Отговори
# 45
Момичета, благодаря за топлото посрещане  bouquet

# 46
  • Варна
Чаено момиче и аз мисля че  епрекалено малка за капки за нос, но пробвах по всички други методи - физ р-р, Стеримар, Низита... и нямаше никакъв ефект  Sad давеше се детенце и двете ревяхме  Cry
сега почти мина хремата, и не смятам да слушам педито за антибиотика, тая не е добре Crazy за една хрема да си тровя дечкото  Crossing Arms ще я сменям в най-скоро време!
а ако не мине хремата до понеделник я водя на хомеопат!  Rolling Eyes
иначе благодарим много за съветите  Hug

и тоз форум днес напрао ме изкара извън нерви  #Cussing out

а, забравих имаме нови снимки  Heart Eyes
http://snimka.bg/album.php?album_id=48693&photo=95

# 47
Днес на бебето ми му предписаха Мукосептонекс - пише, че са за кърмачета, за бременни и кърмачки Crazy а само като си представя как съм се мъчила и не си слагала нищо от зор да не навредя на бебето...
И това е от мен де, вярвам, че всяка майка прави най-доброто за своето дете! Hug

# 48
  • сто акровата гора
Здравейте,
да се отчета и аз в новата темичка, че нещо не остава време напоследък, а пък тъкмо реших да вляза и сайта беше недостъпен цял ден.  ooooh!
За ваксините, нашата педиатърка още на предишната консултация ни обясни за Инфарикс и за Пентаксим и решихме да сложим Пентаксим. Купили сме го, а за да избегна грешки при съхранението ще го държим в аптеката и ще ми го дават с охладителчета преди ваксинацията. Иначе в къщи, трябвало да е на вратата на хладилника, на около 4 до 6 градуса, но смятам че в аптеката е по-добре, откъде да знам колко е точно температурата в хладилника, че то като се отваря вратата и се променя. Та такива ми ти работи.
Иначе сме добре, всеки действа по задачите си, тати беше засипан с усмивки вчера вечерта и със странни звуци, нещо като ЪЪЪЪЪЪЪЪЪ и УУУААА  Joy и сега с него не се говори. Освен това Соня внезапно откри музикалната играчка над леглото и сега си я навиваме и си я гледка и й се смее и се опитва да й гукне нещо, ама не ни се получава съвсем  hahaha Много е смешна.
Целувки на всички  Hug

# 49
  • Варна
дааа идва сладкия момент с отчаяните опити за гукане  Heart Eyes Mr. Green
направо ми идва да я намачкам  hug kiss ама е много малка още  Rolling Eyes
отваря устенца и започва да се набира и да върти езика докато накрая изкара нещо като:
АА, АУУ, ГЪЪЪ, ЕЕЕ, ЪЪЪ, УУ, КУ, ГУ, АЙ, БАА, БЕЕ и такива сладурии  Mr. Green
и като се хили си бърчи нослето  Mr. Green вече три пъти ми се смее с глас  hahaha
как растат боже  Rolling Eyes

# 50
уууууууууу, най-накрая   ooooh! човек и да иска не може да се разпише, тоя сайт постоянно ми върти някакви номера, ако все пак успея да вляза, то после като реша да пиша  smile3534
И ние от няколко дена правим опити да гукаме, ама по-скоро излиза нещо като гъхххххх  Mr. Green а сега сутринта направихме фотосесия на усмивки  Grinning колко малко му трябва на човек  Hug
Много ме разсмя ClanG  rotfImbo А на Ники   bouquet за хубавото оформление. Имам приятелка която като влиза в нашите теми и прави впечатление, че са много добре оформени, за което  Hug  Heart Eyes
Не знам вашите бебоци как са, но моята Буба се сафиряса вече и иска по цял ден да е на високо, демек да се носим изправени. Спи само по 30 минутки между храненията и познайте дали мога да свърша нещо нормално  Crossing Arms Поне вечер спи непробудно около 8 часа  Whistling за което мога само да съм й благодарна.
Днес в наш'та Варна вече пече слънце   Nature Sunny и вятърът го няма  Grinning та няма да е зле да излезем от нашия "затвор", че цяла седмица с децата в къщи забрайх к'во е социален контакт  Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 09:15 от mutsanka

# 51
  Чаено момиче благодаря за инфото  Simple Smile Virginity много е сладка Лора, да е жива и здрава и да расте  Grinning
 И при нас в Стара Загора е слънчево времето, но е хладно, а снощи малко сняг май е прехвърчал, защото гледам по сградите и отгоре на колите има сняг малко.
 Бебо Кристиян от няколко дни и той се усмихва често и гука много сладко  Heart Eyes  baby_neutral  Laughing

