някаква непоносимост към тях, ужасни са. При мен е толкова зле положението, че трябва да нося чист памук, ама то вече почти няма... Сега лятото нося чорапи терлички от Пепко, доволна съм от съотношението памук-изкуствени примеси, не ми се спарват краката.

# 14
А найлоновите чорапи са вредни, изпотяват краката и могат да доведат до гъбични заболяв

Аз примерно на работа съм с климатик и краката ми умират от студ.

Нося чехли понякога като съм навън, но от тях ми излизат мазоли, така че ограничавам.
Маратонката си е моята обувчица.
Благородно завиждам. Аз съм от хората, на които все им е жега на краката, даже и през зимата. Също заради естеството на работата ми ходя само с маратонки лятото, най-комфортно ми е с чорапи 100% памук. Просто за топлото време си купувам дишащи маратонки. Наилоновите чорапи ме запарват.

Общи условия

Активация на акаунт