Отговори
# 30
Момичета, моля тези, които са пили ricinius communis 5 CH да споделят как точно са го приемали. Имаше някъде споменато, но нямам време да ровя. Много ще ви бъда благодарна, може и на лични.
Ivi2000, и моята бебка ми прави същия номер. Хапва 5-6 минути или най-много 10 и край, повече не ще. Но ще си изяде ръцете. Тогава й давам или АМ около 60 мл или изцедена кърма, ако имам и тя си ги хапва.  А като тръгна да доизцеждам гърдата и поне 20-тина мл още си излизат. Явно като им стане трудно и ги мързи девойките!

# 31
  • Варна
Ivi2000, и моята бебка ми прави същия номер. Хапва 5-6 минути или най-много 10 и край, повече не ще. Но ще си изяде ръцете. Тогава й давам или АМ около 60 мл или изцедена кърма, ако имам и тя си ги хапва.  А като тръгна да доизцеждам гърдата и поне 20-тина мл още си излизат. Явно като им стане трудно и ги мързи девойките!
и при нас е така, започна да яде всеки път различно,
ама хич не я мързи да суче голяма е ламя  Mr. Green първо ме изсмуква до дупка,
(с помпата не мога да изкарам нищо след нея)
и после ако още е гладна почва да нервничи  Close ,и дохранваме с изцедено или АМ

# 32
Ники  bouquet 
ClanG Joy Joy Joy Ама нищо не каза по въпроса с ваксините, че всички много ни тормози сега  #Crazy 

# 33
Virginity,
Понеже не мога да намеря къде беше писала, как почисти нослето на малката, моля те повтори заради мен, че и ние от снощи имаме секрет от сухия въздух и се мъчи мишлето, чак хрипти от време на време.

# 34
Честита ни нова тема, да си я изпишем само с хубави неща.
Бети Л. аз пия рициниус по 5 сутрин и 5 вечер , а когато започнах да пия в началото го приемах три пъти на ден,три дена и има ефект.

# 35
Здавейте ДЕКЕМВРИйски мами!Аз и моето малко момиченце бихме искали да се присъединим към вас макар и малко късно ние ви следим от доста отдавна, но не смеем да се включим.Сега искам да благодаря на Nikki Ivanova, че ме окуражи и за поканата да се включим във вашата тема тъй-като и ние сме декемврийчета а и ме хвана да чета тайничко при вас  Simple Smile
А сега да се представим, мама esy с бебе Инес родена на 21/12/06г. 3450кг./51см. във ІІ САГБАЛ Шейново.
Имах голямо желание да родя нормално, но завърших със секцио по-спешност Cry важното е , че всичко завърши добре.Карахме и жълтеница доста време дори не ни изписаха в определеният ден, но и това мина.В къщи се завъртяхме в един омагьосан кръг в началото много кърма, малко кърма,  рев, АМ, помпи, изцеждане,  шишета , отказване от гърдата, приучаване отново към гърдата, но слава богу и това свърши и сега сме изцяло на кърма храним се добре, наддаваме добре.Най-накрая и ние влязохме в релси, ноо голям зор видяхме в началото, сега пък ни мъчат колики минахме през всички чайчета, капки, но ефект никакъв.Последно чакаме да ни доставят LEFAX от Германия и се надяваме те да помогнат.И ние мислим да си купим ваксината Пентаксим и да не рискуваме с тази от ЗК.Да не ви отегчавам повече това е в общи линии нашата история.Надявам се да ни приемете при вас и като се постопли времето да се виждаме с мамите от София. Simple Smile

# 36
  • Варна
Virginity,
Понеже не мога да намеря къде беше писала, как почисти нослето на малката, моля те повтори заради мен, че и ние от снощи имаме секрет от сухия въздух и се мъчи мишлето, чак хрипти от време на време.
няма проблеми, ние минахме през всичко общо взето но само временен ефект имаше,
за сега съм доволна от Colargol капки ,правят се в аптеката, на сребърна основа са и действат подсушаващо на лигавицата. И помпичка на Chicco + силиконов накрайник и клечки за уши обикновени Peace
иначе пробвай първо с физ р-р на дозички в пластмасови ампулки.по 1/2 на ноздра за промивка. Ако не мине с него тогава пробвай друго  Wink

# 37
# 38
Virginity, благодаря. Купих физ.разтвор и ще видим, дали има ефект утре.  bouquet

# 39
 Честито малка беба Инес на мама esy ! Да е жива и здрава Инес! bouquet
 Добре дошла при нас, ще се радваме да се запознаем. Аз съм Маргарита приятно ми е, от Стара Загора, 32 г. Ако има нещо питай, каквото можем ще помогнем с инфо Simple Smile

Ето нови снимки на бебо Кристиян

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96111&view=1&photo=73

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 23:13 от KrisDiMar

# 40
Добре дошли Еси и бебешочката Инес   bouquet

# 41
добре дошли мама esy и на малката Инес!

# 42
Добре дошла Еси!
За масажа - нещо подобно на описаното, с малки разлики но - да и това върши работа.
При нас валят парцали от сняг! Да скрият мръсотията поне малко! Това е хубавото, ама разходките ще ги намалим.