# 52
Чаено момиче, хубаво е някой с по пресен опит да дава съвети- ще сме благодарни за инфото...
За ваксината и аз съм в неведение и колебание, още не съм се обадила на педито - какво да предприемем... На момчетата са слагани от тези ваксини и слава богу всичко е ок, ама .... не мога да дам съвет - да кажат мамите с скорошен опит .
Наша муна следи дрънкалката над леглото с поглед и е много смешна щото в един момент я изпуска и губи равновесие - хахаха. Иначе им гука на висящите играчки и като не се въртят подритва с крачета - явно да ги накара да се движат. Издава много смешни звучета, засега не успявам да ги определя.

# 53
  • Пловдив
Абе, мацки, аз ви търся, а вие в нова тема клюкарствате! Ама и името й  е яко!

# 54
  • София
Здравейте!
Аз не съм писала, защото цяла седмица съм по изпити, днес е последния, взех ги до тук  #Cussing out...мами*ката им мръсна.  Mr. Green Laughing Уф, сложна работа. Ама вече ще съм по-фрии и ще драсвам често. Я кажете, дали отмениха грипната епидемия, че чакаме да мине, за да се обадим да се запишем за консултация? Аз ваксините още ги мъдря, само знам със сигурност, че полиомиелитната ще я слагам убита, ако ще турско да става. Confused
Здрави сме, да чукна на дърво. Утре , или днес по-късно и снимки ще сложа.

# 55
Здравейте и от мене! Да ви се оплача най напред онзи ден бях на изпит чакахме-чакахме и даскала не дойде. В института няма парно и измръзнах краката ми бяха чукан! Сега съм с хрема, а лошото е че и детенцето е с хрема! Слагам капки ксилометазолин за деца-докито тях изписа но ефект май не виждам! Горкото чак се дави от сополкиа и като знам климатика как дразни на носа лошо ми става!
 А сега хубавата новина за мен е, че снощи с Влади бяхме сами /татито нощна смяна/ и като сме заспали към 11 чак в 5:45 се събудихме! Явно има ефект това, че го отказвам от ношното хранене!
 ААААА и вчера го теглихме 5.500кг. Имаме си едно малко прасенце в къщи Hug

# 56
  Klemy честито вземане на изпитите  Hug Ekaterina85  браво на вас, супер!  Peace

# 57
Привет и от нас,явно сега всички бебоци правят опити за гукане и са много смешни и забавни.Поне така е при нас,особено когато е нахранена и някой и обръща внимание-много е щедра към  Laughing
Да ви се оплача вече трета поред сутрин детенце се събужда опикано до шия,още сме на памперс 2,и немога да преценя аз ли станах много смотана в ръцете та един памперс немога да сложа правилно,малката ли много се върти та става така или милата много го препълва та навън излиза .. newsm78
 Ех че хубав сняг заваля наън - за пръв път имам желание тази година поне малко да натрупа и да побелее всичко,най не обичам Коледа без сняг,но се преживява ...
Хайде повече звучни усмивки от дечицата си да получим..

# 58
Момичета я ми кажете от кога мога да слагам бебка в кенгуро? Моята принцеса иска вече само права да стои,а това азна4ава,че на мама и двете ръце са заети и немога да свърша нищо. Знам,че някъде беше обсъждано и писано,но не успях да го намеря.
Иначе ние днес сме много послушни.Ядем и спим през повечето време. Много сме спокойни и не ни мъчи коремче.Лошото е само,че вечер заспиваме много късно и през ноща като се събудим към 5 часа започваме да гукаме и да се занимаваме,а на мама и се спи.

# 59
conka за кенгурото най-добре е детето вече да си държи стабилно главичката, защото голямо лашкане ще падне иначе. И при нас положението е същото  ooooh! все трябва да се носим изправени, и по този случай и аз вече се замислям за кенгурото. Но по-подходящо е да се сложи бебето в слинг - не съм ползвала, но ми изглежда точно за такъв случай.
ina_nk моята беба до миналата седмица постоянно препълваше памперсите  Sick да пишне два пъти и след това не може да събере акото. Затова минах на 3-ка памперс и решихме проблема.
Ние днес се възползвахме от слънчевото време, въпреки че беше доста студено. И на двете ни се отрази добре разходката и бебка си беше топла в количката.

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 08:42 от mutsanka

Общи условия

Активация на акаунт