ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 696
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Бравооо на Магдалена! Айде, сега мама вече ще стане 45 кила и готово!!!! МНого да са ви бързи и здрави крачетата, да не се препъвате много. Рада още ходи като пияндурка:) Чакаме къркането!

Вики
, с удоволствие ще ти помагам с разяснения. мамита, според мен може би изглеждат по-сложни отколкото са позите понеже няма как да ги видите на живо, а и аз не се впуснах в подробности...Не съм от найнет-гъвкавите, с практика става. трябва да опитвате всеки ден, няма друг начин. Ама ако ги правите - гаранция за добра кондиция! Добре бе мацки, не може ли да изтеглите йога двд-та от нета??
Жалко, че Щмела е ревала, ама то не знаеш кога какво ги хваща. Ние днес отидохме на обяд и аз просто я пуснах да си ходи Рада, а тя ни забрави на секундата - грабна по едно сол и пипер и взе да ги бие като маракаси и да обикаля по масите, само нямаше книжна торбичка за бакшиш, хората й се хилеха и й пляскаха.
 Лелееееееееееее, вие гледали ли сте на Мадона последния концерт?!?! Днес го даваха по ТВ - НЕВЕРОЯТЕН!!! Падна ми шапката, а на нея 100 шапки свалям! феноменална жена - на 47 години беше най-стегната и великолепно изглеждаща от всичките си супер хот танцьори...Мислех си, рада ще я правим мадона и тва е - дай и публика и почва:) Ако успеете да го изтеглите от мрежите си - гледайте концерта. Яд ме е дето реших, че ще е тъп и не отидох...Сега гледам Грамитата и се надявам да спечели!! Предполагам ще има концерт за 50 годишнината си и тогава съм там!!!!! Дано Рада има възможност да я види на концерт като Мади е на 60 хаха.

А вчера пък бяхме в един страхотен малайзийски фамилен ресторант и се престраший да оставя маймуната да бърка в чиниите - голям кеф, много освобождаващо, да маже без да ми пука! Натъпка се като попско дете по задушница с кокосов ориз! Та, отиде ми гладуването...Ми то с тази зима не си мърдам гъза бе..Много ми е депресивно и преуморено..

Жани, браво, че сте здрави! Стига се оплаква - помня те каква беше като глист висока и слаба в 7ми клас:)! Давай!

За Ана Никол Смит и мен ми е много мъчно, може да беше много сбъркана жена, ама да си иде на 39 след сина си и да остави тов амалко бебенце..Много трагично..

Весе, не знам какво правиш, но се разхубабябаш с всеки ден/снимка! Браво. Баба ти елица се комплексира:)

Мими и Ивон е много готина станала, малка коконка моделка:)

Шнапи, спокойно, явно няма начин, гледай да пиете течности!

Къдрокоске, повече се притесняваме отколкото е нужно като майки, ама така е изглежда...И аз не мога да си представя рада на градина..Толкова сладка и смешна започва да става...Казва жаба и знае да си играем на криеница (казвам й "я се скрий" и тя завива зад ъгъла и после като я намеря започва да тича в паника и се мята по очи в гардероба:)

цунки за сега

# 211
Гледам Грами и пиша че ще е 3 часа и после ще си гледам Отчаяните съпруги., за сега Justin Timbarlake ми напълни душата,голям талант.
хотмаме...да ще потърся йога да си сваля...някое име да препоръчаш,но пак казвам и със видео да гледаш не си е работа ,друго си е някой страничен да те побутне отстрани,но моя фитнес предлага и Йога и ще взема да отида поне няколко пъти за да имам някаква представа,аз ходех редовно преди 2 години...но не съм сигурна сега че ще се справя сама.
Иначе кака Мадона  винаги ми е била модел за тяло,аз я гледах на живо във Филаделфия преди 2-3- години (турнето дето тя излиза със една йога поза в началото),страшна е ,а последния концерт го имам на ДВД ,въртиме го в колата нонстоп в момента,и за малко смяна съм му подготвила валентински подарък на Дан да си гледа в колата концерт на Pussycat dolls Wink.

Весенце...и ти си една от мамите сестрички,точно като сестичка си му като те гледам до него,много сте сладки и двамата и много хубава морска снимка Heart Eyes

Пачи..ха честита ходеща Магдаленка тогава,сега ще видиш колко е хубаво като си щъкат сами ,на мен ми е много гот,ето днес я водих на разходка навън с кучето и изморихме малкото дупе да гони кучето.А ти не си за оплакване също,нали имаш някакви инстументажи за гимнастика в къщи,нали гориш калории на колелото (ако се не лъжа).

