Паническо разстройство - 60

• 56 250
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Не посочваш стойности.Ние боб ли да хвърляме?

# 226
Не посочваш стойности.Ние боб ли да хвърляме?

На всеки показател стойности ли да ти покажа ? Всичко е ОК, нито на долна,нито на горна граница . Хвърляй,ако искаш и леща, все ми е тая.

# 227
Здравейте, някой пробвал ли е Седатон 5 който го рекламират, и ако някой може да ми препоръча нещо друго за стрес, билкови хапчета или някакви разтворими капки, които що годе да имат някакъв ефект. Не искам отново да прибягвам до бензодиазепини, бил съм на Деанксит и Клонарекс, не искам да пия тежки успокоителни, въпреки че от време на време пия, имам желанието да ги спра. На 24г. съм в периода 17-18г. бях с ГТР и ОКР и бях лекуван от психиатър, лекарствата бяха Золофт, Олфрекс, Ремирта и Флуанксол, 1 година ги пих и по преценка на доктора ги спряхме и оттогава работя, но наскоро напуснах заради трудното преглъщане което ми създава малко проблеми, но мисля че е от нерви, разбира се ще пускам изледвания като си взема заплатата, другата седмица се връщам на работа, но ми трябва нещо билково от което някой да е доволен, благодаря.

# 228
georgi_milev разгледай Леваксан, с лавандула е.

# 229
Здравейте, някой пробвал ли е Седатон 5 който го рекламират, и ако някой може да ми препоръча нещо друго за стрес, билкови хапчета или някакви разтворими капки, които що годе да имат някакъв ефект. Не искам отново да прибягвам до бензодиазепини, бил съм на Деанксит и Клонарекс, не искам да пия тежки успокоителни, въпреки че от време на време пия, имам желанието да ги спра. На 24г. съм в периода 17-18г. бях с ГТР и ОКР и бях лекуван от психиатър, лекарствата бяха Золофт, Олфрекс, Ремирта и Флуанксол, 1 година ги пих и по преценка на доктора ги спряхме и оттогава работя, но наскоро напуснах заради трудното преглъщане което ми създава малко проблеми, но мисля че е от нерви, разбира се ще пускам изледвания като си взема заплатата, другата седмица се връщам на работа, но ми трябва нещо билково от което някой да е доволен, благодаря.
От скоро пия Пасифлора /тинктура/. Когато усещам, че започва да ми става напрегнато вземам и валидол. За да не звучи подвеждащо, трябва да добавя, че пия Стрезам и Тритико вече почти 2 месеца. Сиреч, не съм само на билки.
Може да опиташ с Пасифлора, сироп Мента, глог, валериана и маточина и Валидол при нужда. Пиеш си ги, както е описано. Трябва им време да се натрупат.
И все пак, не се мъчи твърде дълго и ако се наложи потърси мнение от психиатър.
Успех!

# 230
На всеки показател стойности ли да ти покажа ? Всичко е ОК, нито на долна,нито на горна граница . Хвърляй,ако искаш и леща, все ми е тая.
Не всичко което е в норма е с оптимални стойности.Проблема ще лъсне,когато вече ще е късно.Не мисля,че отношението ти е удачно.
Иначе си се радвай колкото искаш.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 06:15 от dt

# 231
  • Швейцария
Не всичко което е в норма е с оптимални стойности.Проблема ще лъсне,когато вече ще е късно.Не мисля,че отношението ти е удачно.
Иначе си се радвай колкото искаш.
Ти какво предлагаш в темата за ПР? Да се тръшне с паник атака в мисли за бъдещи проблеми, при положение, че всичко й е ок? Или да отиде при лекар и да каже, че всичко ще лъсне, когато е вече късно, затова да я хоспитализират направо при перфектни изследвания? Подозирам, че ще я хоспитализират, само че в психото...

# 232
Георги, моля за отговор дали мога да пия Ашваганда вечер, при условие, че сутрин пия Серопрам и Флуанксол по 1 т.? Пия и Сибелиум и Бетасерк за замайване от вестиб.апарат.
A защо да не може? Няма пряко влияние , по този начин с голям интервал няма проблем.

# 233
dt, за хипохрондричка като мен коментарите ти са супер адекватни,мерси!
Добре, че имам кадърни личен лекар и психиатър.
Що не си намериш друга тема?

# 234
Аз лично не съм усетила АД да влияе на шофирането. Може би при бензодиазепаните е друго. Въпреки че, според психиатърката при пиене на четвъртинка Клонарекс може да се шофира.
Не казвам, че влияе при шофирането, попитах, че с този нов Закон, дори и със силни болки или ПА, ме е страх да пия хапче, а доста често съм в такова състояние и имам нужда!

# 235
dt, за хипохрондричка като мен коментарите ти са супер адекватни,мерси!
Добре, че имам кадърни личен лекар и психиатър.
Що не си намериш друга тема?
Радвам се за хубавите ти лабораторни изследвания Kamille252!
Относно острите коментари - винаги ще има някой, който да подложи на изпитание волята и спокойствието ти. Било то съзнателно или не! Моменти като тези по-скоро биха те провокирали да се наблюдаваш и да реагираш осъзнато и реалистично - тоест да вземеш под внимание надеждните и хубави резултати на медицинската перспектива отколкото на коментар, който няма никаква тежест.
Хубав съботен ден и горе главата! 🌞

# 236
Благодаря ти, Honey! Абсолютно е така!

Как са всички? Голямо затишие е тези дни..

# 237
Здравейте приятели по съдба! Отдавна не съм се включвала, но често ви чета из темите...
Аз съм от 20 години с тревожно разстройство, паническо разстройство, ОКР, депресия, паник атаките и цялата гама от симптомите, които всички тук познават добре...Досега не съм се качвала на самолет, а съм на 40 години, хайде посмейте ми се Simple Smile)
Каня ни семейно на гости в Англия наши роднини и трябва да летим от София до Лондон. Децата се радват, а аз изпадам в ужас и паника само като си помисля, че трябва да се кача на самолет! Мисля си, че ще ми стане много лошо, няма да мога да си поема въздух, ще получа паник атака, сърцебиене, ще е някакъв ад през цялото пътуване...Хора, има около месец дотогава, но се чудя дали да се откажем, дали да си го причинявам изобщо. Вие пътувате ли със самолет и ако да, как ви се отразява?

# 238
  • Швейцария
Аз пътувам често и за всеки случай взимам един Лоразепам или Ксанакс. Понеже в евтините авиокомпании самолетът е пълен и получих веднъж клаустрофобия и паник атака. От тогава не рискувам.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 23:22 от JennyBG

# 239
Аз пък най спокоен съм в самолет. Високо и далеч от всякаква простотия долу. Дори в най тежкия ми период се наложи да летя до Финландия помня, рязко ми нямаше абсолютно нищо в деня на полета.

Общи условия

Активация на акаунт