Жена му знае но нищо не казва

• 10 043
  • 150
  •   1
Отговори
# 105
На много жени на 70+ вече хич не им е до секс и са доволни, че мъжът се разтоварва сексуално другаде. Стига да не се стига до циркове и разводи всичко си е наред, идилия.

# 106
Значи, авторката явно не очаква бъдеще от него, тя самата си каза, иска да си стои в брак, да си гледа децата, но и се иска да има секс ( или дори любов и романтика) така че ситуацията я устройства.

Любовникът сигурно е на същия принцип.
Явно и жена му не мисли, че тази връзка ще се задържи, може човекът да е играч от години и да му е свикнала.

# 107
Значи всички са доволни.

# 108
  • София
Не бих била спокойна, отмъщението се сервира студено Wink

# 109
Ами тя съпругата сигурно е на около 70. Може и въобще да не си следи обстойно интернет-активността си, нито пък тази на мъжа ѝ. На твое място бих пуснала изповед в "Лична драма" или "Трета възраст" (или еквивалента им в чужбина), та белким се усети и реагира, ако това е целта на упражнението.

# 110
Аз съм много доволна. Нямам неизпълнени желания. Не е ли това най - важното в случая? Освен това слагате всички мъже на възраст под един знаменател.
Ето това казва авторката - че този мъж изпълнява всичките й желания. Нещо като вълшебната лампа на Аладин. При това положение може да се разбере притеснението да не се прекрати връзката, но на мен не ми се вижда реалистично това притеснение. Той не е станал Дон Жуан на 76, бил си е такъв, така че жена му отдавна е претръпнала и не й пука.

# 111
По-скоро е вълшебна пръчка.

# 112
След десетки години брак, някоя и друга забежка, общи финанси и имоти (често пъти сериозни), както и пораснали деца, много съпруги биха предпочели да си затворят очите.
Ако съпругът е неконфликтен, градивен и добър стопанин - защо да си развалят комфорта на старини?
Емоционалните експлозии са по-характерни за младите хора.
Пък не се знае и съпругите какви са ги вършили на младини.
Познавам една двойка - вече са на по 70. Като млада жената била доста шавлива и се кротнала, когато съпругът започнал да се влюбва и се появил риск да го изгуби.
За мен тъжното е отношението на съпруга ти.

# 113
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не ми се вярва още, да имаме наистина такъв късмет.

Пожелавам ви го от все сърце!

People Woman

# 114
Ако съпругът е неконфликтен, градивен и добър стопанин - защо да си развалят комфорта на старини?
Даже съпруга е романтичен, сигурно прави и подаръци, вероятно съпругата се радва на същото добро отношение, което е привлякло авторката първоначално.
По ми е интересно как авторката е разбрала за гафа. Явно мъжа е споделил, но защо ще го прави. И то при положение, че съпругата не реагира.

# 115
Геронтофилия се нарича, съжалявам.

Дано само не премине в некрофилия, че вече става подсъдно.
И половата шпага да напише някое добро ревю за гробището от лаптопа на Свети Петър.
Авторката поставя Джийзъс в много неловка ситуация.

# 116
Сега тук всички се хванаха за дъртия любовник, ми прави масажи и т.н., плаща хотели, вечери, прави подаръци. Този младия съпруг , язък му за младостта, пълен нещастник,  да беше прочел, посетил доктори,   
Малко от малко желание, пълен егоист. Сега за съпругата, как пък няма да тръгне да се развежда, нека си поиграе съпружието, после ще е мил, щедър добър към жена , деца и внуци. Животът продължава далеч след 40 навършени години и е доста хубав и удовлетворяващ.

# 117
Замириса яко на кинти. Надушвам отдалече..😆

Да. Още като написа жената възрастта и стана ясно. Какъв секс, тук парата е основното, която осигурява другите забавления във вид на подаръци и почивки. 36 - годишна жена привлечена еротично и романтично от  76-годишен мъж. Да бе. Финансово красив е просто.

# 118
Финансово красив и изключително измислен ❤

# 119
Ако бях на 36 щях да си гепя едно 25 годишно лъвче. Мани ти тая работа, че 80 годишния дядо знае какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт