Отговори
# 90
Добрютро мамчета  Hug
Аз ли нещо не вдявам   Thinking к'ви са тея компреси бе??? Толкова ваксини са ми минали през ръцете дет се казва, пък нито веднъж не съм слагала компрес. Нещо коментарите ми се струват пресилени по тоя въпрос  Crossing Arms
Чаено момиче вчера изчетох доста статии за ваксините в интернет и съжалих  Close чак започва да ме е яд на мен самата, че се психясвам излишно. Страхотии всякакви можеш да прочетеш, но аз избрах да се радвам на моето съкровище и да гледам оптимистично на нещата  Simple Smile
Качих няколко снимки от моето весело пате http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80133&photo=222

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 09:52 от mutsanka

# 91
Хубава седмица и от мен !
Пиша, пиша фермани и накрая хоп - сървера ги затрие #2gunfire
Nikki_Ivanova , вигантола го капя от шишето направо сутрин на гладно....номера е да уцеля момента дето е започнал да примлясква и да си отваря устата като риба на сухо.....
Закъснея ли обаче , настава голяма борба.....tantrum
Памперсите ...... правим се на елегантни и ползваме 2 на Памперс през деня и 3-ката за през нощта. Peace

Ей тая мома я взимаме за снаха, ако трябва и до Варна ще идем Laughing Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80133&photo=222
Ако и зестрата прилична има, изобщо не се и замисляме  Wink
Красавица е каката Peace

Накратко само да питам....момичета, променя ли се плачът на детето ви?
Жижи от два дни плаче много особено, не е обичайното дране като при коликите, а все едно му е мъчно за нещо, много жално едно такова го извива ....newsm78
Прави признаците на глад и това съчетано с неакането дето продължава , определено ме тревожи.....
Другият вид плачене е едно такова прънкяне' с назидателен тон , все едно се кара ..спира и пак почва...аз чакам детето да прогука, ама това не ми звучи като гукане някак си.. Thinking

# 92
еее аз докато се разпиша и то станало добър ден с този сървър постояно ме изхвърля и си забравих какво исках да попит но нищо като се сетя и ако мога да влезна #2gunfire

# 93
Момичета, много съм притеснена - вече 2 месеца откакто съм родила секцио, не кърмя, а помен от цикъл няма...никакви признаци Rolling Eyes
 Magesta, моя хубавец ги извива тия жалните от две седмици насам..всяка вечер...едно тъжно, тъжно..
Verolinka, Нели с тия гримаси е готова актриса..къде й хвърли пъпа Crazy
СЕга когато духа вятър, но все пак има слънце извеждате ли бебоците? Мен ме е страх да не настинем Sad

# 94
Мамо Шуши, на мен ми дойде преди 1 седмица - значи около 2 месеца след секциото...Около 40-тия ден имах едно леко зацапване и тогава побързах да се похваля обаче с това си останах... сега на двайсе и някой ми дойде - писах за това . То кървища то чудеса... Смятам че нямаш повод за притеснение ти роди след мен така че има време...

# 95
 И ние не излизаме навън, много е студено, слънчево, ама е студено и ветровито.

# 96
Голямо четене пада в тая тема! То човек не може да ви насмогне! Не е ли рано за кенгуру? По-късно ще говоря с педито и ще я питам и за това. И аз психясах по тия ваксини, но и малко попресилваме нещата ми се струва. Статията дето я беше дала Чаено момиче е малко в стил "всички ни мразят, всички искат да ни убият и да владеят света" То само заглавието и просветлява. Не казвам, че ваксините са полезни, но чак пък толкова страшни (поне до където четох), нали и аз и брат ми е ваксиниран със същите, както предполагам и по-голямата част от вас, да не забравяме и този факт все пак. Остава на края да пише и кой и защо ги е измислил и с каква цел иска да затрие света. Малко като скеча от Шоуто на Слави с Краси Рядков "ЦРУ спрели Мелодия на годината за да съботират ... " не помня какво беше, но схващате идеята.Идеалното четиво преди лягане просто ... И мен ме е страх какво ще вкарат в организма на детето ми, какво ще му причинят или какво може да му причинят, но се замислям и какво мога аз да му причиня ако не му сложат ваксината. Май наистина пада малко Божа работа. Полиомиелита не се лекува и е много отвратителна болест, така че едва ли спада към "полезните детски болести" от статията. Абе сложно стана, не само решаваме за друг човек, ами решаваме за най-скъпия ни човек.
За памперси сме на Памперс 3-ка още преди да станем на месец  Heart Eyes . В началото ми пропускаха, сега пак понякога, но като започнахме да обръщаме повече внимание на това как ги слагаме, нямаме проблеми. Още повече, че 34 лв на седмица за Либеро ми се струват многичко, че много ни е капризно д-то, не седи напикано или наакано и през ноща даже. Хората не сменят нощем памперси, че се разсънват бебетата, ние сме точно обратното - не го ли сменим няма сън!. Тежко идва на джоба като добавиш и АМ. Сега ми се струва , че като приключим с този пакет ще сме на 4ка, че още ни е пораснало дупето  Praynig