А за бебока на Анна Н Смит ...ами съжелявам го щото на него няма да му трябват милиони докато е мъничко детенце...всяко детенце има нужда от мама а не от пари...даже и тате не е толкова важен...а кой ще му бъде мама,кой ще го гушка и грижи за него така както само Мама може Sad.Ще има да го подмятат сега...дано поне вземат решението бързо кой да се грижи за бебка.
Сори че ви занимавам ама тука много говорят по ТВто за нея и като и видя сладките бебешки снимки и ми се топи сърцето,много  сладко създание.

# 212
hotmame какво ти говорят следните :
kundalini yoga
"Inhale" yoga with Steve Ross
Kathy Smith yoga basics

аз си свалям за начинаещи незнам кой води
иначе има за релаксация и т..н..

Търсех бикрам ама няма Sad

божеее.... сега видях че има йога за мъже (сензура) "ejaculatiоn self control"  Laughing

За грамите .....Shakira rocks !!! Peace

# 213
Ето почерпката,за да се събудим всички и днес да сме по-активни.. Mr. Green

Пачиииииии,ЧЕСТИТИ ВИ КРАЧЕНЦА!ДА БЯГАТ БЕЗ ДА ПАДАТ!
И честито ви колело!Аз съм много доволна от нашето и Ивко много му се кефи (все още)!А онзи ден си излизаме и аз го вдигам,за да го сложа в количката,и той като се разпищя,като ревна,не ще в количката и това е!И айде на колелото и детето грейна от щастие и вече само с него излизаме!Количката я прибрах вече!
Хотмаме...все същата съм си бе...даже на тази снимка сме понамръщени,че ни пече слънцето... Sunglasses
Вики,наистина е много тъжно това за Анна Никол Смит...и за бебчето....Дано скоро се реши кой ще се грижи за малкото създание!А от какво е починала точно казаха ли?Естественна смърт..нещо не ми допада... newsm78
Губят ми се Зори,Зечи,Яни,Правдето,Мимиска,Коки,Цвети,Елси,Сани....къде сте бе жени?Я вземете попишете,че се притесняваме за вас... Hug
Днес времето е мрачно,но топло...ще излезем да напазаруваме и да се разходим!
Сега отивам да приготвя закуска на Ивко!
Целуффффффф и до после! Hug Heart Eyes

# 214
Добро утро ,
Пачи - Браво на Маги , сега вече  почва веселата част  за мама - фитнеса ще ти е 100%. 
Хотмаме - добре си ги спретнала упражненията. Както разбирам, на който не му пречи мързела и други неща (като на мен  Sick) може да ги пробва . Но и аз като Вики май предпочитам някой на живо да ме подбутва .Кажи ми  нещо за пилатес , аз май натам се насочвам и в най скоро време  мисля да опитам ,но в момента поради ред причини  newsm78.
Преди няколко години  ходех на комбинирана гимнастика ,. Незнам дали бях отслабнала , но определено се бях стегнала и се чуствах добре .

И моля  слаботелесните да престанат да се оплакват от виснали неща, за да не започнем ние дето наистина си ги имаме Mr. Green

И Мадона и Грамитата при нас ще дойдат със закъснение ( поне официално).
 IVKA&MIMI - отдавна искам да ти кажа , но не ми оставаше време. Незнам  защо на 22 г. си решила че си се състарила . Какво ще мислиш  като чукнеш трийсетака и си родила още едно дете ? Човек изглежда на толкова на колкото се чуства .
Ели -за  римите  smile3501
Весе - Благодаря ,  че ни показа морето посред зима. Незнам дали ще успеем да го видим това лято Weary

Желая на всички хубава и  успешна седмица   bouquet.

П.П. Ще събираме ли  малките чудовища ?  Грипа май го надвихме

Весето ме изпреварило .
Ето ни

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 10:00 от mama Ilq

# 215
Добро утро и от мен  Hug
Ние сега ставаме по раничко защото смених режима на Ивка и вече спи само на обед по 2 часа и толкоз за да може вечер да заспива по рано а не както тя правеше в 12  Shocked....
веси вие сте големи пътешественници Hug...браво на вас Wink...Ивко е голям сладур и много му се кефя Crazy искам да го нацелуваш и да му кажеш че е от жената Joy Hug
Ние пък вчера ходихме на гости на съкровището(свекито) преди това разходихме пиклата ...тя милата убожава да ходи на гости на баба и дядо защото много и одисват и се радва Peace
Ето снимки
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2169473
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2169474
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2169475
mama Ilq какво да ти кажа Rolling Eyes...всравнение с това което изглеждах преди сега ми се струва че съм се състарила Grinning
Честито прохождане на Маги и по малко падания  bouquet
Е момичета това е за сега аз пак ще се включа по късно Heart Eyes
Лек ден на всички  Hug

