Найлонови чорапи или памучни

• 2 212
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Тези найлоновите са по-зле отколкото на босо, в никакъв случай не са за в маратонки.
Памук, бамбук... естествени материи да са, за в маратонките това е положението.
Още по-добре, специфични чорапи за спорт, примерно за тенис или за бягане. Имам си 1-2 любими модела от Декатлон които са супер удобни и ми изкарват с години. Ей такива, например
Скрит текст:
Където има нужда са по-плътни за да не се протрива стъпалото, където няма - саа рехави и още по-дишащи. И плетката е с различна еластичност в различни части на чорапа и допълнително подкрепя и свода на стъпалото с малко, абе страхотни са. За мен тази височина е идеалната, но имат и съвсем като терлик или пък по-дълги нагоре.
А в жегата... щом са маратонки - ами жега си е, няма как да не е Grinning Което и мен не ме спира да ходя с по-летни такива или с балеринки които също са по-спортни модели и са удобни.

# 16
Тези найлоновите са по-зле отколкото на босо, в никакъв случай не са за в маратонки.
Памук, бамбук... естествени материи да са, за в маратонките това е положението.
Още по-добре, специфични чорапи за спорт, примерно за тенис или за бягане. Имам си 1-2 любими модела от Декатлон които са супер удобни и ми изкарват с години. Ей такива, например
Скрит текст:
Където има нужда са по-плътни за да не се протрива стъпалото, където няма - саа рехави и още по-дишащи. И плетката е с различна еластичност в различни части на чорапа и допълнително подкрепя и свода на стъпалото с малко, абе страхотни са. За мен тази височина е идеалната, но имат и съвсем като терлик или пък по-дълги нагоре.
А в жегата... щом са маратонки - ами жега си е, няма как да не е Grinning Което и мен не ме спира да ходя с по-летни такива или с балеринки които също са по-спортни модели и са удобни.
мале 1 хубаво нещо никой не каза за Найлоновите чорапки 😀 никога не съм ги пробвала и с маратонки но след толкова негативно мнение към тях на който ги е пробвал мисля изобщо да не взимам

# 17
Е то няма какво хубаво да се каже за тях Grinning Не познавам някой дето да ги носи по избор, на места просто има дрес код и се искат чорапогащи и от сорта, тогава няма как. Не се сещам в кой друг случай човек би си причинил това. То нито си с чорапи да ти е меко и да попиват и дишат, нито си боса поне да не ти е топло... а да, освен това и се хлъзга в обувката.

# 18
Ааа. аз познавам двама човека, които доброволно носят такива чорапи с маратонка, едната даже на работа така идваше. Не ги разбирам, но е факт, че миризмата се усеща и от околните ако си с дишаща маратонка и такъв чорап.

# 19
  • София
серията на ПиринХил  98% (по мое мнение) са я развалили (плата е по-промазан от преди 3г, същия модел) но стария ми се скъса не особено трудно и предполагам за това са променили състава...
Ще пробвам и по-големия размер и на мерсеризиния модел за последно (42 съм, понеже в глезените така и не се отпуснаха ластиците - старите им едноразмерови модели...)
Та, идеи за други с 98% памук?
Евентуално и бамбук бих отново пробвал.
За ежедневно носене (нормална дължина)

Общи условия

Активация на акаунт