Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • в очите на дъщеря ми
Честита и благословена, да е девойката!

# 181
Ирчик, да е жива и здрава! 🍀🎁🎂

# 182
  • София
Да е жива и здрава рожденичката! Много щастие ѝ желая!

# 183
Ирчик, честит празник! Пожелавам ѝ много здраве и късмет!

# 184
  • София
ЧРД, Ирчик! Да е здрава и щастлива наборката, да има най-сладките 16 г.!

# 185
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден! Да е здрава и щастлива!

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 13:08 от Miriel

# 186
Честит рожден ден! Желая Ви здраве и благоденствие

# 187
  • София
Честита да е девойката, да са ѝ много sweet sixteens! Късмет, приятели, изобилие от емоции (за всеки творец са нужни, при това от целия спектър) и най-вече здраве. А вие, близките ѝ, да приемате с такова невероятно чувство за хумор и позитивизъм всичко! Весел празник Kissing Heart

# 188
  • Пловдив
Ирчик,честита да е. Здрава и щастлива.
Първия срок го изпуснах тотално, дано втория имам желанието да викам повече по нея. Първия месец се опитвах, ама не ми се разправя вече. Срочния успех едва ли ще мине 5,10-5,20 . Не е зле, ама какво ли чудо ще стане ако отвори малко повече учебник. Тя всеки ден е някъде. Като сложим и женските процедури-ми нейния график по-пълен от моя. Днес до 1,10на училище. От 3 ч е на немски, от 5 на езда. И като се прибере в 7,ми е  интересно кога ще учи. Все нямала домашни, все нищо нямала да прави. Оф, оплаках се.

# 189
Стига се оплаква Simple Smile. 5 не е лош успех, а че си има допълнителни занимания и си държи на тях, е прекрасно.
И младежът все нямал да учи. Вече дори не се впечатлявам.
Успехът му за срока ще е малко над 5.

# 190
Ирчик, честит ви празник! Желая здраве, щастие и успехи!
И моята девойка май ще се размине с отличния успех, но каквото - такова.
Не помня кое момиче има много успехи, но това което искам да напиша е, да не се отказва и демотивира, без значение дали ще получи парична награда за това (стипендия) или не. Знанията винаги се отплащат. А в университетите се получават по повече от една стипендия.
Скрит текст:
Синът ми примерно този семестър е с три стипендии - за отличен успех, за най-висок успех и за участие в национална олимпиада по математика и взет сребърен медал. Така че ако сега, като ученици, не могат да получават повече от една стипендия, в бъдеще няма да е така Simple Smile

# 191
Да е жива и здрава девойката, Ирчик!  Да е успешна и щастлива!

При нас започнаха да нанасят първите срочни оценки. Обикновено чакат последния момент и ме изненадаха днес. Добре са нещата, доволна съм от тийна. До мемента:)

VyaraD, браво на младежа ти.

# 192
  • Бургас
Ирчик,честита да е наборката! Здрава и щастлива да бъде!

Голямо браво на учащите ви деца!

Моя е най-скоро време ще се запознае с гьостерицата 😡😂

# 193
  • Пловдив
Честита рожденичка! Да е здрава и щастлива!
Аз да питам - позволявате ли петък вечер излизане до след 22:00 часа на наборите Simple Smile Знам, че не е позволено, но рок клубовете са пълни с тийнейджъри.

# 194
  • София
Ами не смея много, но е ходила м.г. два три пъти точно на такива рок клубове, където свирят млади групи - за София говоря, беше с приятелки, уж искат декларации и придружител, в случая баткото на приятелка, който е на 18г. беше писал декларация за придружител и ги бяха пуснали, докато е  там искам периодично да ми пише. Но за прибирането обикновено пращам баща й да я вземе, а веднъж и аз я чаках да си ходим заедно и видях отблизо какво представлява клубчето и посетителите, или се прибират заедно няколко приятелки- - става дума за около до 22-23 ч., не по късно, хич не ми е спокойно. Но ето ги вече почти на 16, все повече ще искат да излизат до късно...

Общи условия

Активация на акаунт