# 216
  • Добрич
Здравейте и от мен!   bouquet
Пачи, честито ви ходещо момиче! Да бяга бързо и да не пада много детето! Честито и колелце!  Wink Hug
Веси, браво на вас за разходките тези дни! Така трябва - за разнообразие на ежедневието!  Peace Hug
Жани, развам се, че вече сте здрави!  Hug Е, аз не, че пиша много стихотворения, но когато ме връхлети музата се получава!   Laughing
Много тъжно наистина за съдбата на Ана-Никол Смит и на децата й.  Sad Мир на душата й!
Ивка-Мими, Ивчето пак има страхотни снимки, особено тази с кебапчето.  Peace  bouquet
Виксън, Браво за фитнес-центрото в гаража!  Peace  Hug
Ох, Мадона и за мен е повече от страхотна!  Party Полага усилия мацката и ето го и резултата!  Peace Ще потърся концерта й да видим дали вече го има в нета за сваляне.  Wink

Отиваме да спим! До после!   bouquet

# 217
Свате...снахата голяма хубавица с това кебапче..... Peace Hug
Намачкай и нацелувай я от нас! Hug Heart Eyes
На Ивко пък дай му хляб и му гледай сеира...много обича да ръфа хляб....
Давам му салам,не ще-иска си хлябчето... newsm78
Отивам да приготвям обяда,че след малко ще стане гладен...

# 218
  • Бг-мама
Тук съм бе ама мързел....................... Mr. Green
Днес водих Валко на ваксината и сега ще видим дали ще има някви реакции....... Rolling Eyes
Весе много хубаво по моренцето , показвай ин го по често да не го забравяме ,че и аз като Иля таз година ще го гледам само на картинака! ooooh!
Къдрокосаке продължавай да ис защитаваш и носиш титлата за поетеса с достойство! Laughing
Пачииииииииииииииииииииииииии да ти е живо и здраво перпето мобилето  Mr. Green
Елице тез твоите упражнения не са за кифли като мен Mr. Green
Жани да не се разболявате повече Naughty
Деси миличка искрено ти съчувствам за болестите ,много висока Т е вдигнал Валко дано вече сте по добре пищши когато можеш как сте !И гошо ми прави такива Т и знам какво ти е за съжаление  #Crazy
Май това беше  а?

# 219
Здравейте и от мен!
Пачи, честита ти проходила щерка! Е сега вече ще голямото тичане след нея Laughing
В тази връзка, нашият юнак вчера се изправи няколко пъти сам без да се хваща за нищо от клекнало положение-демек и нашето прохождане ще е съвсем скоро Wink
Има ли още непроходили или е само нашият момък?
Къдрокоса требе да си намериш издател Peace
Веси и Мимисупер сте на снимките Sunglasses
Утре сме на ваксина.., а одеве се върнах от безуспешен опит да си направя АГ преглед, че откакто родих не съм Embarassed Утре обаче се надявам да мина. Чакайки се разбъбрихме с бъдещи мами-3броя Laughing, сетих се какви вълнения са...набързо "обменихме" опит-двете имат по едно дете вече, но са с голяма разлика и всичко им било като на начинаещи Mr. Greenа третата с първо.
Та явно ако ще раждаме по още едно требе да взимаме пример от Марти и да не се туткаме, че и ние ще забравим кое как е било Mr. Green
Шнапи и Галакси бързо да оздравявате, стига с тез болести Heart Eyes
Мацки, какво става с Надя и нейните мъже..някой има ли инфо?
От хоризонта се губи и Зори..явно мнооооого чете и не и остава време за  нас Simple Smile
А другите да не се скатават и те  Joy
Чао за сега, по-късно може да драсна пак Wink

# 220
Ооо, Зечова, да дойда да ти разтрия ръката, че гледам бая си пописала  Mr. Green
Благодаря на всички за поздравите за Маги. Ще й ги предам утре, щото днес е нещо кисела и само мрънка и след малко ще види лошата страна на майка си  #Cussing out
Хм, концерт на Мадона звучи добре. Предполагам, че като навърши 80 ще мине и през БГ  Joy Но преди това - остатъците от Майкъл Джексън  Joy

# 221
Ей ме на - 1 бр. Елс - на лице! Оперативно-издирвателните мероприятия по отношения на мен могат да бъдат прекратени...
Изпуснах сутрешната промоция на форума и досега не ме пускаше да пиша... обаче пък не пропуснахме промоцията на времето - точно се прибрахме и чак тогава заваля! Не можа да ни хване из път! Кеф!
Айде, Пачи, честити ходещи крачета на Маги и от мен! И вземи и предай всички поздрави още сега, може да я умилостивиш!
Мадона-фенките, сега ще ме почерпите ли за една новина?! В събота, 22:30ч, по БТВ - концерта на Мадона в Лондон от последното й турне!
Стени не дава да пиша повече, затова после или утре...

