от нас с Габи 
Взехме Бочко не помогна, Бебе тан също най-накрая с Бюбхен кремчето за подсичане и отгоре този за предпазване и за 3-4 дни се оправи и вчера бяхме добре, но снощи само веднъж не я измих да не се разсъни, че трудно се приспиваме и не я намазах с този за подсичане, защото реших, че вече сме се оправили, намазах я с този за предпазване и сутринта отново червено дупе само за два-три часа.
Какво да правя незнам?Винаги ли да я мажа с този за сериозно подсичане под този за предпазване ли какво да правя?
М/у другото Либеро са доста по-добри като качество от Памперс според мен, само еденичката на Памперс ставаха др. са толкова тънки и пропускат яко.За нощното хранене ние една вечер си хапваме, една пропускаме зависи как сме заспали след баня която е към 7-8ч. после папкаме, пак към 12-1ч. и сутринта към 5-6ч. но това е в най-добрите случаи иначе е малко по-хаотичен режима.
О, ама то много дълго станало-съжалявам

На някой от вас случвало ли ви се е вече??? Мен ми се струва доста раничко 
и сега бях категорична, че няма да карам детето насила да не се храни вечер, но пък Бояна още от родилния дом си спеше и се смили над майка си
Има справедливост на тоз свят
Ние вече трети вид сменяме- първо бяхме на Памперс 2, после взехме Либеро, сега сме на Хъджис.... ами май самос Либерото нямах проблеми, а с Хъджис-а всеки ден по три тоалета наакани ужас, от бебето или от памперсите незнам, ама хич не бива така. За нощно отказване още нямам намерение и то никакво по простата причина, че последно като теглихме Петър беше наддал само 400 грама и ако и през ноща спра да го храня съвсем ще окльощавее това дете. Проблема на нас ни е друг. Оказа се, че детенце не ще да си спи на легълцето, от няколко дни заспива при мен на спалнята, първия ден не го местих и спа през ноща цели 5 часа, след това реших да почна да го местя и познайте..... след 15-30мин почвада пъшка и се събужда. Реших, че еслучайно и на следващото хранене пробвах пак..... историята се повтори......взех си го при мен и откъртихме до сутринта......изобщо нямам идея какво ще правим.
ума не ми го побира.....Мисля обаче, че усеща че ме няма и това е причината. Щото като спи при мен, в момента който аз се отдръпна по настрани от него за да сиспинка спокойно и той с придърпване пак забива носле в тялото ми, аз пък се дърпам настрани, а той спейки.... пак се придърпва към мен.... и така докато ми свърши на мен мегдана и нема накъде да бягам.
Ники и Алекс спи само върху мене
като реша да го сложа в леглото и се буди и плаче.Вече в чудо съм се видяла-в момента спи върху майка ми
щото такива кървища...не знам, май и аз съм се оциклила и въобще не можем да правим секс, не знам как издържа мъжо...Та, вигантола, след като се намъчих с шишенцето, после с лъжичка кърма (щото трябваше да се помпам първо, да е прясна и топла) и то капките оставаха по лъжичката ... намерих начин - купих 2 пипетки от аптеката и с тях й давам по две капки, когато реве от глад(така се виждат капките
Аз лично съм за слинга, защото има много повече положения и може и за 2-годишно дете да се ползва, а кенгурото не ми се вижда толкова здраво и удобно за бебето, колкото слинга. Купила съм халки и разучих как да си направя слинг, но нещо не мога да си харесам плат, нямам кога да търся, а и магазините за плат нещо са станали дефицит. Някой ако знае къде има такива в Младост (освен на пътеките), да свирка !
, баба ти като не е ходила по симпозиуми, как те е отгледала такава умница ?
като има толкова голямо значение какво правят по Европата, че и по Изтока.
Аз лично бих се зачудила защо слагат на детето ми ваксина разработена през 50те на миналия век!
но сега доколкото усещам накъде духа вятъра ви тресе и следродилна депресийка, та сте докачливи.