# 97
Здравейте и от мен! Wink
То докато се докопам до тук големи нерви бе #Cussing out...не мога да влезна #2gunfire
...както и да е...ние сме на Либеро от самото начало и съм много доволна от тях...пробвах само 10 броя на Памперс,но не останах очарована...Все пак всеки сам си определя какво ще ползва...разни бебета - разни дупета newsm47
....четох нещо за какпките как ги слагате...аз Вигантола няколко пъти когато не искаше да си отвоти устенцето и  и омазах брадата.....реших да си капна капките на зърното(преди папането)...и СТАНА  smile3521....та така...само споделям опит newsm53
...а за гукането и ние правиме разни опити...ама то тая уста се чуди как да я завърти...ама не излиза точно гукане....нещо от рода на ...АААА....АААУУУУУ....а за реването (което не е много често-да чукна на дърво) мога да се похваля че ми изкарва направо името,защото ревеме така:"Уаааа-Уаааа" но взе да го заменя с "Маааа-Маааа" newsm44
айде дано не съм досадила на някого...лек ден на всички и целувки на бебоците ви newsm04

# 98
имам една питанка каде мислите или сте хвърлили пъпчето!

# 99
Момичета, много съм притеснена - вече 2 месеца откакто съм родила секцио, не кърмя, а помен от цикъл няма...никакви признаци Rolling Eyes
 СЕга когато духа вятър, но все пак има слънце извеждате ли бебоците? Мен ме е страх да не настинем Sad

Споко бе, mama_shushi, аз пък се оплаквам, че ми е дошло толкова рано - от 3 дни съм с главоолие...
А казват, че като кърмиш щяло да не дойде няколсо месеца, да ама не ... и съм със секцио, и кърмя от 3-я ден!? #Crazy

# 100
Здравейте мами!

Най накрая да ме пусне да вляза този сървар.

Никки поздравления за новата тема Hugbouquet

Клеми ти наистина си героиня  newsm10 и аз сам с 2 деца,но каточели не се справям толкова добре.

Вигантола го капвам направо в устата,а за памперсите сме с Канбебе и за сега нямаме проблеми.

Десидм пъпчето съм го пребрала не съм мислила,но защо да не е в някоя банка,училище,парламента или където си решиш.

На вашите бебоци хъркат ли им нослетата ние сме така още от родилното но педито каза, че било нормално защото им били тесни каналчетата и сега се разширявали.Слагали ли сте някакви капки .

# 101
Нас вятъра засега не ни плаши и излизаме всеки ден, дори и за малко. Пъпчето още не сме измислили къде да го хвърлим, но определено ще го хвърлим някъде, не искам да го пазим вечно, както се получава често, докато родителите умуват Simple Smile
Днес Виктория става на 2 месеца, пак ще има празненства с торта    party023 този път сладоледена Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80133&photo=229

# 102
  • Düsseldorf
Здравейте, мамчета!
Ние вече имаме кенгуру, подариха ни го вчера на погачата, и даже го изпробвахме и е супер удобно!!!
Не почерпих вчера, ама тоя сървър напоследък е ужасен, и сега се чудя ще успея ли да пратя пост-а си... Но поне успях да кача свежи снимки на бебочка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80133&photo=232
Целувки!

# 103
М-да......явно от сървъра ще да е било.......гледам аз тук напоследък нулева активност....
Казвам си, хайде свършиха новостите и изненадите при нас, повлече ни руслото на ежедневието...., а то.... Laughing

Ние имаме също кенгуру, ама защо ли ?!
Абсолютно безполезна ми се струва тази вещ, поне за сега...newsm78
Лятото, като огрее онова ми ти слънце - да : вместо да кекерчиш количка надолу-нагоре, хайде бебето в кенгуруто и хоп до магазина. Laughing
До момента съм прибягвала само веднъж до помощта му, когато една вечер се видях в чудо.
Жижи не искаше да млъкне изобщо, а аз трябваше да изгладя. Пъхнах  го вътре и готово Hug
Но боли яко кръст от това чудо ! Crazy 
Още повече. че за нещастие кенгуруто ли е малко или нашият татко е голям Wink , но не му става , тоест само аз съм "привилегированата" да го нося!
За пъпа ...нашият е хвърлен  Wink на телевизора в хола, явно и младежа като баща си телезрител ще го дава....
Много се чудех къде да го метна  и така и не измислих....
Една приятелка предложи банка, като вариант, но таткото каза сакън Naughty Naughty - не се знаело по какъв повод щяло да ходи детето там.../ да не теглело само кредити/ Mr. Green
Иначе  носът ни е пълен постоянно, днес малкият не само, че заспа на гърда , но с цялата си наглост и захърка !!! А хърка и ръмжи също като му е приятно нещо, например в коритото....
HEBMEHTE, майсторски си го измислила с Вигантола ... Grinningsmile3501

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 17:49 от Magesta

# 104
Клеми,браво миличка- много добре знам какво е да взимаш изпити със сто неща на главата, но с две деца вече...
За памперсите ние още сми на памперс, но не съм доволна, защото се оаква до ушите веднъж на два- три дни.. Пробвахме канбебе, пипи, но страхотно се изрина и от двата. Моя приятелка ми препоръча Happy- те са на цена колкото памперс, но са по- плитки и най- интересното е , че не изпускат толкова  newsm12-явно по- добре прилягат  и много добре разтварят крачетата в по- правилна позиция.
Сарче,миличка, мерси за пожеланията Hug- дано Еличка ти е жива и здрава и тя да те радва много!
За ваксините- още не съм решила окончателно, но съм съгласна с Чаено момиче, че е по- добре да знаеш, отколкото после да съжаляваш. Мисля да разровя форума. Но най- важното, според мен, е да решиш и да слушаш само един човек- например педи, защото иначе съвсем ще се ошашкаш- както , впрочем, съм направила и аз...
Кенгуруощенямаме. Май слинг е по- добре- мамите с опит да кажат...

Общи условия

Активация на акаунт