Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 074
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ирка, честита рожденичка! Да е здрава,  щастлива, успешна и все така творчески вдъхновена! Flowers Four Leaf Clover
Браво на теб! Я, каква си млада булка - не си мръднала за тези 16г. Kissing Heart

# 196
  • София
Честита да е рожденичката - здрава, щастлива, упорита  и артистична!

# 197
  • Бургас
Бърза питанка!
Имаме ли немско говорящи или деца,които се справят с немския?
Трябва ми една презентация,лесна е,но който може да я направи!

# 198
Честита да е рожденичката - здрава и щастлива!

# 199
  • Пловдив
Честита рожденичка! Да е здрава и щастлива!
Аз да питам - позволявате ли петък вечер излизане до след 22:00 часа на наборите Simple Smile Знам, че не е позволено, но рок клубовете са пълни с тийнейджъри.
Аз като една консерва не позволявам, но и тя не е искала. Въпреки ,че съм минала по тази пътечка с каката, а може и поради тази причина смятам ,че е рано още. Поне да е в 10 клас.

# 200
Здравейте, да се отчета.😁 Родителската среща мина. Класната каза няколко изречения и седна на последен чин с един лаптоп, и един по един сядахме при нея на разговор. Аз бях най-гордата майка. 😁  Е, само аз си знаех де 😂
Каза ми, че за набора няма какво да каже.  Учи, уважителен към учителите и съучениците, завърши с ,, Мога само да ви поздравя". Е,  прибрах се щастлива.☺️  Вероятно ще завърши с 5.45 и стипендия втори срок няма да има, но това не е от значение. Съжалявам, че не дойде госпожата по френски, че исках да и задам един -два неприятни въпроса, но и това ще стане. 😁

# 201
Бърза питанка!
Имаме ли немско говорящи или деца,които се справят с немския?
Трябва ми една презентация,лесна е,но който може да я направи!

Моят син. Simple Smile Сори, че така нахлух, но ви чета отдавна, че и аз съм с деветокласник, но не съм се престрашавала да пиша досега...Но можем да помогнем по немски.

# 202
  • София
Добре дошла с писане, Мирена, пиши!
И щерката е с немски, Каrzz, ако успеем тука с дружни усилия да помогнат децата с немски, за кога трябва и какво е?

# 203
  • Бургас
Благодаря ви,Мирена,Бора!
Трябва ни проект на тема Коледата в Мюнхен. Най-обща информация и няколко снимки. Но трябва да е направено на компютър. На флашка,на файл,нещо такова.
На набора е сложно да я направя,понеже не е много ок с езика,и другото е,че нямаме компютър.
Аз бих му помогнала с чичко гугъл преводач,но няма как да я направим с телефон.
Ще съм ви благодарна,ако можете да ми помогнете.
Лошото е,че е за утре. Последен срок и шанс!

# 204
Здраве и късмет за рожденичката!
Колко дни след преглед при лл извиняват отсъствията в Школо?У дома двама болни,аз се крепя до момента.....
Повиши две оценки,една развали,а другите са бетон.Успех 5.00-туй то!
Тонито още я няма🤔

# 205
Ханна, моят тинейджър е смазан от умора. Чака петък вечер, за да няма ангажименти и да легне рано да спи.

Бобси, веднага се извиняват отсъствията. До 2 часа след пускането от лл, бележката пристига в училището, зададена е опция за автоматично извиняване. Веднъж едни отсъствия няколко дни седяха неизвинени и ходихме да се разправяме с мед център, от който беше издадена бележката. Оказа се, че са сгрешили датата на прегледа.

# 206
Уф,подозирах,че нещо не е ок с бележката!Ще ги прозвъня!

# 207
Момичета, много ви благодаря за пожеланията към девойката🥰🥰🥰
Направихме й изненада вчера, спретнах една торта и като я прибрах от училище я пратих до магазина, като й заръчах от там да мине през леля й в съседния блок да разходи кучето.
Ние се събрахме и я чакахме зад дивани и бар-плотове да я изненадаме👻 Точно като влизаше се сетихме, че обувките ни са в коридора... Но отнесената / заблеяна / артистична душа беше пропуснала всичко😂
Тааа успяхме с изненадата 🥳🥳🥳

# 208
Благодаря ви,Мирена,Бора!
Трябва ни проект на тема Коледата в Мюнхен. Най-обща информация и няколко снимки. Но трябва да е направено на компютър. На флашка,на файл,нещо такова.
На набора е сложно да я направя,понеже не е много ок с езика,и другото е,че нямаме компютър.
Аз бих му помогнала с чичко гугъл преводач,но няма как да я направим с телефон.
Ще съм ви благодарна,ако можете да ми помогнете.
Лошото е,че е за утре. Последен срок и шанс!

Пиша на лични.

# 209
  • Бургас
Благодаря ви момичета!
С помощта на Бора и един съученик на синковеца, презентацията е готова. Сега я чете и заучава.
Благодаря и на Мирена,за отклика ми!🍀

Общи условия

Активация на акаунт