# 43
Момичета от София, вече са доставени ваксините Пентаксим в аптеката, чийто телефон дадох по-горе.
Аз говорих с моята докторка за видовете ваксини, та тя каза, че другите Инфаринкс, Тетраксин, те са хубави, но тъй  като не включват петте болести, после пак трябва да се дават живи ваксини за другите болести, които не се включват в тях (съответно менингитна и  полиомелитна), които са проблемните ваксини. Това, че петте компонента се усвоявали по-трудно не било вярно, защото са от умъртвени клетки.
Така че аз ще купувам Пентаксима.

Mомичета, може ли един съвет да дам? Погледнах темичката ви - ами с такова заглавие как да не се намърдам в нея  Joy
Преди да купувате ваксини прочетете малко статии - за и против ваксините, кога да се бият, няма ли и други схеми на имунизация, каква точно ваксина да се постави и т.н. Може да се бият или първите 3 месеца или, на 2-4-6 - това лично според мен е по-добрата схема.
За пентаксим-а, нашата лекарка твърди, че си е живо печалбарство тази ваксина.
Помислете си какво означава вкарване на клетъчно ниво 5-валентна ваксина на такова малко бебе.
И главното - поинересувайте се какво може да последва след ваксината , за да няма изненади. Някои бебета ще вдигнат висока Т, други една никаква от 37.7 и ще спят по цял ден, трети няма да имат реакция.
Нека лекарките ви обяснят лично на вас, в очите, какви са рисковете от една ваксина.
Пиша ви това, защото на мои приятели бебаната й биха ваксините /всичко е ок!/, но лекарката дори не им бе казала, че има по-нови и умъртвени - кара на конвейер - бие едната, капе капки и да се оправят. Ами рисковете кой го преценява?!
Аз поставих на Тони ДТК и Полио /и двете купени от мен лично/ - и двете се бият в ръчичките /не в гърба!/
Отгоре на това по ЗК мисля, че въведоха вече убитата Полио, но не съм наясно дали  лекарите взсимат от нея или искат да изхарчат старите във вид на капки.
Преди поставянето на ваксината се поинтересувайте какво да правите с бебето. Най-добре е кърмено-захранващите се бебета /това за бъдеще време също се отнася/ да минат само на кърма няколко дни, даже седмица. Може да ви даде доки хомеопатично, за засилване на организма. Сега бебетата ви са на по месец и нещо, но има майки, които дават сок от такава възраст, по-добре да го спрат.
В грипна епидемия нали няма да ги водите за ваксини в болницата? Всъщност невъзможно е, забранени са консултациите.
И така, надявам се да не съм била досадна, просто една декемврийка сподели, че сега сте зачекнали тази тема и реших да погледна.
Дано всичко е наред с бебетата ни и да правим най-доброто за тях! Или възможно по-малкото зло, ако не друго. Peace

Ако не съм ви досадна мога да прелитам от време на време и да давам по някой добронамерен съвет, пък вие си преценявайте дали да се съобразите.

Капки за нос, на бебе на месец-два е абсурдно решение! Недейте така. Купете ако е нужно Стеримар /морска вода/ и бебето като е на една страна му пръсвате в горната ноздра, за да изтече през другата, след минута-две обратното. Peace Или с физиологичен р-р, същото е.

# 44
Здрасти, днес ЦЯЛ ДЕН НЕ МОГА ДА СЕ НАМЪРДАМ В САЙТА!!!!!!!!!!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ТЕЗИ ОТ САЙТА, ОПРАВЕТЕ СИ ГО НАЙ-СЕТНЕ!!!

Чаено момиче, благодаря ти за добронамерения съвет, ама аз за момента не съм разбрала да има по-добро от Пентаксима в БГ. Моя приятелка, която живее в Япония и във Франция, и е лекар, също ваксинира детето си с пет-валентна ваксина, така правят и в Япония, и във Франция. Предимството й е, че е на умъртвени клетки, докато другите, са за по-малко болести и когато трябва да се купи отделно ваксина против полиомиелит, то тя е пак на живи клетки. Това е рискът. Да пази Господ нашите Божествени съкровища, защото ние сме хора и не можем да контролираме всички рискове. Все пак, в БГ е задължителна ваксинацията, ако искаме после децата ни да ходят на градина и на училище.

Klemy, какво става с вас, здравички ли сте (извинявам се, ако си писала по-горе - още не съм успяла да прочета всичко, което сте писали от вчера).  Ей сега "отивам" да почета...

Общи условия

Активация на акаунт