# 222
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Минавам за малко, че днес на мен ми е ред да приспивам кифлата Laughing.
Пачи ЧЕСТИТИ ВИ ХОДЕЩИ КРАЧЕНЦА. Да си ги ползвате без много аварий по главата. Също така и честито ви и колело. Simple Smile. Джонито е доста добро. Пийнахме за ваше здраве! thumbsup.
А и сега няма начин да не станеш фиданка  Wink. Ще падне едно тичане след "перпето мобилето" както каза Зечи мисля  newsm78
Ивка/Мими ама голяма сладурана. А особено това кебапче като го е захванала.Да ти кажа и аз така правя. Сутрин ставаме и не и давам да спи до 14.00 и спи 1.30-2, че иначе е в джаза. Може да изкараме така и до 12.00часа.
Зечи дано да ви понесе ваксината. Ние още не сме я правили. Ама скоро и нас това ни чака.
МТВ ама голями сладурчета сте.ПУ-ПУ.
Е днес на пук на лошото време  smile3534бяхме навън. Взехме си разходката.
Ето и снимките, които обещах. Това е от неделната разходка
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=104284 , а това са от рождения ден на баба http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=104265 .
Лека и приятна вечер ви пожелавам.
Чао и целувки на всички.

# 223
И аз влизам на бързо да се разпиша, че нета е ужасен тази вечер  newsm61. Пък и пих 2 ракиики и погледът ми нещо не е в ред  Simple Smile.
Жени, не мога да видя снимките, но повредата е в моя телевизор. Утре може и да стане.
Елс, цял ден се каня да им кажа за концерта, но ти ме изпревари  Simple Smile
Зечи, браво бе мила, ти се оля от писане в тази тема. То от теб и Пачи не моим се доредим  newsm62. Сега чакайте новата тема.
Пачи, честити ходещи крачета. Леко и безаварийно!
Веси, Виктор също много обича хляб. Аз му давам луканка, той я хвърля и иска хляб. Будала  Grinning
Ние утре ще ходим на консултация. ДА видим дали най-после ше ни бият тази ваксина. Дано не плачем много.
То май имаше още какво да пиша, но ракийката си казва думата  Sunglasses
Лека вечер на всички!!!

# 224

Мадона-фенките, сега ще ме почерпите ли за една новина?! В събота, 22:30ч, по БТВ - концерта на Мадона в Лондон от последното й турне!

EЙ ЗА ТОВА ГОВОРЕХ!!! УБИЙСТВЕН! АБЕ ТЯ Е ПО-ДИВА ОТ ТУРНЕТО ПРЕДИ 15 ГОДИНИ! СТРАХОТНА ФУРИЯ!

Елс, стискам квот дадеш:)

Зечова, стига ма кифло, давай, нали дупата требе да се поддържа!

МИМИ, ти как си с акъла?!?!?! Аз ще стана на 34 тази година, да се гръмна ли? (макар да имам желание) Имаш още 11 години да ме настигнеш с пилеене на ценния живот. Сериозно, скивай Мадона какво прави на 47 и ела ми се обади ти колко си стара:) Споко!

Габи и аз ще трябва да дрънна нещо, че ще откача. Явно имам карма да отработвам, кошмари с агенцията за гледачки, детската градина май е дала последните места под носа ми. Молете се в следващата седмица да имам добро разрешение на ситуацията! Praynig

мама иля - пилатес е супер! много стяга. има едно каластетика или каланетика се вика дето е таз гимнастика дето ти казваш..дърпай пилатес от нета и тва е - стот пилатес или уинсор пилатис http://www.winsorpilates.com/index.php?acnt=YHWsitem

виксън - тез дет си избрала нема да свършат работа. брайън кест му е майката. http://www.poweryoga.com/
ако ти е прекалено сложен - давай с родни ий http://yeeyoga.com/, шива рей е другото светило http://shivarea.com/ ако имах пари бих прекарала с всеки от тях по един трейнинг...

айде, 16 часа и още не съм яла, рада сигурно ще стане сега и после - бабай мир и тишина:)
цунки

Общи условия

Активация на акаунт