Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 049
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит празник, Нинка! Бъди жива и здрава!

# 136
Нинка, честит празник! Здраве, щастие и любов!

# 137
  • Mars Hotel
Честит празник, Нинка! Здрава, щастлива и много обичана бъди!

# 138
Честита да сте! Здраве и късмет!

# 139
Честито Нина, да си жива и здрава!

Липва ми Тони, да направи разбор на ситуацията, да даде едно рамо на нуждаещия се и сама да сподели своите неща.

Ех, къде си, мила Тони?
Да ни черпиш със бонбони!
Форумът без теб помръкна
Темичката ни замлъкна.

Да не си без интернет?
Или със юнак напет,
Някъде на спа отмаряш
Нова страница отваряш?

# 140
  • София
Нинка, честит празник!
Да си много здрава и да се подреждат добре делата ти!

Тони, чакаме те утре да почерпиш 😘!
П.С. Надявам се на варианта с момъка напет.

# 141
  • София
ЧРД, Нинка, много да си здрава и щастлива през новата ти рождена година!
blueeyes много свежо стихотворение, поетеса си добра, Тони негов като адресат да се обозначи защо липсва, дано всичко е наред!
При наборката текат изпитвания, класни и валят оценки, явно за предстоящите оформяния, дните са запълнени от сутрин до вечер, че и олимпиадите общинските в учебни дни, добре, че свършиха!
Онзи ден ходихме заедно на балет "Ана Каренина" по муика на Чайковски в операта, хареса ни, отбелязвам си да засиля културната програма с щерката, докато все още иска да ходим заедно.
Несправедливо ми се струва да не се кумулират стипендии на различни основания, браво на упоритите деца, които изпълват тези основания. При нас ще изплащат стипендии за успех за няколо месеца в края на януари, скоро излезе класирането, но поне ще са накуп.   

# 142
  • София
Нинка, да си здрава, щастлива, спокойна, успешна и да имаш много време и желание за лични неща!
blueeyes - страхотно стихотворение! Брех, каква поетеса си имаме! Поклон! А Тони да се явява и дано всичко покрай нея и наборката е наред.
И аз като Бора да кажа, че съм решила поне веднъж месечно да включваме по нещо в културния афиш тая година. Ходихме на "Звукът на музиката" - препоръчвам. Мюзикъл, на български, участват 7 деца, много яко направено - костюми, декори, всичко. Сега се ослушвам за нещо друго, лошото е, че всичко от февруари, нататък, трябва да се съобразява с неизвестната все още програма за втори срок. Ще минава втора смяна щерката и трябва да знам кой ден до колко е на училище.

# 143
Нинко, да си ни жива, здрава, щастлива🥰🥰🥰
При нас нищо ново... По моите критерии - ходи на санаториум (дневен стационар) в Орландовци, после домашна почивка🤣🤣
Поне цъка Дуолинго и напредва с италианския💃
Малчо беше рожденик в неделя, а наборката след 8 дни🥳 Поводи има много през януари, сили не останаха👻

# 144
  • Майничка
Нинка, честит рожден ден!
Здраве, здраве и пак здраве ти желая!💐
Наборката от една седмица си драйфа кротко вкъщи и се налива с чай. Чак днес малко се осефери и пое препечена филия.

# 145
Нинка, честит рожден ден! Здраве и спокойствие ти желая!

Наборката днес се прибра от училище с болки в корема, позиви за повръщане и виене на свят. Явно и такъв вирус има.

# 146
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря ви момичета за пожеланията!
Днес ми се обади жена, че е намерила портмонето на набора с ЛК вътре. Имало листче с телефон на мама 🙄 Утре ще се срещат да си ги предадат ( с подаръка разбира се).
Тони и във ФБ последно е била активна на 7-ми. Не ми харесва. Дано всичко е наред.

# 147
  • София
Нинче, да си жива, здрава, щастлива и обичана! Да отминат здравословните несгоди и повече да не появяват.  Heart
Голям късмет и набора има. Виж как листчета с телефона е свършило работа.

Blueeyes , браво! Flowers Tulip Flowers Sunflower Как се спотайваш тихо-тихо и с нищо не показваш, че имаш талант стихове да редиш. Браво! Flowers Four Leaf Clover

Vita, gargamela, бързо възстановяване на девойките. Ако има и други болни и на тях пожелавам бързо оздравяване.

# 148
Нинка честита да си! Здрава и усмихната!
И аз съм в редиците на ,,козите" 😁 Днес навършвам 47 лазарника. 🥳 
 Както казват, душата бръчки няма.☺️

# 149
  • София
tatatuni, да си жива, здрава, щастлива и както каза ти - усмихната!
Хубав празник ти пожелавам! Heart

Общи условия

Активация на акаунт