Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 067
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
И при нас стипендията е мираж-успех=5,00.Голяма излагация по история и физика😐,не се е трогнал хич.В последната седмица има доста свободни часове,защото част от  преподавателите са болни.Можело да ги оформят и по тетрадки,а моят къде попълнил,къде не....

# 166
Мухата се е измухчила пак. допусната е да се яви на повишително контролно, пък каквото стане. Даже не давала възможност на всички желаещи да се явят, само някои, на пръстите на едната ръка. По друго май няма да се наложи.

# 167
На патерици да са живи и здрави празнуващите!

Blueeyes,  чудесни стихове. Накараха ме да се усмихна!

Светна 3 по биология. Леле как виках! Много се отпусна!

Тони, къде си?

# 168
  • Бургас
Не искам и да мисля,как ще приключим срока? 🤔😡 Пак ще е страшно!

Тони,липсваш ми! Дано всичко е наред при вас! Дано да се разпишеш скоро!❤️

# 169
  • София
И аз в кюпа с недоволните от резултатите на отрочетата - 4 по физика .
Шанс за стипендиия няма. При нас бала е висок за стипендиите. Да се е трогнал от резултатите - не. Да се бори за повишение по нещо - абсурд.
Вчера прекара деня в разговори по дискорд и телефона, игри на компа, че даже и заспа следобеда след като чете по физика. Тази физика много приспивно действа, бе. Cold Sweat Bowtie
За сега най-трудна му е химията, защото не учи системно . Обаче да ви кажа пишат по 6-7 листа на блок. А домашните са от порядъка на 20 въпроса от петък за понеделник.  Изисква си учителя, но то и така трябва.
ra2, при вас много сложно по математика, че даже и не допуска всички. Ти да видиш - и селекция има по неясни критерии. Оффф, не ви е лесно.
Тони  драсни някой ред, когато имаш възможност. Heart

# 170
Муха. Друг коментар нямам.
Минава на втори кръг по химия, не че е кой знае какво. Няма да пиша точките заради горния ред Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
И аз да се оплача от набора 4 по БЕЛ. Не очаквано от мен. Но както ims писа да се бори за повишение хич и намерение няма набора. Очаквах 4 само по математика там ни е слабото място. Но как то и да е да са здрави децата, и да се стягат или ние да се примирим. Тони липсваш, Дано всичко с вас да е наред. Бъдете здрави всички...

# 172
  • Пловдив
Наборката по основните предмети е бетон. Не съм недоволна 😁 Има по нещо да се дооформя тези седмица и знам, че обикновено искат презентации или проекти за оценка. Но наборката не иска. Прекалено голям зор било с тези проекти. Не си заслужавало. Било по-добре да я изпитат, по-бързо и по-лесно да се приключва.

# 173
Дъщеря ми също е бетон по всичко. От днес до края на седмицата не е на училище. Тази сутрин се събуди с болки в гърлото, нейната приятелка е с повръщане. Решихме, да си остане в къщи, защото и е важно в неделя да е в топ форма. Тъкмо каза, че ще преговаря за олимпиадите. В неделя малко и остана да покрие норматив за участие в Европейско първенство. Тази неделя има пак състезание. Ако и сега не успее, чак юни и юли ще го бори.

# 174
  • София
Костенурките нинджи си имаха учител мишка и си го харесваха. Но за съжаление мухите не са толкова добър избор! Освен ако целта не е била половината клас да спи (спят) в часа.

СС1, дадоха ли му на детето неизплатените стипендии? Направо не искам да повярвам, че е възможно да постъпват толкова демотивиращо с децата.

# 175

Момичета, почерпете се за здраве на наборката, стана днес на 16🥰
Преди малко ставам от дивана и охкам като се държа за кръста, а ММ вика:
"Жена, не си мръднАла, преди 16 години пак така ставаше" 🤣🤣🤣

# 176
  • Майничка
Честита да е, Ирчик! 🌻
От здраве и късмет да се не отърве!

# 177
Иричик ,  честит празник! Да е здрава, усмихната и успешна! ☺️🍷🌹

# 178
Ирчик,! Честита да е жива здрава и успешна.

# 179
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ирка, да е жива и здрава Гъбката! Знаеш тя ми е любимата девойка/художничка/математичка. Да и се получават всички неща, с които се захване! Flowers HibiscusBirthday

Общи условия

Активация на акаунт