Вики, с удоволствие ще ти помагам с разяснения. мамита, според мен може би изглеждат по-сложни отколкото са позите понеже няма как да ги видите на живо, а и аз не се впуснах в подробности...Не съм от найнет-гъвкавите, с практика става. трябва да опитвате всеки ден, няма друг начин. Ама ако ги правите - гаранция за добра кондиция! Добре бе мацки, не може ли да изтеглите йога двд-та от нета??
Жалко, че Щмела е ревала, ама то не знаеш кога какво ги хваща. Ние днес отидохме на обяд и аз просто я пуснах да си ходи Рада, а тя ни забрави на секундата - грабна по едно сол и пипер и взе да ги бие като маракаси и да обикаля по масите, само нямаше книжна торбичка за бакшиш, хората й се хилеха и й пляскаха.
Лелееееееееееее, вие гледали ли сте на Мадона последния концерт?!?! Днес го даваха по ТВ - НЕВЕРОЯТЕН!!! Падна ми шапката, а на нея 100 шапки свалям! феноменална жена - на 47 години беше най-стегната и великолепно изглеждаща от всичките си супер хот танцьори...Мислех си, рада ще я правим мадона и тва е - дай и публика и почва:) Ако успеете да го изтеглите от мрежите си - гледайте концерта. Яд ме е дето реших, че ще е тъп и не отидох...Сега гледам Грамитата и се надявам да спечели!! Предполагам ще има концерт за 50 годишнината си и тогава съм там!!!!! Дано Рада има възможност да я види на концерт като Мади е на 60 хаха.
А вчера пък бяхме в един страхотен малайзийски фамилен ресторант и се престраший да оставя маймуната да бърка в чиниите - голям кеф, много освобождаващо, да маже без да ми пука! Натъпка се като попско дете по задушница с кокосов ориз! Та, отиде ми гладуването...Ми то с тази зима не си мърдам гъза бе..Много ми е депресивно и преуморено..
Жани, браво, че сте здрави! Стига се оплаква - помня те каква беше като глист висока и слаба в 7ми клас:)! Давай!
За Ана Никол Смит и мен ми е много мъчно, може да беше много сбъркана жена, ама да си иде на 39 след сина си и да остави тов амалко бебенце..Много трагично..
Весе, не знам какво правиш, но се разхубабябаш с всеки ден/снимка! Браво. Баба ти елица се комплексира:)
Мими и Ивон е много готина станала, малка коконка моделка:)
Шнапи, спокойно, явно няма начин, гледай да пиете течности!
Къдрокоске, повече се притесняваме отколкото е нужно като майки, ама така е изглежда...И аз не мога да си представя рада на градина..Толкова сладка и смешна започва да става...Казва жаба и знае да си играем на криеница (казвам й "я се скрий" и тя завива зад ъгъла и после като я намеря започва да тича в паника и се мята по очи в гардероба:)
цунки за сега